ÄNNU MER NYTTIGT & GRÖNT

BETALT SAMARBETE/REKLAM SIMPLE FEAST

.

Tjohooo våran fräscha vegetariska middagsmat fortsätter att komma hem till oss och nu är det dags för middag!

.

Har ju en testperiod med Simple feast helt vegetariska och ekologisk i stort sett färdiga middagsmat och den är ljuvlig. Alltså jag mår så bra av sån här mumsig vällagad vegomat och saknar inte kött alls just nu

Med min exklusiva kod PETRA25 kan ni får pröva Simple Feast fyra första kassar (en kasse är 3 måltider till familjen) med hela 25% rabatt. SÅ bra.

.

.

.

Åter igen fick jag hem en box med 3 middagsrätter med olika smaker och tema. Vi har lådan Season Feast med fokus på säsongens råvaror med det finns även Family Feastboxen med  rätter för hela familjen.

.

Denna sommarkväll blev det vegetarisk moussaka med krispigt lök och frötäcke och sallad med hjärtsallad och picklade fänkål och rosepeppardressing. MUMS

.

.

.

Simple feastlådrona är snabbt: 3 härliga måltider, klara på ett ögonblick.  Alla ingredienser ingår – inga inköp, inget matsvinn. Snygga hållbara förpackningar av växtfibrer. ALLT är ekologiskt.

.

Som sagt – med min kod PETRA25 får du alltså 25% rabatt på dina fyra första matkassar så missa inte detta erbjudande!

.

.

Smakliga måltider nu vänner & Save the Planet – Feast by Feast!

.

.

.

13 kommentarer till “ÄNNU MER NYTTIGT & GRÖNT

  1. Åh skulle vara kul o veta vart underläggen är ifrån o dina fina lyktor! Kram

  2. Det ser otroligt fräscht och nyttigt ut! Synd att de inte levererar södra Sverige… Jag undrar också var de fina underläggen kommer ifrån?

  3. Åh, var kommer bikinin, armband och dom fina örhängena i tidigare inlägg ifrån?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg