MINA CELLULITER & VÄTSKA I BENEN & LPG

SAMARBETE/ANNONS BALANSPORTALEN

 

.Ja alltså vad kan man säga av picsen nedan? Jag är typ chockad över skillnaden iaf. Man märker ju inte sånt lika bra när man ser sig själv varje dag men när man har så här tydliga före och efter bilder så behövs det inte så mycket text liksom:) (Visste inte om jag ville lägga upp den där första bilden bakifrån, hade ju pics som var mycket mer snälla, men what the häck. Det där är ju också jag:)

 

.

.

Innan jag tog tag i vätska och celluliter i början av maj…

 

Jag samlar all vätska på mina lår och blir gropig av celluliter. Här har jag tagit lite före och efter bilder men ungefär exakta förutsättningar – så där osmickrande ljus från sidan (så att alla ojämnheter verkligen ska synas så mycket det bara går) Så har jag dragit upp klarhet och kontrast. Vad har jag då gjort? Jag har löptränat för att få igång cirkulationen, jag har slutat med rent godis (buhuu) gått ner ca 3 kg och så har jag framförallt gjort en hel LPG-kur hos Balansportalen. Jag har ju gjort sån där förut så jag visste att det skulle fungera där (inte alla ställen som ger sånt här resultat men så är de är ju erkänt duktiga LPG)

Jo jag har fortfarande lite ojämn hy över mina knän jag vet men jag ska fortsätta träna mina ben nu så att de blir ännu starkare men det har verkligen försvunnit massor med vätska, kolla bara insidan av låren nedan…

.

.

.

Baksidan före och efter! Hur nöjd som helst. Kolla uppe på sidan av rumpan, wow, och hela paketet har fått ett lyft. Tack Charlotte (Min söta proffsiga behandlare på Balansportalen)

..

LPG dvs djup bindvävsmassage är väldigt effektivt mot mycket som:

Fibromyalgi

Idrottsskador

Muskelspänningar

Smärta

Svullnad

Falsk hälsporre

Falsk Ischias (Piriformis Syndrom)

Ärr efter olyckor eller kirurgi

Smärta svullnad och blånad efter fettsugning och bukplastik (Rekommenderas av ledande kirurger)

Celluliter

Envisa fettdepåer

Lös hud efter större viktnedgång

Dubbelhaka

Slapp åldrad hud (även ansikte)

 

..

..

Före framsida innan LPG och efter. (Samlar lätt vätska runt knäna och på insida lår så där är det också stor skillnad)

 

Balansportalen är en av Sveriges mest erfarna när det gäller LPG och har den allra senaste tekniken. Ligger mitt  i Västerås i diskreta fina gamla lokaler på Källgatan. Min behandling som jag gjort heter LPG-Behandling Alliance Endermologie Kroppsbehandling Skönhet Sport och Hälsa Kur (man går 1-2ggr/v) och om ni vill boka den eller någon annan behandling för just dina problem så kan ni göra det enkelt och smidigt på Boka Direkt här (älskar Boka Direkt och bokar alla mina olika typer av behandlingar där!) Eller maila info@balansportalen.se. Jag har också fixat så ni får 25% rabatt på all LPG hos Balansportalen hela sommaren. Uppge bara koden PETRA25 vid bokning på Boka Direkt eller via mailen. Gäller till den 1 aug.

.

 

 

Vet att många av oss kvinnor kanske mår dåligt över våra celluliter eller extra vätska i kroppen men dessa problem är jättevanliga och inga konstigheter. Nästan alla kvinnor får förr eller senare celluliter. Men vill man verkligen få effektiv och professionell hjälp med dessa så finns det alltså sån att få<3

.

 

KRAM

.

.

..

Rekommenderade inlägg

37 kommentarer till “MINA CELLULITER & VÄTSKA I BENEN & LPG

 1. Kära Petra, du har ju inte en enda cellulit, varken före eller efter. Bara justa spiror 😁 Googla celluliter, så får du se hur det ser ut.

 2. Träna regelbundet typ löpträning eller pw promenader så uppnår du samma resultat. Vätska får vi alla mer eller mindre i värmen …..

  1. Nä det hjälper inte alls mig när det gäller ojämn hud och vätska. Som jag har året runt. Ibland blir det tom värre när jag springer, speciellt runt knäna! Däremot blir ju musklerna tydligare och man blir tightare och ev extrakilon tappas

 3. LPG är lätt den bästa behandlingen för svullen vätskefylld kropp. Den sätter igång lymfan som i sin tur driver ut onödig vätska och slaggprodukter. Funkar bäst för mig vartfall.

  O ja, man ser skillnaden på dina bilder. Även om du inte har mycket o synliga celluliter så förstår jag om du ändå vill göra det lilla extra för att bli av med svullnaden.

  Kram❣️

 4. Men nej – nu blev jag riktigt ledsen.. OK-OK – man gör som man SJÄLV vill men du Petra är ju så vacker, har fött 4 barn är över 40 och ser verkligen grym ut. Varför inte vara nöjd?
  Nä fy, nu blev jag riktigt besviken, har följt dig länge men detta kändes som droppen. Inte minsta tillstymmelse till övervikt, ser inga celluliter och en sån behandling är inget som ”vem-som-helst” gör… varför inte stå upp för kvinnligheten, den kroppen vi har och den som Kanske berättar historian om barnen man fött, livet i allmänhet som man hunnit med. Ok att man vill se ok ut, men??!! Nä nu blev jag besviken.. du som är sån grym stark kvinna, behöver du verkligen dessa behandlingar & helt ärligt varför? Tycker faktiskt du senaste tiden blivit mer ytlig här på bloggen. Varför? Du är ju sååå vacker kvinna!! Stark, självständig, klok, företagsam… så varför?

  Kram från en trogen följare snart 40, säkert +20kg övervikt men som lärt mig tycka om mig själv och min kropp efter alldeles för många år med osunt levene/för mkt träning och mathets.

 5. Wow! Du är så otroligt fin! Måste boka sådan behandling. Tack för inspo att hålla sig fin som 45+ med flera graviditeter. Fortsätt i samma anda, du är grym!

 6. wow vilken härligt stor skillnad. Vad grymt att det verkligen funkade, har alltid varit lite skeptiskt till såna behandlingar, men det kanske funkar ändå

 7. Snygg innan och efter! Trodde inte såna behandlingar gjorde skillnad men man ser ju faktiskt skillnad även om du var snygg innan också.

 8. Jag skulle bli rent olycklig av att se så kritiskt på min kropp som du gör. Du är nästan 50 år gammal o din kropp har burit barn. Du lever ett annars hälsosamt liv. Du borde hylla din kropp? Detta inlägg fick mig tyvärr att ställa mig vid spegeln själv för att se om jag hade celluliter. Det hade jag inte. Hade jag haft det så hade det varit ok. Men vi tycks alla vara väldigt olika.

 9. Hej, tack för att du delar med dig! Intressant att se att det faktiskt gör skillnad. Även om du är så fin även innan, så kan man ju se lite skillnad. Man är ju rädd för att hamna hos någon oseriös terapeut. Har du något tips på var man hittar seriösa salonger. Eller har du genom din salong möjlighet att tipsa om någon i Skåne. Lite långt att ta sig till Västerås om man vill göra några behandlingar! Kram Josephine

 10. Jag är SÅ tacksam över att jag läste ditt första inlägg om LPG. 🙂 Jag är mitt i behandlingen – har fått 7 behandlingar och märker redan enorm skillnad! Jag har hittat en fantastisk terapeut i Ängelholm som gör underverk!

 11. Nu tycker ju inte jag att du har en enda cellulit att prata om, herregud du är snart 50 och jätteslät på alla bilderna, men att bli av med lite extra vätska kan säkert kännas skönt. Jag har själv blivit rekommenderad denna behandling mot min fibromyalgi och funderar att prova i höst, hoppas verkligen det kan hjälpa. Vill även att min man ska prova denna djupgående bindvävsmassage för att minska jobbrelaterade smärtor.
  Perfekt när det finns apparater för både hälsa och skönhet 🙂

  Nu ska jag scrolla vidare och ta igen allt jag missat här inne, ha en härlig dag fina du!

  1. Catta, måste fråga dig som har fibromyalergi. Jag kan bli helt slut när jag tar tag i träningen, alltså verkligen slut efter ett pass och känna att jag nästan känner mig sjuk, feberkänsla och värk i leder, och det sitter i resten av dagen och kvällen.
   När någon typ pickar på mig, som för att säga du, å pickar med fingret på tex min arm, så gör det verkligen ont. Klarar inte heller av viss typ av massage.
   Jag träffade en professor i fibro en gång som bedömde mig. Hon sa att jag inte löser ut på triggerpunkter, men att jag har alla symtom på fibro. Troligen en mildare variant.
   Hur känner du i kroppen? Liknar det de som jag skriver om?
   Mvh Åsa

   1. Hej Åsa,
    Jag blir precis som du helt slut av att träna, alltså om jag verkligen anstränger mig. Blir sjuk av att springa tex. Långa promenader klarar jag men att jogga och springa går inte. Provade att köra 3xjogg/vecka ca 3-5 kilometer under 3 månader och blev bara sämre och sämre, fick gå och lägga mig efter varje gång.
    Jag har förutom fibro både kronisk migrän (neurologiskt relaterad) och hypotyreos och mina läkare har sagt att man kan utveckla något som heter aktivitetsintolerans, låter helt sjukt men ja, man kan bli dålig av att träna för mycket.
    Får hålla mig till promenader och typ yoga och lite styrka.

    Jag reagerar som du på om någon ”pickar”, plötsliga tryck mot kroppen som när ett barn kommer hoppandes i knät på en osv, då blixtrar det till av smärta och jag kan reagera med aggressivitet, kroppen får sig en chock liksom.
    Men massage klarar jag, om inte någon tar i plötsligt v.s, men lugn och metodisk fast ändå ganska djup kan jag klara. Börjar nästan alltid gråta dock, triggar igång det på mig, som att trycka på en ventil liksom. Går till en som vet allt om mig och där kan jag ligga och böla haha.
    Tungt att leva med detta men jag älskar ändå livet och humor och skratt gör ofta susen, förutom alla mediciner.

    Tar du något mot smärtan? Jag äter saroten varje kväll så jag kan sova. Gör att smärtsignalerna till nerverna dämpas. Har även Naproxen som jag tar vid behov. Har tidigare fått medicin med opiater men det mår jag dåligt av på andra vis.

    Hoppas du får hjälp med dina besvär. Du får gärna maila mig och skriva mer om du vill, klicka på mitt namn så kommer du till min blogg och där finns kontakt.

    Kram

 12. Jag tycker inte att du hade några celluliter att prata om innan, men man ser en viss skillnad och det tycker jag va kul att du visade. Skulle vara roligt med de andra behandlingarna du gör, att få se före och efter.
  Du har en drömkropp för att vara nästan 50 år och jag kan hålla med ngn här uppe att det känns lite sorgligt att du ser så kritiskt på din kropp och ditt ansikte. Men allt är ju relativt, och det du ser, kanske inte vi ens reflekterar över. Så är man ju. Det jag hakar upp mig på i mitt yttre han någon annan aldrig tänkt på osv. 🙂

 13. Blev så inspirerad så idag på min första semesterdag så snöade jag på mig springskorna och bestämde mig att bli hälsosam. Jag är som en periodare…. Kör på för att i nästa bli en soffpotatis. Tack för att du inspirerar.

  Malin

 14. Jag tror Petra är väldigt nöjd med sin kropp annars skulle hon inte visa upp den som hon gör.
  Hade också gjort det om jag såg ut så!

  1. Så klart, det mesta är ju ”köpt” och då är de ju enkelt. Synd med alla dessa behandlingar, hur visar man sina tonårsdöttrar att man är fin som man är?

 15. Tycker mest det är sorgligt med alla dessa behandlingar. Speciellt när du har två döttrar som redan lever i ett utseendefixeratsamhälle.

 16. Petra, får jag bara fråga om du hade löptränat en längre tid innan, och gått ner de 3 kilona innan du gjorde LPG? Eller gjorde du liksom allting samtidigt?

  Till er som förfasar er så väldigt. Som jag ser Petra är hon en estet och perfektionist ut i fingerspetsarna. Hon lägger ner mycket tid, planering, eftertanke och pengar på att möblera, att duka bordet vackert inför en middag, inreda sin trädgård med vackra växter osv osv. Så om hon ser sin kropp på samma sätt är väl inte så konstigt. Allt annat perfekt och vackert hon presenterar i bloggen förfasar ni er inte över. Men just hennes kropp? Kanske en öm tå. För att uppnå fina resultat med sitt utseende behövs ju ett bra utgångsläge. Det kanske ni andra inte har tänker jag! Det finns inget sorgligt att tycka om det som är vackert, att få glädjas och njuta av det. Vare sig det är ett vackert inrett hem eller ett vackert utseende.

  1. Sofia, nu ifrågasätter du personer som du inte vet någonting om. Men tack vännen, jag är mycket nöjd med mitt utseende 🥰 Man kan göra ingrepp utan att annonsera det offentligt. Hur blir det när våra unga döttrar inte tycker de duger p g a en liten grop på benet eller liknande, de påverkas i allra högsta grad. Vi vuxna har ett ansvar.

   1. Håller med dig. Vi vuxna är förebilder och påverkar våra barn socio-emotionellt.
    Många unga tjejer som mår dåligt och som riskerar att utveckla ett destruktivt beteende i jakten på det perfekta utseendet.
    Kan tipsa om ett härligt instagramkonto, @heltenkeltfi. En kvinna med humor, självdistans och en skön inställning till sin kropp. Man måste inte vara perfekt för att känna sig fantastisk!

 17. Tycker du såg perfekt ut innan behandlingarna också! Vilken härlig familj du har som är öppen för att du delar såna här bilder! 👍jag gissar att mina tonåringar inte varit lika förstående!

 18. Ja det är beklagligt att man inte kan vara nöjd med sin kropp när man är snart 50 år. Vad är det som du saknar när du hela tiden vill ha bekräftelse på att du är snygg och har en fin kropp. är det så du vill att dina döttrar ska uppfatta dig, att man inte duger som man är.

 19. Tack för ditt modiga inlägg, skit i surkartarna. Jag gillar också LPG, nu måste jag ta en kur, har problem med sköldkörteln och samlar lätt vätska i benen. Fint resultat fick du ju!

 20. Wow! Det syns verkligen skillnad! 😍
  De där celluliterna är bra trista. Jag har testat djupgående massage ett par gånger och man får verkligen hålla sig hårt i massagebänken 😬 Detta vore kanske något att testa, tack för tips! 🤗

 21. Nej Mirvis, lipödem är inte vätskesamlande. Lipödem är en genetisk sjukdom som gör bl.a att fettcellerna blir onormalt stora och att det enda som hjälper är fettsugning om man vill bli av med fettet. Har lipödem sen över 40 år, och tycker inte att det går att jämföra med vätskesamlande…

 22. Jag skulle vilja se resultat från någon som man verkligen ser hade celluliter från början. Det syns inte att du har det. Jag har haft det sen jag var 20, normalviktig, och är nu 40 och lärt mig leva med det. Men nu blir man ju lite fixerad för jag har hemskt mycket mer synliga än de på bilden, och är inte det ok så vad är mina?

  1. Johanna, jag vill säga till dig o alla andra som har något de är missnöjda över med sin kropp, att många inkl jag själv tycker det är befriande o vackert att se självsäkra kvinnor på badstranden som har celluliter, ”kattmage” (som ngn skrev någongång) eller bröst som ammats ut. Att gå stolt o obrydd över detta, det är vackert. Problemet ligger hos den som kritiserar sig själv, ingen annan set det du själv ser som ””fel”” på din kropp. ❤️

 23. Jag känner bara att allt är relativt…kul om du blir lyckligare av slätare ben 👍🏽 Själv är jag nog för gammal för att uppskatta så små nyanser av ytlighet i livet. Skönt tycker jag, att vid 50 ha accepterat åldrandet, helt utan ångest.
  Men som sagt, allt är relativt och det är ju bra om du är nöjd med vad du betalat för 💞

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *