FÖRBEREDER INFÖR IMORGON…

 

Halloj från ett regnigt mörkt och rätt så höstigt Småstaden!

.

Jaha, så blev det plötsligt september och pang så blev det dåligt väder! Riktigt regnigt och grått och paniik när Mojes regnstövlar på föris plötsligt var för små. Hur kan små fötter växa så mycket över en sommar?? Fick gasa ut till Erikslund och köpa ett par nya. Han har vuxit bra mycket hela han förresten, gissar på att han kommer bli en riktigt stor kille så småningom, som pappa:)

.

.

Här hänger jag just nu! I matsalen där jag fixat paket till födelsedagsbarnet imorgon och som vanligt tänker jag i match-matchi när det gäller paket och piff! Alltid alltid tyckt att sånt där är så himla roligt, att göra det festligt och fint liksom. Älskar verkligen födelsedagar och kalas och fest och fixa överraskningar!!

.

.

.

Det mesta är så klart från Lagerhaus som är g r y m m a på paketfix. (Kommer ni förresten ihåg att jag fick en liten miniutbildning av typ världens bästa paketstylare för får ex antal år sedan? KUL var det:)

.

.

.

Lite härlig sån syrlig ton på fina buketten från torget !

.

.

 

,

Maurits är också Såå glad att det snart är ”fest” igen och har spanat på tårtan i kylskåpet 4 gånger haha. Mysigt att han är lika pepp som jag, mammas pojke:)

.

.

Och ikväll ska jag då spela paddel med tjejerna för första gången! Men hur svårt kan d e t va? Alla verkar ju hålla på! Har ju inte världens bästa bollsinne iofs…Och tröttnar ganska direkt om jag har noll talang för en sport… Men ni kanske har några bra nybörjartips?!?:)

 

.

Önskar er en fin kväll så ses vi imorgon!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “FÖRBEREDER INFÖR IMORGON…

  1. Så fint piffat❤️
    Lycka till med paddel, det är jättekul när man lär sig. Kör lite sporadiskt med väninnor och vi har så kul💪
    Kram

Comments are closed.