VILKET INTRESSE!

.

Moje minst sagt på g i sitt rum ikväll! Visst är hans nya sweater bara s å cool? Jag vill ha en boxig sweater med ET på jag med (Kommer från favoriten Mini Rodini och är en sprillans nyhet) Ser ni förresten att han har fått Beas Oliver Furnituregarderob, den blev perfekt hos honom (Bea ska få platsbyggd större och mer ”stor tjej”) Jisses vad den vägde förresten , trots att jag tog ur all inredning. H och jag kunde typ inte rubba den (trots att H är s t a r k) så det är tur att man har schysst bärhjälp att ringa efter:) Imorse var snickarna här och kollade på vad som skulle göras denna gång, platsbyggd säng hos Moje och garderob hos Bea  (Tyvärr inte favoritsnickarn Värmland, men han är deras chef så det blir nog super ändå;) Kanske får de snickra lite panel också…vi får se… (Nu är jag snart och river i varenda hörn i huset igen!!)

.

Och oj vad ni är sugna på att köpa lite av mig! Har fått så mycket mail och DM och jag ska styra upp allt lite bara  men jättekul att så många är intresserade!

.

Nu ska jag fixa dessert är la familia här, det ju Världsdessertdagen och det vill man inte missa! Blir gammaldags Giftasstrutar åt skatterna  (Det gjorde pappa ofta när vi var små – hallon eller lingonsylt blandat med vispad grädde i strutar. Kom på att jag aldrig serverat de till barnen så det ska få) och Gino till mig och H. Älskar Gino!

.

.

Ha en fin kväll nu så kör vi tooorsdag imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg