FINHETER HOS MODELIN

SAMARBETE/REKLAM MODELIN

.

Idag tog jag bilen till Stockholm för ett litet jobbmöte som var så kul! Älskar när man bli så där super inspirerad och känner att man kan göra riktigt bra saker tillsammans…:)  Sen efter det passade jag på och kika in snabbis i en folktom affär och tittade på en sak jag ska beställa (måste välja kvalité och färg osv) Det är där picsen är tagna för jag måste ju bara visa er min lätta fluffiga dunkappa från Busnel i den nya Cannamonfärgen som helt enkelt är toksnygg och finns här (Jag skaffade ju en svart förra året och den bodde jag i mer eller mindre den säsongen, bästa skönaste kappan med guldknappar i sidorna) En mössa i merinoull till i samma underbara varma färg finns här.

.

Sen vet ni? Det är ju Black Week och betyder att det är hela 25% OFF på dessa sprillans nya härligheter! Passa på nu alla ni som är sugna på Busnel, sällan det kommer såna erbjudanden!

 

 

.

Under kappan skymtar en söt jeansblå blus (finns här) – jeansblått och brunt är bara en sån superkombo!

,

,

,

Jo det regnade och var riktigt grått i Stockholm denna tisdag men tur att jag hade mina nya balla vattentäta boots från märket Lemon Jelly! (Som faktiskt doftar citron:) Finns här

.

.

Modelin har ju faktiskt 25% på ALLT i hela butiken. Sååå bra (Märken som ATP Atelier,  Veronica Virta, RM Williams, Stenströms, Inuikii, Second Female mfl mfl) Skriv bara koden BLACK25 i kassan (Gäller tom söndag 29 nov)

.

.

KRAM

.

.

.

35 kommentarer till “FINHETER HOS MODELIN

  1. We have no recommendation what so ever that one need to wear mask. We trust in distance.

  2. I work as a teacher in agymnasia, 30 students in my classroom… teachers get sick but nobody cares in Sweden. Money rules, mascs costs….

   1. It’s not about the cost but about the effect of using a mask. There are different kind of masks, some (the ones used at hospitals)are excellent, some of the can only be used for a couple of hours. Take the blue ones for example, after two hours the effect of the mask is a lot worse. What does this mean? You’d need to change the mask several times during a day. Do you do it? Yes? Good for you! But you’re almost alone. So what happens when people keep on using the mask for several days? They don’t keep distance och spread COVID-19.

 1. Superfin kappa! Är på jakt efter något liknande. Jag köpte ett par Lemon Jelly för ett par år sedan och jag älskar dem! Så snygga och sköna när det är regnigt och slaskigt. Kram //Tina

 2. Vrålsnyggt!!
  Blir liiite sur nu när jag ser att de skorna kommit med högre sula än de jag har, har precis samma fast med något nättare sula, köpte tidigare i höst så denna hade väl inte kommit än då, jaja får bli ett par till nu då hehe. Älskar dem verkligen, perfekt när man som jag har hund men ändå vill vara lite piff på den regniga promenaden, sjukt sköna är de ju också!

 3. Supersnyggt 👌👌! Funderar över kappan: skulle du beskriva den som rak eller är den lite A-linjeformad? 😊

 4. You just don`t care and travel, fly and shopping all over without any mask. Stupid stupid adult! Shame on you!

  1. Again; we do not have to wear masc in Sweden (thank God). Distance Distance Distance is the recomendation in Sweden.
   Do you think the introduction of the masc has worked well in other countries?
   Then Petra in this case is visiting Sthlm for work, some of us still have to work and solve some errands.

 5. …och vad hände med digitala möten?? Varför resa till ett ställe med stor spridning??

  1. För det är så de flesta influencer gör! Ingen tanke på att man ev. drar med sig smitta hem.

  2. Man kan har mycket möten den digitala vägen, men dessvärre fungerar det inte alltid. Tycker vi kan sluta gnälla och sticka fram pekpinnar i tid och otid, de flesta (influenser eller ej) gör nog så gott de kan för att sköta sig på bästa sätt. Tänk om alla stackare som står i butiker, kaféer, kiosker mfl. skall få så mkt skit för att de inte jobbar hemifrån…..i vissa yrken kan man inte arbeta hemifrån. Punkt.

 6. Jag blir rätt less på alla pekpinnar faktiskt, ser ni Petra stå i värsta folksamlingen eller?? På riktigt lägg er energi på att mailbomba regeringen om att uppmana stormarknader och shoppingcenter att ta sitt förbannade ansvar. Här i Göteborg är både Nordstan, Frölunda Torg, Backaplan med butiker som Rusta osv fullständigt fullknökade med folk, det är helt sinnessjukt. Biltema, Hornbach osv, KAOS! Där verkar inte virus finnas med tanke på att Löfven och gänget inte kräver att de tar sitt ansvar.

  Jag tittar på TV4-nyheterna varje kväll men ser inga rapporter med bilder på stormarknader som det kryllar med folk i, SOM DET GÖÖÖR.

  Istället går man på gym och andra ställen som gjort typ allt och lite till förutom att stänga för att skydda folk i pandemin. Maxantal på klasser med brett mellan deltagare på markerad plats, allt tvättas och spritas i tid och otid.
  Men skitställen som Gekås i Ullared kan ta in tusentals människor varje dag får fasen ingen bassning. Och bara för att att man enligt restriktionerna får lov att fortsätta handla i livsmedelsbutiker och på apoteket så betyder det inte att man ska strosa där i tid och otid som folk gör.

  Och det där med munskydd.. visst, där trängsel är oundvikligt som i kollektivtrafik osv kan det vara vettigt ja, men det är att hålla avstånd som vi ska tänka på, och vad jag kan se så är det precis vad Petra gör, håller avstånd och rör sig på mer eller mindre folktomma ställen enligt bilderna.

  Sorry men lite sunt förnuft istället för att skrika MUNSKYDD!! så fort man ser nån utan. Man kanske ska tänka en gnutta på vad munskydden gör med miljön om inte annat, kolla bara medelhavet..

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg