VÄLKOMMEN FREEEDAG

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR ÅHLENS

.

Just nu ser jag ut så här! Fredagsfixad och mycket fredagspepp!

.

.

Hallå bloggisar!

.

Jag äntligen veckans bästa dag OCH H´s födelsedag hurra! Hela 43 år fyller min älskling och det firade vi ordentligt imorse med lyxfrulle med extra allt och nu ska vi alldeles strax ner till Kajplatsen för fortsatt mysigt firande och middag med svärisarna. Solens skiner över vår Småstad och ja det är sån där gyllene skimmer överallt och så fint!

.

Idag har jag varit på stan och shoppat lite (det på picsen bla) och så var jag och klippte Moje och vilken k a t a s t r o f det blev. Suck. När man är väldigt tydlig med hur frisören ska klippa och tom påpekar två gånger under klippningen att denne i n t e skulle klippa kort och ja, det blev kort. Urtunnat, hackigt och kort. Hon frågade om vi var nöjda och jag sa väl ja. För det fanns ju inte så mycket att göra liksom. Men nä, vi går inte dit igen och som tur är så växer ju hår ut igen!:)

.

.

.

Ny finfin blus hittar ni här och byxorna som är superfina och sköna (har dessa i brunt också) finns här.

.

.

Ha nu en riktigt fin och mysig fortsättning på fredag snyggingar!

.

KRAM

,

,.

,

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “VÄLKOMMEN FREEEDAG

  1. Oj, vilken skillnad när du bär kläderna och så som de presenteras på Åhléns. Mycket fördelaktikt samarbete för Å. Du är verkligen skitsnygg!👌 Ha en fin kväll🥳

  2. Wow,så fin reklam för Åhléns! Du är bara bara så snygg och det blir bara platt fall när jag försöker efterlikna!😢 undrar hur det går till när kläderna väljs ut? Skulle vara så roligt att veta! Stort Grattis till din stiliga man idag förresten!!
    Kram från Anna i Skåne

  3. Hatar sopiga frisörer! Vilket kan förklara att jag troget gått hos samma i snart 20 år (och sonen går också hos henne). 🙂

    Du lär verkligen i den där blusen! Skitsnygg på dig!

Comments are closed.