KITTAD FÖR HEMMAMYS!

BETALT ANNONSSAMARBETE ELLOS

.

Pyjamastop i fin puderfärg här och matchande byxa här, söta vardagsnattlinnet här, avslappnade och coola pyjamasen i svart här, morgonrock med spets här, klassisk rutig flanellpyjamas som är perfekt till julafton här, läckra lilla nattlinnet här, varma sköna hemmasockorna här och lyxiga fleecemorgonrocken i cremefärg här

 

I år blir det extra mycket mys hemma och jag har själv uppdaterat garderoben med nya fräscha sköna pyjamasar, kimonos, jumpsuits och nattlinnen! Bra att göra det med lite jämna mellanrum så man känner sig både fin och fräsch, trots att man går i pyjamasen till sent efter lunch haha.  Jag gillar ju att hålla plaggen ton i ton och att det är faktiskt hyfsat färgkordinerat när jag drar ut min egna mysplaggslåda här hemma i garderoben (Japp och allt är prydligt vikt i Marie Kondostil!) När det gäller mysplagg så ska de ju absolut inte skava, sitta åt och inget ska vara stickigt eller strävt utan bara mjuuukt och gosigt.

 

Ovan ser ni några favoriter hos Ellos som är s å jag. Det finns just nu så mycket nytt och härligt i deras shop och i alla storlekar! Japp jag gillar ju personligen ett helt vanligt basic och lagom lånt klassikt nattlinne eller flanellpyjamas precis lika mycket som ett silkigt linne och en  matchande morgonrock med spets.Det beror ju helt på känslan liksom!

,

Som vanligt när det gäller Ellos så har jag en rabattkod åt er som nu ger 33% rabatt på ordinarie priser (även varor markerade med black week) + 5% extra på supershopen t.o.m 30/11

.

Koden du ska använda i kassan är 425421.

.

KRAM

,

,.

,

Rekommenderade inlägg