HEARTS IN THE SKY

.

Vi är tillbaka i Småstaden igen och jag dukar middagen ute på gården och då kommer det två gula små puttrande propellerplan och tillsammans ritar de perfekta stora hjärtan på den knallblå junihimlen över mig. Jag vet inte men jag blev så rörd! ”Kom barnen och titta – de ritar hjärtan på himlen!!!”

.

,

.

”Det är för att det är pandemiiii! De vill säkert sprida lite kärlek till oss alla” ligger jag på gräset och gastar med kameran upp mot himlavalvet och tar kort med tårar i ögonen. Kanske var det så, kanske var det bara ett jippo (typ köp 3-pack schinkelsnitczhelkürv på LIDL. Eller någon romantisk Mr Spender som förlovade sig) Spelar ingen roll, FINT och extremt gulligt var det<3

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “HEARTS IN THE SKY

 1. Hej Petra,
  Tack för en fin och härlig blogg:)
  Jag chansar och frågar:Vi ska på staycation i Västerås lör-sön-tips på barnvänlig restaurang,har två sötnosar 6 år och 19 månader-
  Pinchos var fullbokat, annars är ju det ett säkert kort.
  Trevlig helg!
  Johanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *