MITT VAL

BETALT SAMARBETE/ANNONS WW VIKTVÄKTARNA

.

Ute på en pw genom ett grått, rått och kyligt Småstaden! Nu ska jag försöka gå en runda minst varannan dag, gärna varje dag nu på vintern då jag inte löptränar lika mycket Behöver inte vara jättelångt utan grejen är ju bara att man gör n å g o t och kontinuerligt. Få lite dagsljus på köpte som vi har så himla lite av denna tid och frisk luft dessutom! Känns som att den här vintern är det viktigare än någonsin att fokusera på sånt som gör att både kroppen och knoppen mår bra<3

.

.

.

Jag har börjat med WW ViktVäktarna igen! Inte för att jag väger för mycket (inte alls heller för lite, jag är nog högst normalviktig) utan för att jag vill äta mer nyttigt och hälsosamt. Ha koll på vad jag stoppar mig helt enkelt. Med appen mittWW+ finns massa nya funktioner och man får där ett helhetsgrepp om hälsan – motion, mat, sömn och mindset. För att man ska må så bra det bara går helt enkelt! (Det finns över 3 000 recept på enkla och hälsosamma måltider, träningsvideos, mindsetövningar, ett community där medlemmarna peppar varandra osv) Appen är dessutom grym när man ska handla mat och vill ha stenkoll på vad sakerna man stoppar i sig innehåller (kolla mina Instastories)

.

,

.

WW ViktVäktarappen är så lätt och smidig att använda! Jag regisserat mitt intag av mat, min motion och min sömn. Här ovan ser ni hur det ser ut när jag ätit frukost (äggröra och en kaffe latte) och promenerat 60 min.

.

 

..

.

Prova att testa nya  mittWW+ du också! Ni kan nu få en 4 veckors gratis period och du kan läsa mer om detta och signa upp er som medlem du med här 

.

.

Önskar er alla en härlig dag!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

38 kommentarer till “MITT VAL

 1. Så trött på detta. Vet att du måste tjäna pengar men du har inte börjat med VV för hälsans skull utan detta är att dra in pengar. Gör det du är bra på och gör reklam för det. Svara på dina följares frågor.

 2. Toppen med ett så grymt erbjudande!

  Var kommer jackan ifrån? Gillade verkligen den.

  Trevlig andra advent.

 3. Hei, tenker også at vi må komme oss ut i vinter… fylle lungene med frisk luft. Det gir god helse i kropp og sjel og hode🤶 God førjulstid😉

 4. Så dåligt av WW att använda personer med perfekta utseenden för att sälja sin produkt. En sak om man gjorde reklamen att någon gått ner med WW för att se ut så här. Men att WW försöker sälja att smala personer behöver WW för att veta hur man ska äta, det kommer skada deras varumärke. Alla som vet något ätstörningar vet att WW gör fel och de vet såklart också det men bryr sig inte för att få fler kunder. Petra, du är så fin och klok. Ät vad du vill och ta hand om dig!

  1. Hej,
   WW har ett kostprogram som inte syftar till viktnedgång utan till att lära sig äta hälsosamt. Det är forskningsbaserat och hjälper dig att förstå att du kan äta allt men göra hälsosamma val. Detta handlar inte om att vara perfekt utan om att vara hälsosam. Daniel Paris har varit ambassadör på WW och han är ju absolut inte överviktigt men hade inte hälsosamma vanor tidigare. Jag vet att många vill gå ner i vikt för att de känner sig mer bekväma med sin kropp, men i slutändan handlar det mycket mer om att göra hälsosamma val för att ge sig själv de bästa förutsättningarna för ett liv som innebär att jag orkar mer genom att ge min kropp rätt bränsle i form av bra mat.

 5. Lika lite trovärdig marknadsföring som att du kommer använda Elloskläderna i förra inlägget! Bottennapp och fejk! När kommer operationsinlägget om att suga bort dubbelhakan? Eller den kanske försvinner med VV?! Kör dina döttrar också VV? Om du som är normalviktig gör det måste väl de också göra det-för hälsans skull?

  1. Nej mina döttrar kör inte WW för de är barn. Dock så gillar jag självklart att servera bra hälsosam mat även till dem. Kanske inlägg om dubbelhakan också kommer? Bra att du påpekade om denna, bara vänta och se om du är nyfiken

   1. Om man vill äta mer HÄLSOSAMT så kolla livsmedelsverkets vetenskapligt grundade råd. VV är en viktminskningstjänst och inget annat. FULT att skapa behov som inte finns. Vill man ha koll på sitt kaloriintag finns gratis tjänster för detta. VV ger noll eller få points för många livsmedel som förvisso är hälsosamma men för den sakens skull är de inte utan kalorier. Med VV’s system kan du äta en hel dag utan en enda point gm att äta frukt , grönt, ägg, tonfisk etc. Dock innehåller ju även dessa livsmedel kalorier o måste räknas in i ett dagsintag. Men visst; behöver man feedback på ett kakor ger points medan ovanstående inte gör det och därmed är nyttigare så visst; pröjsa några 100 Per månad för att lära dig detta. För mig är det att dumförklara normalt funtade människor att man behöver VV för att vara hälsosam om man redan är det! Folkens: GÅ inte på denna reklam! Så fejk rakt igenom!

    1. Ida, det är många som får hjälp av diverse appar. Vem är du att dumförklara dem?

     Precis, man kan äta en hel dag utan att få några points, just för att det här inte är ett system för att räkna kalorier. Du har verkligen missat hela poängen. Som kidsen säger ”swooosh”!

     1. Jag har verkligen inte missat poängen, det är du som missar MIN poäng men intelligensnivån bland läsare här är ju verkligen inte hög. Jag dumförklarar inte viktminskningshjälp som sådant. Jag ifrågasätter P och VV som vill skapa ett påhittat behov för normalviktiga att använda VV’s tjänst för annat än viktminskning. Hälsosamma recept och info om vad som är hälsosamt finns elsewhere att finna men vill ni nickedockor försvara sådant här får ni vill göra det. Influencers har så stor makt idag och jag tycker det är ledsamt när dessa inte tar något ansvar för vad de marknadsför. För mig är det inte trovärdigt när P säger ”Nu har jag börjat med VV igen” dvs hon har ju uppenbart inte använt tjänsten sen senast det begav sig (senast hon fick pröjs vill säga).

   2. Ser fram emot inlägg om dubbelhakan, har du gjort Belkyra? Jag har alltid varit en smal person, men ändå haft liten dubbelhaka, som ser lite tristare ut när man blir äldre.

 6. Av de jag känner, som man kan säga har så kallad ”stenkoll” på vad de stoppar i sig, så har dessa inget sunt förhållande till mat. Snarare är mat kopplat till tvångstankar o ångest 😔

 7. Jag förstår inte det här resonemanget kring varför du kör viktväktarna. De är väl inte direkt kända för hälsosam mat, de räknar väl points? Hur är det kopplat till att äta hälsosammare? Det är väl lätt att äta hälsosamt utan att räkna points? I dagens samhälle blir man ju matad med vad som är hälsosam och ohälsosam mat varje dag, svårt att gå miste om den informationen.

  1. De har mångder med bra, hälsosamma och goda recept. Inte för alla nej men för de som behöver lite hjälp med att välja rätt😊

  2. Med det resonemanget skulle väl alla vara normalviktiga och hälsosamma? Dessutom är det ett kanonerbjudande. Finns väldigt många människor som skulle må bra av att gå ner några kilo och samtidigt kanske inte heller har råd eller kunskap hur man går tillväga. Nu kan de få det och alldeles gratis.
   Ser heller ingen skillnad mot att någon annan influencer rekommenderar eller marknadsför lifesum. Same same. Enda skillnaden är väl att de inte verkar få någon skit för det.

   PS. Petra. Du verkar vara en sån genomgo och omtänksam person men får så ofantligt mycket obefogad kritik. Du har aldrig funderat på att stänga av kommentarerna? Vill så gärna du ska orka fortsätta blogga.

   Varma hälsningar
   Anna

   1. Min kommentar var faktiskt inte kritik om du syftar på mig. För mig är viktväktarna viktnedgång och points, jag visste inte att de utökat sin tjänst på det sättet.

  3. WWs program bygger på vetenskap. Det som vi matas med i dagens samhälle är inte alltid vetenskapligt bevisat och kan vara lite humbug…

 8. Haha, och hur många points gav julgodiset och julbordet i förra inlägget? Eller passade du lägligt på att inte använda dig av VV just den dagen?

 9. Vad trött jag blir på alla korkade kommentarer från vuxna människor. Hon får väll göra vad hon vill. Om det inte passar er så sluta läsa. Det är ju upp till er. Och ja hon kanske får en slant för inlägget, för det är hennes JOBB. Har ni så tråkiga liv så ni måste klaga på henne och alla andra som gör saker som sticker er i ögonen, så tycker jag synd om er. God jul på er alla 🎄. Ta hand om dig Petra💖

 10. Men vad tråkiga kommentarer en del lämnar! Är väl superbra att ha en app och ha koll på vad man stoppar i sig så man SLIPPER bli överviktig, man ska jobba förebyggande💪 Tagga ner och sluta gnäll!

  1. Men herregud! Det vet man väl vad man blir överviktig av! Det har gått lite väl långt när man behöver ha en app som talar om för en vad som är bra att äta. När slutade vi kunna tänka själva?!

 11. Jag har följt din blogg under några år och tycker att den är bra, annars hade jag ju inte följ den. Jag är lika gammal som du, bor i samma stad och har ungefär samma livstil som dig. Är tom lika lång och väger lika mycket, haha. Lägger kanske inte lika mycket pengar på skönhet men så är jag inte lika snygg som dig heller….Detta kanske inte hör hit och har ingen betydelse 😀 Jag har aldrig kommenterat din blogg förut men känner att nu kan jag inte låta bli. Jag hoppas verkligen att du kan ta alla dessa elaka kommentarer med ett skratt, för jag anser inte att man kan göra annat. Jag förstår inte hur du kan få så mycket korkade och dumma kommentarer? Självklart kan man tycka vad man vill om dina samarbeten och vad de står för. Men har man någon form av IQ och social kompetens så skriver man inte så som vissa gör. Man blir mörkrädd av vissa, som tex antyda att du har dubbelhaka??? Nä, jag hoppas att du inte tar åt dig av alla dessa påhopp och orkar fortsätta. Keep up the good work💪

 12. Lyssna bara på namnet VIKTVÄKTARNA så förstår vi alla syftet med verksamheten. Inte handlar det om någon slags näringskonsultation inte. Bra för dem som lider av ohälsosam övervikt, men för normalviktiga som vill äta mer hälsosamt finns bättre källor. Du kanske ska fundera lite över vilka sponsorer du tackar ja till? Jag brukar inte kritisera dig för sponsorsinlägg för dem får man ta för vad de är; reklam och det behöver du så klart för att kunna hålla på med din blogg som jag för det mesta uppskattar. Men denna utseendehets som ibland ikläds andra budskap känner åtminstone jag mig högst tveksam till. Det är lite synd på en så i övrigt rolig blogg.

 13. Om jag orkade så skulle jag också testa VV, mest för att jag skulle behöva gå ned ett par kilo men jag orkar inte hålla kollen och räkna. För övrigt så närmar sig julen med stormsteg & då är det väl brukligt att sprida glädje och snälla ord omkring sig eller har även det förändrats under detta år? Så här kommer en uppskattande hälsning från en läsare som har hängt med i alla år, din blogg är fortfarande min favorit <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *