I BEAUMONT EN AUGE

.

Alltså, vi har det bara så fab just nu! Därför är det lite sen uppdatering idag, s o r r y sötisar<3

 

Men vädret är verkligen hur bra som helst här och vi fortsätter att äta typ oavbrutet och solar och badar och gör mängder med små utflykter. För det finns såå mycket fint att se här och man behöver aldrig åka långt. Som häromkvällen när vi var i den ytterst pittoreska utsöta lilla byn uppe på kullen – Beaumont en Auge. Lite som byn i Skönheten och odjuret ni vet. Ligger väl 8 km från vår gård och här har jag ju varit rätt mycket men tröttnar aaldrig…

.

.

 

.

Ovan – restaurangen Auberge de l Ábbaye. Min och pappas franska lilla favorit. VÄLDIGT genuint. Och Moje sitter vid samma torg där min lillebror snubbla och slog håll på knät en kväll när han var väl 11-12. Minns det s å väl. Stackarn. En full läkare kom direkt från festen och sydde det lilla knät igen och som han skreeek. Lillebror alltså:)

.

.

.

Byn är känd för sin utsikt (brukar vara många amerikaner där och kika) men vi var överens om att vår utsikt här hemma på gården är ju rätt häftigare faktiskt! Och jag har på mig en gammal klänning från Daisy Grace om någon undrar (finns det märket fortfarande, någon som vet?) och mina superlätta nya sneakers som jag älskar och som jag fått frågor om kommer från Nike och heter Amixa Basket.

,

.

.

Och mammas tjejer! Åh Bea har snart vuxit ifatt sin storasyster (Lolo är inte lika lång som jag, bara 164, så hon kommer nog få bli familjens minsting! Bea brås ju mer på H som är typ 1,95 och Moje kommer nog ganska säkert också bli lång:)

.

..

Liten fredagsuppdatering ikväll från France!  Nu ska vi mumsa massa ostar (igen) och sippa Bordeaux ute på terassen i kvällssolen – bästa! Hoppas ni har en fin kväll ni med (Hört att solen och värmen är tillbaka i Sverige igen – äntligen hurra!)

.

.

Bisous!

.

.

.

5 kommentarer till “I BEAUMONT EN AUGE

  1. Så härligt ni har det! Tack för att vi får följa med litegrann. Du beskriver så bra, känns nästan som jag sitter där på lilla torget i lilla byn själv 😀 Kram o fortsatt fin semester

  2. Petra: i ca 10 år har jag följt dig. Jag har under dessa tio år tittat in till dig flera gånger per vecka och jag vill bara säga TACK! Du har verkligen förgyllt min surftid med hjärta, stil, humor & fantastiska bilder. Always, dag efter dag, år efter år. Sluta aldrig❤️

    1. Kan bara hålla med ❤️ Älskar din blogg och få har sådan fingertopps känsla som dig. Bra tips har jag fått över åren och köpte senast Aarke kolsyremaskin (vilken jag och hela familjen älskar)❤️

  3. Du säljer in Frankrike så pass bra att jag blir hur sugen som helst att åka dit nästa sommar. Älskar små pittoreska byar med vackra byggnader.

    Ja jisses vad lång Bea har blivit, hon kommer ju bli riktigt lång. Samma sak i vår familj, här har 13-åringen redan växt om mig och det lär minstingen också göra. 😊

  4. Normandie är en riktig pärla, åk dit och åk runt lite finns hur mycket som helst att se/göra men det är lantlig charm 100% och mycket gästvänligt. Med lite Bonjour, Merci, Bonsoir Madame/Monsieur så går det ganska bra med engelska sen. Tycker man kan testa fiskrätter i denna regionen, besöka äppelcidergårdar…måste ses och upplevas denna region tycker jag. Jag har upplevt en del av Normandie men vill gärna åka igen se mer en annan resa. Caen och Bayeux är fina ställen också men det finns flera pärlor där.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg