BOBO WALLMANSSON

..

Idag kände jag mig jättevuxen när jag gick till ramverkstan nere på Köpmangatan här i Småstaden! Bra med gammelpoäng på sånt liksom:) Ramverkstan har jag ju varit på med mina föräldrar kanske hundra gånger men aldrig själv tror jag? (Nu menar jag inte Gallerix osv utan en sån gammaldags fiiin liten ateljé och galleri) Hur som helst, med mig hade jag ett sprillans nytt fine art print av Bobo Wallmansson! Så glad över den goingen. Diskuterade med damen i verkstan om vilken ram som egentligen var den bästa (hon gillade min bild och hade stenkoll på Bobo) och provade och donade och så hittade jag rätt till slut! Ska bli så spännande att få upp den hemma sen när den är klar (alltså jag hatar att vänta på leveranser och tillverkningar osv, är bara så otålig och vill ha allt klart nuuu) Perfekt motiv enligt moi hur som helst! Lite knasigt eller lite så där skavigt – då är det som bäst på mina väggar:)

.

.

Nu ska här mumsas nybakt mjuk pepparkaka och drickas julmust och se julfilm! Men vi ses imorgon igen<3

.

.

KRAM

,

,

,

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “BOBO WALLMANSSON

 1. Har också funderat på att gå till en rammakare men har ingen aning om vad det kan kosta (svårgooglat tyckte jag). Minns bara att min pojkvän på gymnasiet hade föräldrar som ramade in en rätt stor tavla (70 x 70 typ) och det kostade ca 2000 kr. Kan lätt tänka mig lägga runt någon tusing om man nu har köpt ett konstverk för flera tusen. Men vore i alla fall intressant att veta vad din tavla kostade att rama in 🙂

  1. Det är inte helt lätt at svara på då det helt beror på storlek, typ av glas och andra val du gör. Kanske har betydelse också på var ramverkstaden ligger?! Men för en tavla på ca 50*70 med hyfsat standardval runt 1500-2000. Vad jag skulle rekommendera är att ta tavlan/printet till ramverkstaden och pratat med dem om dina tankar och idéer kring inramningen, frågar du får du alltid ett pris innan du beslutar dig för att rama in det.
   Min erfarenhet är det i regel är billigare i längden för att billiga rammar oftast böjer sig efter ett tag (på framförallt de större) i de större rammarna är det i regel inte glas utan plast och efter ett tag får man ändå byta ut ramen.

 2. Ja, de är så coola. Har varit på en vernissage, superkul. Blir glad av hans alster. Hos oss hänger en Svensk Tenn-variant. Det är sååå jag. Funderar på en annan till vårt hus på västkusten.

 3. Är det något som kostat en slant är det absolut värt att låta proffs rama in. Konsten håller då , de pratar om syrafritt papper eller nåt liknade ..

 4. Oj, nu blev jag lite förvånad. Jag skulle aldrig rama in på annat sätt än hos en professionell ramverkstad, om det inte är en billig poster förstås (vilket jag inte har längre). Det blir något helt annat rent estetiskt och skyddar värdet på konstverket.

 5. Men bara OJ till allt! Eftersom allt som är lite udda och försök till personligt på något sätt lyfts av er influensers så smulas den grejen sönder… det är inte längre något som hatarna jag har utan snart alla andra. Så hejda er lite nu, alla ni som tror att ni blir unika bara för att Petra pekar vad ni ska ha…synd för BOBO kan jag känna… som säkert har en ambition att vara unik…
  /Ullis

 6. Åh, älskar hans tavlor, visste inte att man kan köpa prints av dem.
  Ska bli kul att se hur inramningen blir och vart den hamnar hos dig 🙂

Comments are closed.