TILLBAKA PÅ KLINIKEN NO 1 – ART FACE

SAMARBETE ART FACE

.

Idag är det ju en rätt regnig grå oktobertisdag men en vacker solig septemberdag för några veckor sedan åkte jag upp med bilen till Östermalm och Jenny på Art Face! Dags att fylla på med lite botox i pannan och kråksparkar och mungipor och fylla på med lite fillers. Små små ingrepp som gör så där lite lagom med mimik och fyllnad (Obs På bilden är jag alldeles precis nybehandlad så därför är jag lite extra svullen om hakan/läpparna)

,

,

.

Alltid lika trevligt att träffa vackra Jenny! Så gullig och ambitiös och kunnig, känns bara så oerhört tryggt med henne. Hon vet verkligen vad hon gör efter att jobbat med skönhetsinjektioner i många många år och ser liksom det där lilla lilla som kanske gör det där extra ni vet. Jag vill ju se ut som jag men lite piggare, lite slätare och bara lite fräschare helt enkelt!

.

.

.

Innan behandling! Gjorde en kur med Prophilo i våras och huden har blivit otroligt fin efter den. Extremt nöjd. Hade dock ingen botoxeffekt kvar och ovan på bilden ingen fillers i läpparna så jag var sugen på lite ”oumph” där:) Har ganska mycket läppar i mig själv men vart tredje år ungefär är det dags att göra dem lite tydligare eftersom det är lite min ”grej”. Ni vet alla har vi ju något vi tycker lite mer om i vårt utseende som vi är något mer nöjda med och för mig är det läpparna (och så bulliga äppelkinderna och kindbenen jag ärvt efter mormor och mamma<3)

.

.

.

Jenny arbetar bara med det bästa inom fillers och Restylane. Jag har haft Restylane (hyaluron) från och till sen 2000 och det är helt ofarligt och inga konstigheter. Nu använde Jenny Restylane Refyne för en liten förändring.

.

.

.

Jenny är alltid lika noggrann och mjuk både till sättet och på handen. När man jobbar med estetiska behandlingar så gäller det att vara lite av en konstnär och namnet Art face säger ju allt! Att se proportioner och symmetri osv.

..

..

.

Jenny fyllde även på hakan lite till (hon gjorde den mer markerad i våras för att trolla lite med dubbelhakan) Det känns inte mycket alls och blir så lagom (däremot de där små sticken i läpparna, outch! Vänjer mig aldrig)

.

.

..,

Botox gör inte ont att få (tycker jag) men man få grimasera så att det placeras exakt rätt! Det är jätteviktigt för resultatet.

.

.

Rekommenderar alltså verkligen Jenny om någon av er ska gå till en behandlare i Stockholm! Ni kan boka tid och läsa mer hos Art Face här.

 

..

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

117 kommentarer till “TILLBAKA PÅ KLINIKEN NO 1 – ART FACE

  1. Men – Vilken elak/syrlig kommentar! Har man inget snällt att säga så tycker jag man kan vara tyst.

  2. Så tragisk att äldre kvinnor inte har bättre självförtroende ang sitt utseende. De ser så fejkade ut med all botox och fillers.

   1. exakt så brukar kvinnor som inte har råd säga! Detta handlar inte ett dugg om självförtroende för de allra flesta kvinnor över 40! Är det konstigt att man vill återskapa det man tappat? Enbart töntigt att hitta på sådant. Låt var och en göra som den vill. Petra är ju toksnygg och säkert fin på insidan också!

 1. Vad roligt, och skönt att hitta någon man litar på vad eller injektionsbehandlingar. Var på hakan lägger hon filler då? Använder hon Restylane i läpparna också, vilken sort i så fall? Brukar du få blåmärken (eller klumpar? hua mig!! Har aldrig gjort läppar, men funderar på Restylane Vital Light, som som ska bli väldigt naturligt, och bra som ”prova på” sort. Livrädd för klumpar och blåmärken på läpparna!

  1. Såg din hälsning nedan – förlåt för att jag missade! Jenny lägger filler på hakspetsen för att markera den lite. Restylane Refyne i läpparna som ger ett fint naturligt resultat. Jag har fått både blåmärken, fula klumpar, häng och jättesvullnad i läpparna av mindre bra behandlare så det gäller att går till rätt. Jenny har inte gett mig ett enda blåmärke än så länge och jag har helt mjuka klmupfria läppar.

   Kraam

 2. Älskar sådana här inlägg! Jenny verkar mycket duktig med det fina resultatet du fått även fast du var jättefin innan också naturligtvis <3

 3. Tycker det börjar bli för mkt på dig nu. Tycker du var vackrare mer naturlig för några år sedan, nu ser det mer och mer plastigt ut..tyvärr.

 4. Jag håller tyvärr med Maria..
  Du är liksom vacker som du är, du behöver inte göra dig yngre..
  Varför gör vi det här? Varför kan vi inte bara åldras? Jag är 47, men ser ut som 30 enligt de flesta. Gener såklart men ändå. Längtar tills det coola blir att åldras naturligt.. varför gör du det här och bloggar om det? Är det för att det blir gratis för dig? Kan du inte bara hålla det för dig själv? Du har ju råd att göra det.
  Varför uppviglar du till skönhetshets? Tänk hur många tjejer som läser det här nu och som faktiskt känner att de inte duger som de är..vill du verkligen bidra till det?
  😳

  1. Nu vänder jag mig ju till en lite äldre läsarkrets där jag vet att det är många som bara vill känna sig som sig själva och som de är vana vid när det gäller utseendet, även efter 35. Eller kanske förändra eller förbättra något de är mindre nöjda med. Jag tror nog de som läser är är tillräckligt vuxna för att inte bli uppviglade till något bara för att jag hetsar utan fattar beslut efter sin egna situation och ekonomi osv. Jag är inte en 20 årig influenser som uppmanar mina läsare att förstora brösten eller göra buttlift på någon konstig farlig klinik i Turkiet osv. Fy.

   I min bekantskapskrets skulle jag nog påstå att mer än hälften gör något. Dermapen, Prophilo, Botox, fillers… Vi skäms inte för att vi gör detta och det är inget extremt utan bara små piff som gör att vi känner oss mer nöjda med våra yttre. Eller för att bli av med migrän etc. Vill du ha tatuering tex, en blaffig tiger över ryggen, så skaffa en! Jag tänker absolut inte hacka på dig för det, fast jag själv aaldrig kan förstå hur man kan göra detta. Eller skaffa en blå mohikan eller näspiercing eller vad som. Jag tror att om man är nöjd med sig själv så bryr man sig liksom inte om någon annan lägger 20 000 på botox i fejjan eller färgar håret grediliskärt. Varför skulle man? Det är upp till var och en. Jag mår bra av att ha lite slätare hud och mindre rynkor och piggare face! Vet också att MÅNGA gör detsamma (därför jag skriver om detta och alltid har gjort) så låt oss. Som sagt, jag har haft fillers sen jag var 28 så jag vet att jag gillar det. Med eller utan samarbete 🙂

   Jag har mina egna förebilder och det är starka, fräscha kvinnor i min ålder och äldre. Som inte tror att man inte ”får” anstränga sig för att bättra på sitt yttre med åren. Det är inte fult eller fel eller skämmigt på något sätt. Var och ens egna val helt enkelt!

   1. Ja det är klart att du gör vad du vill!! Men du missar hela poängen, varför gör du samarbeten om det? Du har ekonomi att göra det, utan samarbeten?! Jag skiter fullt i om hela din vänkrets gör det eller inte, det är upp till var och en och extremt normaliserad vardag idag. För mig blir det bara en bunt osäkra kvinnor med utseendefixering. Men du kan väl inte kontrollera vem som läser din blogg?
    Alla påverkas ung som gammal av ett sånt här inlägg..borde jag, skulle jag osv..
    Så hur du än vrider och vänder på det så uppviglar/uppmuntrar du till att inte tycka om/acceptera sig själv som man är skapt och hur man åldras. Det finns alltid något att fixa till om vi tittar riktigt noga.

    Det är samma skit som buttlift tycker jag, enda skillnaden är att du inte har en saftig rabattkod denna gång och de flesta som läser din blogg har nog inte råd att röra sig å Ö-malm heller för den delen.
    Nej, då börjar dessa stackare leta billigare alternativ..å sen blev det som det blev.

    1. Du tycker att på riktigt att det är samma sak att unga kvinnor åker till utlandet och tror att de måste utsätta sig för livsfara för att vara sexiga enligt 2020-talsnorm och gör fettsugningar och buttlift som är det det mest riskfyllda du kan göra (pga proppar) med att kvinnor i medelåldern får ett par nålstick av certifierad erfaren sjuksköterska på lunchen??? För att se lite piggare och yngre ut vilket vi kvinnor har sysslat med och önskat i alla tider

     Jag skriver om detta, som jag tidigare berättat här, för att jag VET att många är intresserade och vill veta och jag rekommenderar nu en oerhört skicklig person inom yrket. Tycker du nedvärderar ganska många läsare här på alla möjliga plan med dina påståenden

     1. Nej buttlift i turkiet är en extrem jämförelse. Gjorde som du brukar. Jämförde ytterligheter.
      Du är snygg utan allt fix, det är synd att du och alla andra inte ser det bara.

     2. haha jag är UNDERSKÖTERSKA älskar Botox och fillers. Rör mig hemtamt mellan alla underbara skönhetssalonger vi har här. Rena skönhetsmeckat!!! Halleluja #usksombornärastrandvägen

    2. Jag håller inte med dig alls. Det är klart att, som du skriver, du ser ut som 30 år men är 47 (!) att du tycker det är oförsvarligt. Då är det lätt att klanka på andra och tycka det är onödigt men vi som inte ser 17 år yngre än vad vi är vill kanske ha lite hjälp på traven.

   2. Jag är 51 och har bra gener men det är min skräck att bli rynkig är ensamstående så hade jag haft råd skulle jag göra fler behandlingar inget fel att få känna sig vacker så kan man varför inte så det är bra Petra att du visar vad du gör för behandlingar fattar inte varför man måste vara nedlåtande och varför kvinnor har sånt behov att hoppa på andra kvinnor så lågt beteende Usch

  2. Åsa, vad härligt att du ser ut som 30, grattis, verkligen. Själv är jag 51 men känner mig som 90 ibland, är det OK om jag fyller på lite, bara jag håller tyst om det? F ö lämnar du alltid så härliga, ärliga kommentarer, det liksom märks att du trivs med ditt liv och inte är missunnsam eller bitter.

   1. Inte min åsikt att jag ser ut som 30, utan omgivningen som blir förvånade.
    Tycker det är ett känsligt ämne som påverkar andra. Precis som att räkna kalorier i samarbete m viktväktarna så triggar sånt en person m ätstörning.

    1. Men vart kommer egetansvaret in? Bara för att du blir triggad av något någon annan gör så ska vederbörande avstå eller hur menar du?

     Jag är jag och du är du. Att hela tiden skylla/skuldbelägga andra för sitt mående är helt orimligt, ansvarslöst och faktiskt egotrippat. Om du blir triggad så äger du problemet. Men klart det är lättare att ta på sig offerkofftan. Den är tyvärr varken snygg eller bekväm att bära.

     PS! Du är ursnygg Petra!

 5. Jag tycker det är så spännande att läsa dessa inlägg och det vet jag att vi är många som tycker! Så himla fin du är med dina äppelkinder, och jag förstår verkligen att det blir en så härlig känsla när huden får lite hjälp med en extra puff lyster och fyllighet. Tack för fina bilder och lite info, vi är många som är nyfikna!
  Fin kväll till dig, kram

 6. Jag är en av de som älskar dessa inlägg! Så gärna fler! 😍 Kikar in dagligen för att få en dos av skönhet, krämer, behandlingar osv! Ha en fin dag Petra!

 7. Kan inte låta bli att tycka att det är lite sorgligt denna jakt på evig ungdom. Tänker mest på dina döttrar…

  1. Finns så många barn det är synd och så mycket som är sorgligt just nu i välden så fokusera din kraft på det! Mina två flickor är väldigt olika men de har ett par saker gemensamt – de är båda tuffa, självsäkra unga damer och gillar att driva med mig och vad jag gör:)

  2. Jag ÄLSKAR också dessa inlägg! ❤️
   Och att göra det man vill med sig själv är precis vad du ska fortsätta med, märkligt med alla inlägg av kvinnor som inte kan acceptera att vi alla vill och gillar olika..
   Hoppas inte kommentarerna kommer från någon trångsynt kvinna i min omgivning, och jag hoppas verkligen inte de lär sina barn att vara lika dömande- det måste begränsa livet oerhört av att ha den inställningen!

   Iaf, du är vacker!
   Kram!!

 8. Du är alltid jättesnygg och roligt att du delar med dig. Har alltid svårt se skillnad på före och efter bilder, men det viktiga är att man känner sig fin. Du ser väldigt frisk och harmonisk ut på alla bilder.

 9. Du är superfin, både innan och efter ❤️ Använder inte fillers men botox och älskar det. Kul att läsa om vad du gör.

 10. Hej Petra, du har (med all rätt) svarat på inlägg fulla av kritik, ovh på snälla inlägg. Jag är den enda som ställt lite frågor. Hade blivit jätteglad för svar! Kram från en till som gillar att möta ett lite fräschare jag i spegeln!

 11. Gokväll Petra😊
  Jag är mycket intresserad av dina inlägg behandlingar. Vad som är trendigt o som ger bra resultat!! De flesta normala kvinnor vill vara snygga o se fräscha ut.. bullshit vad en del skriver!!
  Jag är 55 år o gör regelbundet ansiktsbehandlingar, botox, fillers o profhilo. Nästa gång ska jag prova IPL som hudföryngring!!
  Så fortsätt o berätta för oss alla som älskar dessa inlägg😊
  Kram 🥰

 12. Tänker så här, varför är det fel att hjälpa naturen lite på traven på ett sätt som man tycker passa en själv? Smickrande kläder, frisyr & make up är okej för de flesta & anses inte ”uppviglande” men lite rynk-utslätande är det? Petra & många andra kvinnor är väldigt vackra oavsett fillers eller make up men för egen del gjorde botox supermycket för att jag skulle fortsätta känna mig som mig när jag 37 år gammal fick djupa tvärgående rynkor i pannan som inte alls harmoniserade med mitt utseende i övrigt. Skämdes över att använda botox & berättade inte för någon förutom min man, orolig för att se underlig ut, 10 år senare har jag inte fått en endaste kommentar från någon, inte ens barnen, & jag är stolt över att ha prioriterat detta som känts viktigt för mig, Tänker att det nog inte handlar om ”evig ungdom” utan att insida & utsida ska hänga ihop för en själv, vi lever ett annat liv som 40-50 åringar än för några decennier sedan, kanske handlar det mer om det? Snälla, döm inte någon bara för att deras val inte passar dig. Be kind, always.

 13. Du är väldigt vacker, fräsch och naturlig!

  Nu måste jag lägga en kommentar kring kommentarerna. Det är så många Fler än man tror Som gör botox och fillers! Det är helt klart. Men man pratar ofta inte öppet om det. Jag gör botox och fillers sedan Ca 3 år tillbaka (är 44 år). Sådan Positiv skillnad det har blivit! Man suddar verkligen ut rynkorna i pannan, helt otroligt! Hade rätt synliga rynkor innan och de försvann helt inom en kort tid. Då resultatet är så slående så förstår jag inte varför unga 25 åriga tjejer gör botox i pannan i förebyggande syfte (som en del kliniker rekommenderar). Herregud de kommer lägga ned kanske 150 000 kr på det innan de blir 40. Så spara de pengarna och börja när rynkorna syns på riktigt, för det ÄR magiskt!
  Och jag vet inte hur många gånger folk har pratat om att det inte är klokt när de ser kvinnor som gör botox o fillers, och de har ingen aning om att jag gör det. Man kan göra ex läppar naturligt vackra med fillers, de behöver inte fyllas till bredden så att det blir utan allt rimligt tvivel.
  Så botox o fillers är det många som gör, även de du inte tror. Magiskt!

 14. Som jag alltid säger om detta..det är valfritt att göra vad man vill med sin kropp. Jag är så spruträdd och skulle aldrig sätta en spruta i ansiktet, men jag respekterar de som gör det fullt ut. Tycker ju att du är så himla fin hursomhelst och kul att Jenny är så duktig på det hon gör.
  Tycker inte att det är snällt med påhopp och tokiga kommentarer här!
  Trevlig kväll och stor kram

 15. Har inte människor i alla tider velat smycka sig? Vart gränsen går är väl helt upp till var och en? Någon vill köpa fina kläder, någon kanske färgar sitt hår osv. Har svårt att tro att det finns någon som aldrig försökt ”förbättra” sig utseendemässigt. Vem bestämmer vart gränsen går? Det måste vara upp till var och en! You go girl 😊

 16. It seems you get the most comments negative or positive when you show us your beauty treatments. We need to do what makes us feel good, none of anybody’s business. Take care Mia

 17. Du gör det bara för en massa reklam och för att du har samarbeten med företagen… och lurar därmed massa andra läsare att göra detsamma och betala dyrt från egna plånböcker. Förstår att det är därför du gör så många olika behandlingar och på olika ställen. Hur gick det med vampyrbehandlingen tex? Den kom du aldrig tillbaka till. Skäms på dig!

  1. Håller med många och dig Mimi…. Falsk reklam..varför ens göra samarbeten när det endast handlar om dig själv och din dåliga självkänsla och att hoppa från det ena till det andra säger en hel del..BARA FALSK REKLAM…

   1. Att vilja vara fräsch eller kanske lite piffigare har väl inget med dålig självkänsla att göra! Det är en ytlig grej som vi kvinnor håller på med, precis som hår och kläder osv. Självkänslan sitter inuti och kan påverkas av allt möjligt och det känns som du ofta anstränger dig i dina kommentarer för att du vill påverka min (genom att gapa att jag är patetisk osv) men det lyckas du tyvärr inte med. Det kanske säger mer om dig och hur du mår? Vi som gillar sånt här vill helt enkelt och allra oftast nog bara vara vårt bästa jag och kanske stråla lite extra. Jag har personligen MYCKET bättre självkänsla idag än vad jag hade när jag tex var 30 år och inte hade gjort en enda behandling så det har liksom inte med det att göra. Jag mår absolut inte dåligt över ur jag ser ut men om jag kan slippa lite trötta rynkor och dölja akneärr etc så varför inte. Blir ju nöjd över resultatet och det är väl kul för mig. Har man råd (ja jag har också råd) så gör vad du vill. Jag provar gärna nya tekniker och behandlingar (Jag gör tom mer än jag skriver här – oups) för att det är ett intresse och jag gör som influenser även betalda samarbeten (för att d et är intressant att läsa om) men jag gör bara dessa med utvalda seriösa behandlare och aldrig ”bara för att något är samarbete”. Sen är kanske inte allt 100% för just mig och så är det ju för alla, man vet inte förrän man har provat.

    Sen VET jag ju redan innan att jag alltid får skit när jag skriver om mina behandlingar. Det provocerar något oerhört men varför gör jag då det ändå? För att jag kan och vill och för att jag är så intresserad själv och framförallt att många läsare är intresserade. Detta anses av många vara fult, ytligt och tabu och är det något jag inte bryr mig om så är det sånt. Många många vågar tyvärr inte vara ärliga om sina ingrepp, eller skriva om detta ämne, pga påhopp, avundsjuka, elakheter, spydigheter osv från andra kvinnor. SÅ trist

    1. Fast om du har bättre självkänsla idag än när du var 30 år och inte hade gjort några behandlingar, då har ju behandlingarna boostat din självkänsla? Oavsett får ju vuxna människor göra som de vill, om Petra mår bra av att göra behandlingar vem är vi att döma då? Vill hon ha en åsikt som betyder något (om hon nu skulle må dåligt) går hon nog hellre till en psykolog än tar råd från sura kommentarer här… Var glada och nöjda över ett eget istället, en vacker dag är ändå allt slut.

     1. Det behöver ju inte finnas ett samband mellan självkänsla och behandlingar. Varken åt ena eller andra hållet. Petra säger inte att det är behandlingarna som boostat självkänslan, och det är det antagligen inte heller. I övrigt håller jag med dig, varför skulle någon lyssna på sura kommentarer?

     1. Hej Pia, kan inte du länka till en bild på hur du ser ut så kan vi kommentera det?

 18. Hej Petra
  Jag tycker det är bra med tips. I något inlägg som du bloggar om skulle jag vilja ,veta om det finns någon bra kräm som drar ut lite rynkor. Om du har något tips på det?

  1. Hej Lotta, det är nog utslängda pengar att leta efter kräm som slätar ut rynkor. Det får bli botox eller en filler till det. Jag är 49 år, men du är kanske yngre.

 19. Hej, älskar dessa inlägg, strunta i dom som är negativa, förstår inte varför dom är det överhuvudtaget, dom behöver ju inte göra några behandlingar om dom inte vill. Jag är en äldre läsare och har gjort botox och profhilo och trivs med att få tillbaka en finare hy. Du blev jättefin!!

 20. Älskar dessa inlägg, är 52 år och jag endast gjort ”vanliga” ansiktsbehandlingar hittills, nu funderar jag på Dermapen. Du är ju så fräch och fin och kanske jag vågar något mer småningom, tycker inte jag har nån att diskutera detta med här ute på vischan där jag bor, så suger i mig all info jag kan få här 🙂 . Strunta i de sura kommentarerna. Vad är profhilo, måste googla 😉

 21. Gillar dessa inlägg.
  Som du skriver många som inte törs berätta om sina ingrepp, då de blir ”påhoppade”.
  Tycker att personer bestämmer själva vad de vill göra(tatueringar, botox, browlift, färga håret, piercing, Dermapen, filler osv).

 22. Helt galet att detta ämne kan väcka och uppröra så många känslor! Det är ok att gå och få en traditionell ansiktsbehandling – ingen skulle yla då – men gud nåde om en nål är involverad! Du får inte det glowet på ”traditionellt” sätt. Jag gillar de här inläggen, Petra, och precis som du är jag lycklig över den lilla pigga skillnaden som man får efter behandlingen. Överbehandlat á la Paradise Hotel-deltagare är dock inte snyggt, men där är vi ju inte heller …

 23. Jag kan förstå att vissa vill göra behandlingar. Det som ’skaver’ för mig är att du normaliserar behandlingarna. Dels att de förekommer rel ofta, och dels för hur du beskriver dem som något enkelt, och vardagligt – Tex denna text; ’… kvinnor i medelåldern får ett par nålstick av certifierad erfaren sjuksköterska på lunchen?’
  Jag är orolig för vilken bild vid förmedlar till våra halvvuxna döttrar.

  1. Våra döttrar vet redan/kommer redan veta mycket om detta då det är något normalt, vanligt (oavsett vad du själv må tycka) och ofarligt. Så här ser vår tids ansiktsbehandlingar ut, inget skrämmande med det. Våra barn kommer växa upp och göra dåliga eller bra val precis som i alla tider, men förhoppningsvis kommer dom får mer input på inlägg som dessa med sans och balans där Petra talar om vikten att gå till rätt person än att bara gå till närmsta kvacksalvare som förstör läpparna.

   1. Da jag i min bekantskapskrets i princip inte har nagon som opererar sig ”fast det är sa vanligt” tittade jag pa lite statistik. Här i Tyskland där jag bor är det tydligen ett av de land med den högsta kvoten operationer. 2017 var det här 240 000 skönhetsoperationer pa över 80 miljonr människor. Därav flera som gjorde mer än en operation per ar. Det snittet (och detta är operationer!) är väl inte precis att ”alla” gör det.
    Tycker att det är upp till var och en att göra vad de vill med sina kroppar, men tycker ända inte att vi ska utga ifran att det är nagot helt ”normalt”

    1. Nu pratar vi inte om skönhetsoperationer endast.. utan botox o fillers osv.. det är nog måååånga fler i tyskland som gör det.

 24. Helt 😮 Stackars Petra å få ta massa skit från läsare bara för att hon lägger upp öppna å ärliga inlägg!
  Jag tycker oxå Petra är naturligt fin men det är ens eget val att göra så man själv känner! Vi ska vara tacksamma att hon har ett så öppet o ärligt, och så blandade inlägg som hon har. Passar det inte folk utan att hon ska få ett gäng skit kastat, så kanske d inte blir några inlägg om vare sig hudvård, injektioner eller mode… Asså skärp er läsare som är neggon’ (negativa, håll d för er själva)
  Petra: Själv tycker jag att det är jättespännande att läsa sånna här inlägg! You go girl!💗🙌✨

  Själv som 40+ å till omgivningens första förtret avrådde mig att ta fillers- efter det lilla ingreppet fick jag helt omvända kommentarer, inte för att d hade nån betydelse!
  Idag blir d mer å mer vanligt å som Petra säger det är upp till var o en att välja sj, som med ex tatueringar.
  D jag heller inte fattar varför vissa influensers får utså mer skit än andra, ja menar Petra är ju inte den första som visar injektioner i sin blogg..
  Var snälla å stötta ist💖 mer positiva vibes ist:)
  ✨✨✨✨✨

 25. Hej alla som kommenterat här. Jag har inga synpunkter på ämnet utan ville bara ta upp tonen som förekommer i vissa inlägg. BE KIND. Man får gärna uttrycka en annan åsikt än bloggaren men jag är mer bekymrad över orden ni använder än vilken förebild Petra är om hon gör ett skönhetsingrepp. Vi behöver lära våra barn och ungdomar att bete sig vänligt på nätet och inte agera nättroll. Med nättroll menar jag sättet vi uttrycker oss på och inte att man väljer att gå emot bloggarens åsikt i en viss fråga. Tror få av er hade uttryckt er på samma sätt om ni mött Petra i verkliga livet. Tänk också på att en negativ åsikt är en ”annan valuta” är en positiv sådan. Vill man framföra kritik så behöver man ofta först ha sagt ett antal positiva saker först för att ha ett ”kapital” att ta av. Så är det i alla relationer, till era barn, partners, kollegor, chefen eller en bloggare på nätet du aldrig träffat. Take care and be kind!

  1. Jag håller med dig! För min del tycker jag det är mycket värre att anklaga någon för uppvigling jämfört med att spruta in lite botox i sin egen panna.

 26. Men varför så mycket negativt kring detta? Petra visar, och inspirerar/avskräcker, oavsett samarbete (det är en del av hennes jobb) eller inte. Alla har ett egenansvar, och det börjar redan när man börjar följa/läsa en blogg. Endera följer man, eller inte, beoende av vad man har för intresse. Varför följa nåt som man bara blir irriterad, förbannad å triggad av?
  Nä, kör på Petra, kan tänka mig att vi båda läst Vecko Revyn och testat/inspirerats av uppvispat ägg i både håret och ansiktet för att det (är?) skulle vara bra 😀
  Och ja, livet är orättvist när det kommer till pengar…men det har inte någonting med vad man väljer att läsa och ta åt sig av!

 27. Hej Alla,
  tycker det är så synd med så mkt negativa kommentarer, det tar mycket av gnistan i denna annars så fina och blandade blogg. Många skriver rent av riktiga elakheter, och DET gör mig både ledsen och förbannad….att ni bara kan med?! Förstår inte vitsen med att läsa en blogg och sen hela tiden komma med eländiga kommentarer? Nä, hörni…ni som har vass tunga, tänk så här och tänk på vad sufi poeten Rumi skrev redan på 1200-talet:
  ”Innan du säger något, pausa och låt det tänkta budskapet passera genom tre grindar;
  ✅Är det sant?
  ✅Är det nödvändigt?
  ✅Är det vänligt?”

  Kramar E

 28. Du blir bara sorgligare och värre stackars din enkla fina ganska fula man hur länge står han ut med en sånPetimeterperfektionist när det gäller ditt utseende kanske han bara vill ha go naturlig härlig sex , tänk på det! Sluta penetrera på ditt utseende koncentrera dig på att vars en god människa istället du har blivit vidrigt engagerad av ditt utseende vi Vill inte veta Mer!!! Fattaru?! Du är numera jävligt sorglig samt olik ditt forna jag här på bloggen i alls fall?! Synd Petrs

  1. HAHAHAHAHA, ”koncentrera dig på att vara en god människa istället…” för man är ju en god människa med den kommentaren. Hej patetiska nättroll!

  2. Allvarligt talat???!!
   Läs mitt inlägg ovan, hur svårt kan det vara?
   Fy så elak du verkar vara, varför skriver du dessutom att ”VI vill inte veta mer”? Hur vet du det? VI är MÅNGA som vill veta mer och tycker det är intressant. Jag kanske är mer intresserad av krämer och sån typ av behandlingar, så jag väljer då att inte engagera mig så mkt i tips o info om botox, fillers etc. Inte svårare än så….jag behöver inte spy ut min tankar kring det.
   Och ditt påhopp om Petras man, vad får du ut av det? Är du så kall att du själv inte skulle bli sårad om nån skriver så till dig?
   Skäms!!!

  3. Fy, vilken vidrig kommentar! Var får du allt ifrån? H som är så himla snygg och ser så mysig ut, att du inte skäms! Jag skäms på din bekostnad!

