BOULE

.

Så var det dags för lite boule igen här hemma på vår stallbacke! Alltså jag är SÅ dålig på typ all bollsport (jo jag försökte ta grönt kort för ett tag sen och ja det gick så där. Noll talang. Ska dock försöka igen för jag känner ju SÅ trevliga människor som golfar och jag älskar golfkrogar och golfkläder etc:):) Hatade verkligen sporter som fotboll och handboll i skolan och denna eeviga astråkiga handboll som alltid var på idrotten (gick i Irsta) och alltid blev man vald typ bland de sista. Så orättvist och dumt (Bollrädd ridtjej som man var. Och alla som kunde handboll var såå kaxiga och lyckliga och sköt ju så ashårt ju! Fy! Synd att inte ridsport fanns på gympan, då så hade man kunnat garva åt de där handbollstokiga när de skumpat runt halvt livrädda på någon pigg häst istället:)

.

Men! Det finns två  riktigt härliga mysiga bollsporter och det är boule och krocket. Då är jag med! Inga hårda slag, inga passningar. Och massa ret och tjiv – looove it!

.

.

.

På Shamrock Inn finns världens bästa bouleplan framför stallet. Precis perfekt tunt så där smågrusig. Där spelar vi i la famila! Och blir sååå osams haha. Precis som det ska vara (När jag var liten hade vi tom ett sällskapsspel som vi brukade spela som kallades ”grinspelet” för att jag eller mina bröder blev så himla arga och osams att vi började gråta. Kul! Ljuva minne;)

.

.

.

Det går upp och det går ner i sport! Jag och Lolo mot Bea och H och Moje fick vara med (och sabba) i båda lag. Jag och Lolo vann faktiskt!  (och det var verkligen strid kan jag lova för vinsten var minsann att få följa med mamsen ner till apoteket i byn och köpa ja vad som helst. Nu är ju apoteken här nere gaaalet intressanta för tjejerna med massa krämer och masker och smink och grejer osv så det var en åtråvärd vinst kan jag lova. Dock är jag en väldigt snäll mamma så jag avslöjade när vi spelat klart att båda givetsvis får följa med och shoppa! Vill ju inte att MINA goa barn ska grina heller;)

.

.

.

(Hur är det med er – gillar ni också att spela och tävla och reta era barn?!:)

.

.

Önskar er en fab lill-lördagskväll!

.

KRAM

.

.

.

24 kommentarer till “BOULE

 1. Ser härligt ut! Men inte ska du väl ta barnen till apoteket och shoppa? 😨😷

    1. Men om man beter sig enl rekommendationer och regler så går det ju utmärkt.

     1. Tegnell har väl aldrig sagt att man bara får gå en ur varje familj till affärer?

 2. Hela din hud, vilket glow! Har du någon olja som du smörjer in kroppen med? Ser så där galet fräsch och glowig ut. Behöver också få lite uppfräschning, så snälla berätta hemligheten!! :)’

  Kram

 3. Hade varit roligt att få se bilder inifrån stallet och olika stallbyggnader, ridbanor, allt som har med hästverksamheten att göra! Hur många boxplatser osv?

  1. Finns bara ett tomt oinrett stall och 1 ha hage! Farfar hann aldrig flytta in och fixa iordning för hästarna i det nybyggda stallet när han plötsligt gick bort😕

   1. Ok, vad jättetråkigt att det blev så! Trodde det fanns hästar där förr.

 4. Åh så snygg du alltid är! 🙂 Perfekt kombo med klänningen och skorna och får man fråga var skorna kommer ifrån? 🙂 Ha en fortsatt härlig vistelse och njut för här regnar det bara……. 😉

  1. Det är ett par supersköna och ultralätta Nikesneakers Rekommenderas✨

   1. Du vet inte vilken modell? Letade men kunde inte hitta när jag sökte på nike…❤️

 5. Grinspelet😂Underbart. Är en vidrig tävlingsmänniska så för att ha kvar nån form av värdighet inför mina barn så varken spelar eller tävlar jag längre😂 Min bror är precis likadan och när vi var yngre fick jag både dartpilar och boulebollar kastade efter mig! Ser dock så mysigt ut med sällskapsspel, boule och dyl men jag står numera snällt vid sidan om! Saknar att åka utomlands i år. Njut av vackra France.

 6. Full igenkänning på upplevelsen med brutala handbollstjejer… själv mästrade jag hingstarna men var så mesig o rädd i alla bollsporter. Hoppas att det inte längre är så att man kan bli vald sist.. <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg