MAURITS ALKOV

.

Nu är Mojes nya storissäng i alkoven klar och igår kväll fick han sova där för första gången och han var bara sååå pepp. Lilla plutten (Sen kom han in till oss som vanligt efter två timmar men ändå:) Men det blev så himla mysigt där inne och storasyster Lolo utrbrast men ååååå VARFÖR fick inte jag det så här mysigt när när jag bodde i det här rummet!? För att Moje är minst och absolut gulligast svarade jag då hehe (Alla i familjen är ju liksom överens om det?:)

.

Mojes rum är ju Lolo´s gamla om ni minns och då var det en sk kattvindsgarderob där sängen är byggd. Älskar verkligen att fixa med barnrum. Maurits ska få skrivbord också och byrån (skötbord) från Oliver Furniture ska jag sälja. Kanske någon har tips på fina skrivbord till barnrum som inte är för klumpiga? Gärna med lådor och i standard höjd (bättre att köpa en stol till som går att höja lite).

.

.

.

Snickare har byggt alkovsängen så fint men det är ju inga konstigheter egentligen. Vanlig men extra tjock 90 cm madrass rymdes precis i bredd Jag bad dem göra sängen extra hög pga mys med höjd och så mycket plats för förvaring under. Luckor och ingen låda denna gång (det har Bea under sin och det är bara så drygt att dra ut och in den där mastodont lådan) Sen liten höjd på sidorna så att inte liten prins faller ur sängen när han sover (Här kan du förresten se hur detta rum såg ut för 5 år sedan och Lolo var en liten tuff elvaåring:)

..

..

Nu – hämta hem detta rums lilla herre från föris!<3

.

Önskar er en fortsatt fin november (!) dag! (Det går bara så fort, det är ju snaart advent?)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

31 kommentarer till “MAURITS ALKOV

  1. Så fint det blev!
    Bra inspiration för mig som håller på för fullt att planera hur vi ska renovera våra tjejers rum. De har också varsin kattvind som vi tänkte öppna upp på liknande sätt samt bygga in garderober. Verkligen fint!
    Tack för all inspiration både vad gäller heminredning, mode och mat.

  2. Blir uppriktigt lite orolig när veckan gått o inget nytt inlägg…😔🙏?! Samtidigt kan jag förstå Petra fullt ut, för oavsett vilket inlägg hon lägger upp kryper trollen och andra fram och spyr ut sitt ogillande. Nu borde N I vara nöjda, eller hur? Inte för att jag tror att Petra tar åt sig allt så måste det ju nånstans sätta sina spår även på henne. Att alltid i sin egen blogg och ”på sin arbetsplats” får utstå så mycket gnäll och elaka påhopp, det är för mig heeeeelt otroligt, tänker mig själv in i om jag skulle ha det så på mitt jobb….fy sjutton!!! Men fina härliga sprudlande Petra; vi är många många som finns här för DIG och älskar din blogg, kanske mer vissa inlägg o mindre andra inlägg – men det som är så bra, man väljer själv vad man vill läsa och inte! Inte svårare än så! Här kommer en bamsekram från mig och jag tror fler med mig står upp och inte låter elaka människor ta över härinne❤️❤️❤️! Kram kram
    Elin

  3. Förstår varför du tagit en paus. Ta hand om dig och kom tillbaka när du orkar 💕 saknar dina inlägg.

  4. Saknar också dina inspirerande inlägg. Brukar bli på bra humör när jag tittar in på din blogg 🤩. Ha det gott!

Comments are closed.