SHOES, DRUGS & NO ROCK N´ROLL

SAMARBETE MODELIN

.

Förlåt för inget inlägg igår men jag har haft s å ont i min arm. Diskbråcket sitter i högerarmen och inatt sov jag väl kanske 1 timme pga av AJAJAJ. Man blir lite off då och nej jag är inte riktigt mitt vanliga happy me här. Som ni ser på picsen jag skulle ta idag och visa mina nya tokfina kängor, de blev väl inte de mest felggoodaktiga som man hade hoppats men sånt är livet ibland! Även för oss ”alltid-glada-bloggerskor”, vi har ju vårt med så klart och ibland är det inte så himla ”superkrispigt”…

,

,

.

Ganska trött sliten bloggerska ja

.

Men nu har jag fått ”rävgift” eller ja starka tabletter av läkaren! Såna som är effektiva mot nervont (eller som ”tossiga gamla tanter får för att sansa sig lite” också tydligen enligt mycket säker uppgift:) och så muskelavslappnande så jag börjar känna mig sååå relaxed här… Kanske bloggen spårar ordentligt nu tills min arma arm är bra igen och jag är på drugs, lite psykadelsikt så där och flummigt kan hända det blir! Vi får se:)

.

.

.

Men hur fina är de inte hur som helst, de nya lyxkängorna från ATP Atelier? Snyggaste jag sett iaf (Såg dem på Insta och tänkte att de måste jag bara ha). Såå läckert med kängor till allt ju – till jeans och byxor och långa klänningar och  tom kortkort blir extra snyggcoolt med kängor på fötterna! Kommer bo i dessa och vårda dem på bästa sätt så de håller längelänge. Skokärlek extra allt<3 (Byxorna är från Inwear och blusen med finaste ärmarna med knappar hittar ni här)

.

.

Men jag hoppas NI mår bra gullisar! Att ni har en riktigt fin kväll och mår ni också lite sisådär så är jag med er! Själv ska jag  nu titta på Idol här i soffan och H har lovat att han ska göra sina supermumsiga popcorn med extra smör till mig – mums.

.

.

Ha nu en fin kväll alla!

.

KRAM

.’.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “SHOES, DRUGS & NO ROCK N´ROLL

 1. Så fina kängor? Dina ser högblanka ut men inte de på Modelins webbshop. Är det samma modell?

 2. Usch så jobbigt med smärta och sömnbrist, förstår dig precis. Lever med kronisk smärta, bl.a nervsmärta och det är väldigt väldigt tufft, även om jag är en glad skit och oftast biter ihop och verkar glad mest jämt. Trycker en del mediciner..

  Kul med modeinlägg, fler såna på raken nu tack, så sugen på höstmodeinspo. Kängorna är jättefin och påminde mig om att rota fram ett par snyggingar från Gant jag köpte förra året.
  Stort gilla på blusen också 🙂

  Kram o natti

 3. Super-snygga kängor, men undrar om de är ”hårda”? Är känslig för hårda läderskor.
  Mimi

 4. Himla fina skor! <3
  Hehe har du fått Amitryptolin? Fick mot nervsmärtor i nacken och urflippade muskler, blev på kuppen väldigt snäll, lugn och fin 😀 Hoppas du blir bättre snart!

Comments are closed.