VAVAVOOOM

I BETALT ANNONSSAMARBETE MED ELLOS

Mönstrad blus här, rutig overshirt här, svart top här, top med fyrkantig urringning härhundtandsmönstrad skjorta här,  bruna höga byxor här, gul klänning här, svart stickad klänning här, ullkappa här, vit blus med puffärm här.

.

 Åh det allra bästa med hösten måste ju vara  m o d e t! Älskar höstmode och har alltid gjort. Det är liksom enklare att kombinera och matcha och det är så klart mysigare! Och det är de finaste färgerna för jag är ju så himla svag för gult och brunt och beige och svart mm. Ovan har ni några av de pinfärska höstnyheterna hos Ellos och jag säger bara wow vad mycket snyggt! Och den där mörkbeige kappan är magisk. Jag har en väldigt lik som jag använt massor i många år nu. Ull håller ju och den är så där ballt oversized precis som min. Love it!

.

Som vanligt har jag så klar en rabattkod till er vänner som ger 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris! + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltigt till 1/8-31/8.

 

Koden är: 425414

.

HAPPY SHOPPING!

.

.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “VAVAVOOOM

  1. Blev så full i skratt när jag såg din rubrik! Min ena dotter var på ett studiebesök med klassen på stadens ungdomsmottagning. Barnmorskan där stod och talade och undervisade om kvinnans vavavoom och syftade då på underlivet! Men i detta inlägg var det tydligt att det mer handlade om höstmode än livmödrar😂

Comments are closed.