  4. Hej Marie Rosner,
   Sådana här kommentarer hör inte hemma här. Detta var elakt skrivet! Du får gärna ha en annan åsikt än bloggaren men sättet du uttrycker dig på och att du går till ett personligt angrepp är inte okej. Du har i alla fall styrka att skriva ditt riktiga namn (om du nu är den som du utger dig för att vara dig) och då du verkar vara den enda som bär detta namnet i Sverige så är du lätt att kolla upp så du blir ju i alla fall inte ett anonymt nättroll. Hoppas du har lika mycket styrka att be om ursäkt för ditt sätt att uttrycka din åsikt på.
   Hälsar Sara

  5. Nej nu blir jag faktiskt förbannad på riktigt! Min man är BÄST på ALLA PLAN, vacker både på in och utsida så understå dig liksom. Hacka på mig bara men ge sjutton i min familj, annars kanske jag söker upp dig och hänger ut dig för alla besökare ok? Så får vi se hur GORGEOUS du är själv och din man (om du har någon) USCH så himla elak. Nu blockas du

  6. Marie Rosner, är du full?
   Ingen som fattar vad du skriver.. men det är ju rätt oväsentligt med tanke på att du tydligen bara skriver skit…
   Sätt ett lås på barskåpet så kommer du nog må bättre snart!

 29. Petra, du ser hur många som skriver fint & försvarar dig. Blunda för de negativa kommentarerna. Det roligt är att de gillar inte dig/din blogg men kikar ändå in här 😅 Du vet som de säger ”all publicity is good publicity”, de drar nog in pengar till dig bara genom att klicka in här haha! Så kul ändå. Ha en fin dag fina! Och jag älskar alla dina inlägg, som så många andra gör!

 30. Var och en får gör precis vad de vill med sitt utseende. Men precis som solariesolande på 80-talet så är det svårt att som utövare se den egna förändringen (jag var en av dem och jag tyckte inte jag var speciellt brun då… men nu ser jag ju att jag var otroligt brun). Jag ser dina sprutors framfart och det rätt tydligt. Det ser inte naturligt ut, det är bara att jämför med en person som inte fyllt ut sina läppar eller. Det viktiga är ju att du tycker det är snyggt inte vad ngn annan tycker. Precis som de som tatuerar sig överallt är de nöjda så är väl allt ok. Men fartblindheten består 🙂

  1. Nej jag är inte fartblind och jag har ytterst pyttelite fillers. Hade jag inte skrivit något så hade ingen noterat något. Det som ser mest gjort ut på mig är mina kinder tror jag som aldrig har fått några fillers. Kanske har jag helt enkelt en plastig look? Kanske för att huden är väldigt underhållen i ganska fri från linjer. Jag har inga bilder på mina läppar innan 2000 och den första fillersinjektionen men jag har naturligt fylliga läppar och kinder. Det är bara en liten touch där och en liten markering på hakan, that´s it. Här kan du iaf se min mamma som 25 åring https://www.instagram.com/p/CA2UmGKHkwA/ (plasticfantasticheltnaturlig!) Jag brås ju lite på henne:)

   1. Du ser INGENTING som din mamma, hon är så naturligt vackert. Om du själv inte förstår skilnaden, du är värkligen mycket fartblinda!😔

   2. Jag har följt dig länge och jag ser stor skillnad. Så klart att det är svårare att se det själv. På bilder för något år sedan var tex din ena båge på läpparna mindre än den andra nu är dina läppar helt jämna men större och de ser svullna ut jämfört med tidigare. Dina kindben säger jag inget om (har f.ö. väldigt lika dina) för där ser jag ingen skillnad men läppar och din panna syns det. Obsevera nu att jag säger inget om att du gör det, det är helt ok att göra vad man vill. Skulle aldrig skrivit något om det om du inte tog upp det i ett sammarbete där jag förmodera att det är ok att diskutera om det.

    1. Att du orkar studera bilder och jämför….? Finns det inget annat du kan lägga din tid på?

 31. Man måste tänka en extra gång innan man skriver något om andra. Det är inte okej att skriva om Petras familj, det fattar alla normalbegåvade människor. Sedan tycker jag att vi måste få tycka olika och uttrycka det, det blir en tråkig blogg om alla håller med. Jag tycker inte att botox/fillers går obemärkt förbi utan det märks på utseendet och mimiken. Jag tycker heller inte att det är föryngrande utan det kan ge ett lite udda utseende ofta. Jag tycker att Petra ser ut som en snygg, fräsch 48-åring och jag tror nog att vi alla vill hålla oss snygga och fräscha. Petra hymlar aldrig om sin ålder utan poängterar att hon vill hålla sig fin och hjälpa naturen lite på traven, det är ingen större synd utan något de flesta av oss gör. Jag följer Petra för att bli inspirerad och få lite mode- och skönhetstips och det tycker jag att hon levererar.

  1. Jag skulle gissa att de på flesta som gör botox och fillers så kan du inte ens se att de har gjort något. De flesta jag känner gör det, och jag skulle aldrig gissat det. Du märker det antagligen mest på de som gör för mycket, och drar din slutsats att det ser konstigt ut utifrån dem. Jag gör botox på argrynka och i käkarna, och fillers i mungipor, kinder och läppar. Du skulle aldrig se det på mig, jag lovar.

   1. Ok om det nu inte syns…varför gör du det då? Fattar inte riktigt nu. Jag tycker det syns på alla jag känner som gör det nämligen.

    1. Det som syns är att man ser fräschare ut, om man gör behandlingar i lagom mängder av duktiga behandlare. Det är det man vill, se fräschare ut men helt och hållet som sig själv. Och detta går att uppnå, tro mig. Dom jag känner som gjort det, har fått precis den effekten. Inklusive mig själv. Så tråkigt för dina bekanta att det inte blev bra.

   2. Det är möjligt att det inte syns på dig, vem vet?! Det syns på Petra men hon är ändå snygg och fräsch. Jag är frisör och stylist så tro mig, det syns på de flesta men ofta ser det bra ut ändå och lika ofta inte så snyggt.

 32. Ett tips är prx-t33, wow säger jag bara! Jag gjorde profhilo för ett tag sen och nu kör jag en kur prx-t33 i kombination med dermapen på acneärr. Min hy ser helt fantastisk ut!

  Jag förstår förresten inte att du orkar svara på alla negativa kommentarer. Hoppas de inte påverkar dig allt för mycket. Jag brukar inte kommentera särskilt ofta, men jag (och jag gissar att de flesta som läser kommentarerna) tänker ju bara att de som skriver elaka saker är tragiska och omöjligt kan vara nöjda med sina liv.

 33. Du har tidigare gjort samarbete och rekommenderat Akademikliniken i Västerås. Finns det någon orsak att du bytt klinik? Frågar då jag bokat tid där för fillerbehandling men blev osäker om jag ska byta klinik.

 34. Tänkte precis detsamma. Du har alltid rosat Akademikliniken tidigare, var tog det samarbetet vägen? Var du missnöjd?

  1. AK är jättebra och proffsiga, det tycker Jenny också (hon har jobbat i många år där) Min duktiga behandlare Lina slutade på AK V-ås och då vände jag mig åt annat håll genom rekommendation

 35. Jag tycker ändå att du var vackrare, naturligare och fräschare x antal år tillbaka, innan du började med detta trams… ditt ansikte ser verkligen annorlunda ut. Tänker vad söt och fin du var i början när du bloggade och när du gifte dig. Nu har du ett helt annat utseende, ser ut som en helt annan person, förändrat. Så håller verkligen med om någon läsare ovan, att man blir fartblind, och inte ser själv, att man bara vill ha mer och mer. Som de som tatuerar sig, börjar man så fortsätter man med fler och fler, blir aldrig nöjd. På riktigt, så sorgligt att du inte förstår.

  1. Är du medveten om att du jämför Petra nu med hur hon såg ut för över 10 år sedan? Oavsett behandlingar så åldras människor och utseendet förändras.
   Leta upp en bild på dig själv för 10 år sedan och jämför med hur du ser ut i spegeln nu, tror du kommer bli förvånad.

  2. Ännu sorgligare att man skriver en sådan kommentar till en annan kvinna. Så sorgligt.

 36. Jag tycker om dessa inlägg. Jättebra att få tips och råd om man är intresserad. De utan intresse kan väl bara scrolla förbi tänker jag. Man kan inte göra alla nöjda alltid. Många gör olika typer av ingrepp och det är väl mycket bättre att prata öppet om det än att mörka. Vuxna människor måste kunna föra vuxna diskussioner utan att provoceras av allt man inte håller med om. Och ser man, som någon skriver, ut som 30 när man är 47, stort grattis till det. Härligt! Men de flesta gör ju inte det och det är väl super om man kan få boosta sig själv.

  Jag har en fråga – du skriver botox i mungiporna. Hur påverkar det? Jag har testat i pannan och kråksparkarna och blev jättenöjd. Bonus för att spänningshuvudvärken släppte. Har inte tänkt på hur spänd jag verkligen är. Iaf, jag känner att nedre ansiktet börjar falla nedåt och tänker vad som går att göra runt munnen. Jag vill inte ta fillers utan botox räcker fint för mig än så länge känner jag 🙂

  Tack för en underbar (och ärlig) blogg! ❤️

 37. Lägg ingen energi på nättrollen Petra! Jag tycker att det är strongt av dig att våga stå för det du gör. Jag är så trött på alla kändisar som fördömer botox och fillers men ändå är det så tydligt att de själva använder det. Gillar man inte detta så avstår man, svårare än så är det inte!

 38. Tänk att det finns människor som precis hur lätt som helst kan slänga ur sig vidrigt elaka kommentarer så där, det känns inte helt friskt faktiskt och jag blir ledsen för din skull Petra att du ska behöva läsa skiten.

  Herregud, bara för att man inte är själv kan tänka sig ingrepp så kan man väl för fasen bete sig. Jag är inte heller så pepp över denna bransch, även om den gör mycket gott också, tycker det gått för långt för framförallt många unga människor och blir ledsen över hur det kan vara så viktigt med stora läppar osv. Kan känna mig lite orolig över mina egna barn i denna extremt utseendefixerade värld, samtidigt som utseendet är viktigt även på mig.
  Jag kan inte vara bombis på att jag aldrig kommer göra något, är snart 40 och blir tunnare med åren då det ligger i släkten, och kanske vill jag en dag fylla lite så jag får lite kind igen eller vad det kan vara.
  Petra är en vuxen människa, står för det hon gör, känner sig vacker och ÄR vacker. Gillar man inte det hon gör finns det gott om andra bloggar att följa, eller så väljer man bara att scrolla vidare genom dessa inlägg, som jag oftast gör.

  Kram Petra, hoppas du känner dig pepp på ett nytt inlägg snart, längtar.

 39. Usch så många elaka kommentarer här. Jag personligen älskar dessa inlägg eftersom man får intrycket att du går till en seriös och bra klinik som faktiskt underhåller och förfinar ansiktet. Precis det jag är ute efter. Jag har själv testat tear trough fillers och det har varit en lifechanger. Från att ha sett trött och sliten ut i minst 5 år ser jag nu lika pigg ut som jag känner mig. Helt underbart. Nu funderar jag på att testa microbotox för att förebygga fina linjer och bli av med förstorade porer. Är även sugen på att lägga liiiite fillers i kinderna eftersom jag är grymt avundsjuk på dig och alla andra med höga kindben. Kort sagt, jag älskar att läsa om skönhetsbehandlingar oavsett om det är härliga krämer eller små nålstick 🙂

 40. Tänk va märkligt att detta ämne ska orsaka sån debatt år 2020. Är det inte bäst att alla får göra vilka behandlingar de vill utan att få en massa skit från såna som tror sig veta bättre. Detta är ett lika intressant ämne som mode, hårvård och inredning så jag hoppas du fortsätter i samma anda. Kram

 41. Har det verkligen med åldrande att göra, om man fixar nåt i ansiktet..? Vet inte en enda person som på riktigt ser yngre ut. Många ser tvärt om äldre ut med fillers, botox mm. Jag tror mer att det är ett slags ideal de söker, ett slags ”mode för ansiktet”. Plutiga läppar, rätta kindben osv. Folk får göra som de vill, trist att du mår dåligt att kommentarerna i dessa inlägg. Du kan ju välja att inte skriva om det? Finns säkert massa andra saker i ditt liv du inte bloggar om. Det skulle ju vara helt ok. Allt gott

  1. Bra skrivet, tycker jag. Inte nog med att Petra blir ledsen. Även de tre äldsta barnen kan läsa bloggen. De vill ju inte att deras mamma ska bli attackerad på detta hemska sätt. Jag skulle inte tycka det var värt priset för att få skriva om vad jag vill på min egen blogg. (Är det ett bra samarbete för någon av parterna dessutom?). Sen tycker jag det är förfärligt att människor kan vara så brutala mot en annan människa. Det finns bloggar jag slutat läsa för att inte ens jag själv vill läsa alla elakheter och ”försvar”.

  2. Alltså så många av er som kritiserar, verkar inte ha en aning om hur det kan se ut om det görs på ett bra sätt. Gå in och titta på Art Face hemsida, massor med före och efter bilder. Alla kunderna har resultat som gör dom se lite yngre och fräschare ut. Ingen av dom har det stereotypa utseende som verkar vara det enda många av er känner till, och refererar till. För en del har det inte med åldrandet att göra, kanske har en flyende haka och vill få mer symmetri i ansiktet. Även det kan göras så himla fint. Dom flesta som är äldre är inte ute efter ”ett modernt ansikte”. De vill bara ha tillbaka lite fräschör. Du har fel, faktiskt.

   1. Härligt! Här har vi en med sanningen och facit. Skönt, då vet vi. Allt gott, och sluta inte tala om hur det verkligen ligger till.

 42. Älskar dessa inlägg, sluta inte lägg ut sådana här saker bara för att några surmuppar inte kan uppföra sig. Låt det bara rinna av och fokusera på alla trevliga och positiva inlägg. Stor kram

 43. Hej Petra!
  Det är oerhört dubbelt det här. På ett sätt är det positivt med din öppenhet kring allt du gör. Det syns ju så det vore konstigt annars. Men jag tänker behandlingarna och ingreppen, stora som små; vampyrmetoden, hudsyror, lösögonfransar, lösnaglar, löshår, Botox, Restylane- fyllda läppar, fylld haka, bukplastik, cellulitbehandlingar på lår och rumpa etc.
  Du får klart göra vad du vill. Det får vi alla.
  Det jag funderar på är att du inte verkar fatta hur vacker du är.
  Ser du inte det? Ser du framförallt ”felen” hos dig själv?
  Jag tänker också på hur det influerar andra med den här öppenheten. Jag blir definitivt påverkad, det känner jag. Sedan blir jag även sorgsen.
  Hur blir det då för barn och unga? Du skriver att dina barn är starka och skojar om alla dina behandlingar, men någonstans måste de ändå undra, när deras fantastiskt vackra mamma inte är nöjd. ”Duger då jag som jag är? Är jag inte lite för för tjock, för tunnläppad, har jag inte lite dubbelhaka, eller något annat fel?”
  Hur pratar man med barn om sånt här. Hur ger man dem sjysta ideal och god självkänsla? Det måste vara jättesvårt.
  Kram

 44. Kul att du skriver om detta och är öppen om det. Tycker du är jättefin både före och efter. Strunta i alla elaka kommentarer. Hoppas du får en trevlig lördag

 45. Så OTROLIGT tråkigt att inte kvinnor och alla andra kan känna sig nöjda med hur de ser ut! Och Petra, såna inlägg som du gör där du visar och faktiskt UPPMUNTRAR andra människor till att också känna att de INTE DUGER som de är och att de också behöver förändra sitt utseende, är fruktansvärt och visar på otroligt dåligt omdöme. Du säger ofta att vi människor och kvinnor behöver lyfta varandra, men det du gör är PRECIS TVÄRTOM!

 46. älskar dina andra inlägg dock och får mycket inspiration speciellt om inredning

 47. Åh detta är riktigt spännande att läsa om.
  Både ditt inlägg och alla kommentarer.
  När man av avsikt är elak och skriver elakt beror det i största grad på osäkerhet. Osäker blir man när man har dålig självkänsla.
  Jobbar själv som frisör och möter dagligen kvinnor med dålig självkänsla. Oftast vet de inte hur de vill ha håret, och blir sällan nöjda. Även om jag har gjort ett perfekt jobb så sitter inte osäkerheten där utan inuti människan. Samma gäller med dig Petra. Du kan förbättra ditt yttre och mår bra av det. Samma gäller mig. Jag använder hårfärg, extensions och smink. Här även fillers och botox då och då.
  Men den riktiga självkänslan sitter inuti. När jag är trygg inuti då stålar jag det utåt, och därmed är jag trygg i mig själv och mina val. Sen får folk rycka och tänka vad de vill. Det rör mig inte och jag låter bara elaka människors kommentarer om mig rinna av mig.
  Man ska lägga energi på det positiva i livet. De som är positiva för mig är människor som lyfter och uppskattar mig för den jag är. Inte lyfter mig för mitt skal.
  Vill jag ändå stråla och förstärka mina egna drag så gör jag det. Det är mitt val och min kropp.

  Önskar er alla underbara kvinnor därute en trevlig helg!

  Kram Sara

 48. De som ikke liker det du gjør trenger vel ikke lese bloggen din😊de er bare misunnelige på deg 😊 Synest du er kul som alltid gjør det du har lyst til og blir kjempe inspirert av alt du deler😘

 49. Jag brukar inte skriva något, men ….det är så fascinerande att andra kvinnor orkar bry sig och kommentera vad vederbörande gör med sitt utseende. Och jag tycker det är än mer intressant med de negativa kommentarerna, att någon tar sig den tiden av sitt liv. Vi är alla kvinnor med en kropp, ett sinne, en själ, är det inte det som är grejen att få äga sig själv utan att någon annan lägger sig i.
  Vem är det som säger att Petra INTE tycker hon är fin utan fillers etc, varför skaffar vi nya frisyrer, färgar håret, ska vi sluta med det också. Nej, vill inte trampa ngn på tårna, men den som triggas äger problemet som Anna skrev. För egentligen är ju det är så oviktigt. Eller?
  Jag, och jag tror även de som kommenterar spydigt och negativt, vill ha rätten att fatta sina egna beslut. Kroppen är ett skal, en kostym som vi vandrar i ett tag, en del vill ha rynkor på sin en del vill inte. Låt oss få bära vilken kostym vi vill. Och eftersom det är Nyårsafton….Gott Nytt År:)

Comments are closed.