VILKEN MAGISK KVÄLL

INNEHÅLLER REKLAM FÖR MODELIN

.

Midsommaraftonskvällen (heter det så?:) igår var helt fantastisk. Kände som vi satt i St Maxime och blickade ut över Medelhavet när det var Siljan som låg nedanför oss helt spegelblank. Ljuvligt. Vi var här på Dalecarlia och åt trerätters och njöt. SÅ god mat. Även om den här mamman var megatrött redan kl 22 och somnade direkt nära jag la ner huvudet på kudden och sov som en stock ända till lilla mode väckte mig och berättade att pappa var ute och sprang (sen sprang jag också och nej det var inte min rekordrunda här i bergen. Men jag gjorde det och det var den bästa utsikten och känslan ändå. Älskar svensk sommar och hästhagar och blommor och röda små stugor. Nu vill jag också ha hus i Tällberg!<3)

.

.

 

.

Så här såg jag och Bea ut igår! Bea i söt klänning från How to Kiss a Drog och jag en toksnygga silkig sak från Adoore (Ni vet min bloggkollega Petra Tungårdens märke där man älskar precis allt) Finns hos Modelin (Jag har strl S)

.

.

.

Moje och en liten vän lekte så fint i barnreceptionen typ hela kvällen

.

.

.

Och jag åt torsk och sparris ute på terassen!

.

.

.

Midsommartjejer<3

.

.

Och idag blir det spaaa tjohooo! Poolbad och Aromamassage står bla på schemat, hur härligt som helst.

.

Ha en härlig midsommardag snyggingar!

.

.

KRAM

.

.

.

7 kommentarer till “VILKEN MAGISK KVÄLL

  1. Ser helt fantastiskt ut. Här i i Karlstad så sken sola med sitt bästa humör, vi har haft en helt underbar midsommarafton med bad, lek, god mat och 27 grader 🌞🌸

    1. Ja! Det är reklam! Bloggen är hennes jobb. Vi älskart. Slipper dyra magasin. Får inspiration här. Tack ❤️☀️🙌🏼

  2. Vackert ställe! Vackra kvinnor!
    Klänningen funkar inte för mig. Lurigt att den heter silk dress då den inte är i äkta Silke/siden utan i 100% polyester, känns som att ha en plastpåse på sig ungefär. Avskyr syntetmaterial speciellt på sommaren.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg