OH NO – DISKBRÅCK!

.

Här ska jag lägga mig nu och inte göra något alls förutom att v i l a och äta choklad och bläddra i Elle! Har ju fått lite  otur just nu och förutom mitt magknas som. jag skrivit om tidigare så har jag plötsligt fått diskbråck i nacken. Igen. Fast med symptom på höger sida denna gång och det gör bara såå ont nu. Nervsmärtor är inte att leka med och det strålar och ilar från axeln ner i högra armen som domnar av oavbrutet. Ni som haft samma ni vet vad jag menar. Vet ju sen mitt senaste diskbråck att det bara är att göra vissa rörelser för att liksom lätta på trycket i kotorna och vänta och vänta… S å typiskt och trist när man ju kommit igång på gymmet igen och börjat med padel!

.

Har haft två jobb idag som jag varit tvungen att fixa men nu är de klara och det är  ledigt som gäller (Och imorgon skulle jag ut på en kul ridutflykt med kompisar men det var bara att avboka, suck… Vill inte direkt skumpa på en hästrygg i flera timmar just nu)

.

.

.

H köpte nya Marabousmaken Cookie Dough till mig och jag har nu provsmakat och det var så god! PPPP Får nog gömma den så jag inte behöver dela med mig till barnen;)

.

.

Ha nu en fin fortsättning på dagen alla så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “OH NO – DISKBRÅCK!

      1. Witty 😉
        Ska du spela mer är ett litet tips att faktiskt redan från början köpa ordentliga, för padeln ämnade, skor och ett rack som inte väger för mycket (dam- eller juniorvikt). Det sliter mer än vad man hinner känna eftersom det är så roligt, och överallt i vårt avlånga land är många hälsenor, tennisarmbågar och knän ömma.

  1. Stackare…. 😔 Vet precis hur det känns. Blev tvungen att operera min nacke för ett år sedan pga. diskbråck, nervpåverkan, hemska domningar och fruktansvärd smärta. Lång rehab… Håller verkligen till för att ditt diskbråck läker! ✊🏼
    Krya-på-dig kramar 🤗 ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *