HÖSTENS SKÖNASTE

REKLAM/ANNONSLÄNKAR ÅHLENS

.

Jag ÄLSKAR loungewear! Ni vet sköna mjuka underbara snygga set som är som balsam för kroppen. Inget som sitter åt, inget som skaver och man kana bara vara. Nej man behöver inte se ”sunkig ut” i mjukiskläder, det finns ju såå mycket snyggt! Detta gled jag runt en sväng nere på stan idag, nekas problemas liksom. Kan typ leva i detta jämt:)

.

.

.

Jackan jag har på mig är hösten klart skönaste alla kategorier. Jag är ju så svag för armygrönt som ni vet och denna i bästa färgen är så där mjuk, lätt, fluffig och inte för tjock (gillar inte för tunga, stela jackor) Ni hittar den här (solisarna är från Gucci, brukar få frågor om dem och kängorna är ATP Atelier) Ni hittar den här

.

.

.

Tröja med luva (obs kommer snaart hos Åhlens på nätet) och matchande byxor med perfekt häng finns här

.

.

Åh idag har det gått i ett! Jag har varit hos naprapaten igen (går regelbundet hos en kille som heter Daniel här i stan som är så bra och mina axlar är såå mycket bättre) så har jag fotat ett jobb och sen styrt upp med både målare som ska spackla och snickare som kommer imorgon och börjar med sitt. Nu händer det grejer här hemma och Moje ska nu få ny platsbyggd säng precis som Bea. Ja det är alltid så inte sant, börjar man renovera och fixa någonstans så rullar det lätt bara på och man vill göra meeer.

.

Så har jag rätt många grejer helt plötsligt som ska säljas! Eamesstolar, Stolabstolar, skåp, soffbord x 2, mattor, fåtöljer, dockskåp, barnrumsmöbler från Sebra, barnvagnar x 3 osv osv. Vet inte riktigt hur jag ska göra med allt, kanske skulle man ha en liten loppis i garaget hemma? Kan ju inte skicka möbler ändå liksom. Får fnula lite:)

.

.

Nu ska mellanskatten skjutsas till basketen här men vi ses snaaart igen vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

25 kommentarer till “HÖSTENS SKÖNASTE

 1. Fint! Ingen länk till jackan dock? Och vill så gärna veta vad du har för läppstift, perfekt färg! =)

  1. Klicka på sista länken i den meningen så finns jackan där, från Åhléns men slut online står det.

   1. Saint Tropez såg jag nu att jackan var så den kanske finns någon annanstans att få tag på ☺

 2. Hej!
  Får dessvärre inte länken att fungera för tröjan och byxan. Vart kommer kläderna ifrån?
  Önskar dig en trevlig kväll!
  Vänligen Josephine

 3. Jättefin jacka. Vilken storlek har du? Mjukiskläderna är superfina hittar dock ej länken.

 4. Hej, så härligt att förnya hemmet och cirkulär ekonomi är så bra. Din smak är så brabara så härlig och jag har länge spanat på dina mattor – kommer gärna en sväng till staden om de ska säljas. Ha en fortsatt trevlig kväll.

   1. Synd att inte länken fungerar till byxor o tröja, inget som går att åtgärda? 😉

  1. Kul att förrändra hemma! Önskar vi bodde liiiiite mer närmare varandra ( bor på Tjörn på västkusten ) för då hade jag gärna kommit på garageloppis hos dig:)

 5. Hej, vilka fåtöljer ska du sälja? Jag är ute efter två stycken…
  Hälsningar Beata
  P.S. Maila gärna till mig.

 6. Hej! Tyvärr fungerar inte länken till byxor och tröja…. Är det något som går att fixa?

  1. Tröjan kommer snart hos Åhlens och länken till byxorna är fixad. Sorry för att det blev fel<3

 7. Åh jag är så intresserad av sebrasängen. Bor i Västmanland jag med, så kan hämta om du vill sälja den. Vad ska du ha för den? 😀 Vänligen Elin.

 8. Synd att man inte kan beställa från Åhlens webshop till Finland. Finns så mycket fint där…

Comments are closed.