MISSA INTE DETTA NU

BETALT SAMARBETE/REKLAM KIDSBRANDSTORE

Jag vet inte om ni är som jag men jag äääälskar att klä mina skatter i fina kläder. Har alltid gjort. Kommer så väl ihåg en ursöt liten Lolo som tultade runt 1 år gammal i en fantastisk liten röd hatt och kappa från Burberry. Nu är hon ju bra mycket större (hela 16 år) men jag vill fortfarande klä henne i fina kläder som jag har valt (Går så där kan jag väl erkänna haha;) Hur som helst. Jag köper väldigt mycket märkeskläder till barnen just för att jag tycker att kvalitén är en helt annan och för att det är snyggt. Dock försöker jag varje sommar knipa klassiska godbitar på rea, sånt som alltid funkar. Och barnen ärver så klart av varandra (pga kvalitén) så det lönar sig verkligen att investera i lite snygga barn och ungdomskläder från premiumärken.

Och just nu har Kidsbrandstore säsongens jätterea hela 20-50% på ALLT. Ralph Lauren, Gant, Tommy Hilfiger, Lacoste. Parajumper, Levis mmm det finns MASSOR. Och vet ni vad jag också gör? Jag köper en hel del till mig själv också på rean. I strl 170 (vuxen strl S-M) går det utmärkt att köpa snyggsweaters och mjukisbyxor från tex Gant (samma style som vuxen men en sweater kostar nu typ 489 kr. T I P S)

.

Och vet ni mer? Utöver denna befintliga rea får NI mina läsare även 10% extra off på den med koden house10 i kassan. W o w. (Rean gäller from idag tom söndag)

.

Happy shopping nu mamas!

.

.

.

Rekommenderade inlägg