MÅLA-LISA!

.l

Vi har ju som sagt, eller jag har, dragit igång en renovering här hemma! Och den växer hela tiden haha, bäst att passa på när man ändå är igång (fast pappa påminner mig att det är bäst att göra klart e n sak i taget;) Så ja det är lite messy men jag har så himla proffsiga hantverkare här hemma, gulliga snickare och så Lisa så klart. Alltså jag dedikerar dagens inlägg till henne för att hon är ju så bra! Duktiga yrkesmänniskor ska verkligen ha all cred och är de dessutom är glada, trevliga, gulliga, snabba OCH duktiga ännu mera cred! (Efter att ha renoverat ex antal gånger så lär man sig verkligen att uppskatta det om man säger så;) Här målar Lisa nere i trapphallen och den kommer bli sååå bra. Yes pics på allt blir det sen (Vill ni ha av proffsiga Lisa ni också så kontakta Aros Måleri . T I P S:)

 

 

.

Här har Lisa också svept fram som en stormvind med penseln! Är löjligt förtjust i Beas färg och det är ju så kul med FÄRG på riktigt.? En lite mildare form av Petra Tungården- blå kan man kanske kalla kulören. Nu väntar jag bara på att IKEA ska få hem alla Platsagarderobs-delar (hatar när saker inte finns och är restat!) så ska det bli IKEA-hack av så det står härliga till! Nya lampor och skrivbord och stol ska det också bli plus coola tavlor..

.

.

.

Maurits alkovsäng är färdigbyggd! Tjohooo! Duktiga duktiga snickarna visste precis  vad jag önskade och den är hög och med bra med plats för förvaring under (eller för koja:)Behövs en strykning till av Lisa sen så. Ser ut som den alltid varit där, man måste älska platsbyggt. Nu ska Moje bara få en riktig madrass (och ja fina fina Sebrasängen och matchande skötbordet ska säljas, kommer på Instastory snaaart)

.

.

.

Så idag har jag styrt upp med ett jobb, lämnat i ett annat för granskning, varit på Hilmers Färgbod valt bland alla ljuvliga Nordsjökulörer i g e n (Nordsjö är den klart bästa färgen tycker jag, kommer aldrig byta) pratat färger med Lisa, beställt en fantastisk tavla (äntligen!) gjort Dermapen 4 (ouch men det bästa) hämtat ut paket till Bea och Moje och planerat inför nästa vecka. Så har jag lagat vegetarisk Simple Feast till middag (vi får lådan på söndagar och kör det 3 gånger i veckan) och det är ju bara sååå bra. Otroligt goda rätter med varierande spännande smaker och tom H som var klaaart skeptiskt till vegetarisk tycket det är helbra (alltså ett annat tips!)

.

.

Ha nu en fin kväll alla!

.

.

KRAM

,

,

,

Rekommenderade inlägg

31 kommentarer till “MÅLA-LISA!

 1. Men ååå va fint det kommer bli, så kul att följa bloggen nu. 🙂
  Fast Simple Feast suger verkligen, att de fortfarande har kunder, äter mestadels vego men nej tack till den kassen. 😮

 2. Åh så fint det kommer bli. Ska bli så spännande att se slutresultatet sen 😊 Jättefina färger.

 3. Vad heter färgen ni har i rummet ni kollar på Tv i? Verkar vara en väldigt väldigt ljus grå färg.
  Tacksam för svar

 4. Blir så fint så fint, ska bli kul att se när allt är helt klart! Ljuvlig blå färg i Beas rum, min dotter har också blått, dusky blue från Jotun. Är det en greige ton det blir i hallen?

  Sen angående tidigare inlägget, blir så nyfiken på vad du menar med att Mallis inte är ”riktiga Spanien”? Är det för att du bara upplevt typ charter i Alcudia eller Magaluf tex?
  I så fall kan jag förstå vad du menar men annars är ju Mallorca verkligen genuint spanskt på många vis, storslagen natur och oändligt med vackra byar.
  Jag älskar Valdemossa och Deia och har vandrat leden GR221 mellan Deia och Soller och det var helt magiska ca 4 timmars promenad på gamla åsnestigar från 1800-talet, stopp hos systrarna på cafépärlan Finca Son Mico för en citronpaj, som ligger ganska gömd upp i bergen med magiskt utsikt.
  I Soller kan man ta de gamla spårvagnarna ner till mysiga Port de Soller.

  Hela Mallis är fullt av turkosa små och större badvikar med mysiga fiskebyar och mycket kultur.
  Älskar Palma också men mest på vinterhalvåret när lugnet lagt sig.
  Mallorca har allt och lite till tycker jag 🙂
  Tycker du ska boka en tripp med tjejgänget framöver så ska jag tipsa om riktigt goa boutiquehotell, fantastiska restauranger mm.

  Ser fram emot bilder från vackra Nerja!

  1. Åh vilka härliga tips för tiden efter pandemin. Har du tips på härligt prisvärt boende med pool, kanske i Soller trakten om vi vill vandra där? Tack på förhand! 😊

   1. Tyvärr har jag aldrig bott kring just Soller, men Palma har ju grymt fina boutiquehotell som jag kan tipsa om. Från Palma tar man sig lätt till Soller med taxi, eller kanske det gamla trätåget som går från Plaza de Palma för en fin upplevelse.

  2. Catta! Snälla, kan du inte ge lite tips på boende, badvikar o restauranger? Skulle uppskattas av mig iaf.😍

   1. Beror lite på vilken typ av resa du tänkt dig, gäller det i och kring Palma har jag massor med tips på boende och restauranger. När det gäller badvikar så finns det nästan oändligt många fina ”calas” kring ön. Du kan maila om du vill.

   2. Mina bästa badvikar på Mallis är Cala llombards calo des moro cala mondrago cala esmeralda es trenc Vi hyr alltid hus med pool via airbnb. Bästa stället att bo på är södra delen på Ön. Nära till alla magiska badvikar. Sånna badvikar finns inte på fastlandet( det riktiga Spanien som någon sa) Styr kosan söder och öster ut på Mallorca ni kommer inte bli besvikna. Finns bilder och filmer på mitt Instagram
    @marlenelouiseh

  3. Gör gärna ett inlägg om detta (resedrömmar EFTER pandemin), så kommer vi till din blogg i stället! Fast Port de Soller tyckte jag inte var särskilt mysigt, dåliga strandrestauranger en efter en längs stranden.

   1. Haha, kanske det 😉
    Håller med om att Port de Soller kanske inte är det mysigaste man kan uppleva, men perfekt om man vill kombinera sol och bad med vandring och upplevelser i trakten 🙂

  1. Jag tror du har missförstått, Petra målar om i sitt hem, inte i ditt. Varsågod för info.

 5. Jag tror du missförstått, detta är min åsikt, inte din. Varsågod för info och styrkekram om du blev kränkt.

 6. Älskar inredningsbilder, ska bli kul o få se vad du hittar på. Blir säkert jätte fint som vanligt 🌟

 7. Hej!
  Så fint med blå toner! Jag undrar vad det är för färgkod på den färgen som målaren målar över. Den gillar jag. Tack på förhand. /Linda

 8. Vilken underbart fin färg du målar med. Skulle bli superglad över att få koden till färgen. Är i akut behov av att måla om en misslyckad lysande blå färg i vår stuga. Den här skulle vara supersnygg där och rädda upp den misslyckade målningen.

 9. Jag som älskade tapeten i hallen… synd att byta ut den mot samma färg som i resten av huset. Den bröt av på ett fint sätt 🙂

 10. Så fint, är också inne i ett renoveringsprojekt och letar en grågrön färg. Vad är det för färgkod på den färg som målaren målar med i trapphallen?

 11. Hej!

  Skulle så gärna vilja veta vad det är för färgkod på den nya färgen i hallen/trappen?

  // Jess

Comments are closed.