FINFINT FRÅN ELLOS

BETALT SAMARBETE ELLOS

 

.

Har hittat såå fina nya toppar hos Ellos som jag måste tipsa om! I glittrigt tyg och med axelvaddar (så rätt just nu) och med skön lite lös passform. Passar till fest och jobb och vardagsmys ja alltid…

.

.

.

Här har jag matchat med snygga vida svarta linnebyxor i loosefit. Lite så där lagomfint när man har vänner över hemma tex! Byxorna hittar du här och toppen finner du härHar faktiskt samma top i glittrigt beige också! Lite mer party på den och den toppen finns här.

.</span
.

.

.

Lite mer mjukt och skönt och läckert som jag önskar från Ellos: mjuk svart tröja här, snyggaste korta partykjolen med fransar här, ännu en modell snygga svarta byxor här, tuff blank blus i ljuvlig färg här, klassisk svart fräsch pyjamas här, lyxig morgonrock i kimonomodell här

,

,

Med en suverän rabattkod får ni hela 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris + 5% e på xtra rabatt på alla nedsatta priser! S å bra.

Koden i kassan är: 425419 och giltig t.o.m 31/10.

.

Happy shopping!

.

11 kommentarer till “FINFINT FRÅN ELLOS

 1. Du är så fin som alltid. Vill du berätta vart det fina armbandet kommer ifrån? Silver?

 2. Spanien har utlys nödläge i hela landet pga av corona.
  Hoppas ni har tänkt om angående er resa?

  1. Jag läste att det var samlingsförbud i hela landet för fler än 6 personer som inte är sammanboende…

 3. Äntligen en pyjamas som jag vill ha! Letar konstant och antingen har de motiv från Disney eller så ser de ut som om jag extraknäcker på bordell. Beställer genast. Tack för tipset!

 4. Att resa till Spanien nu verkar helt vansinnigt. Snälla inse att man kan inte alltid bara göra som man vill. Visa ödmjukhet, och förstå att detta kan bara bli bra om vi hjälps åt. Att resa till Spanien nu visar på en hemsk själviskhet, och hur gärna jag än vill följa och tycka om din blogg, blir det väldigt svårt om ni ändå reser…

 5. Så klart har dom åkt, otroligt egoistiskt. Förstår verkligen inte varför det måste resas i värsta pandemin. Ursäkter som att det är mer folk på Ica räcker inte långt. Mat måste man ha men resa kan vänta. Blir man sjuk på resmålet ligger man deras sjukvård till last. Med tanke på att det är några avstånd i flygplan är ju risken också stor att smittad där.

 6. Feelgood-blogg. Visst var det så du kallade den här bloggen.
  Tycker inte det stämmer, det bloggen förmedlar är egoism.
  Du visar ingen sympati till dina medmänniskor, det handlar bara om jaget.
  Slutar att läsa din blogg nu.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg