JULKLAPPAR TILL STORA & SMÅ

 

.

Liten uns av årets julklappar till stor och liten 2020!  Papper och band och etiketter från Leilas General Store, Ellos och Panduro.

.

.

Hellooooo så här DAN FÖRE DAN!

.

Hoppas ni har det fint! Inte stressar ihjäl er (som typ bloggerskan själv här haha. Det har varit ganska så fullt upp det senaste men just nu sitter jag faktiskt hos Wau och fixat frissan och tar det bara så l u g n t. Väldigt lyxigt att bli brotskämd fin i håret så här dan före dan! Tog en chansning och frågade om tid igår och ibland har man tuuur (har inte varit här sen i början av oktober och när man har extensions –  inte bra:) Annars å börjar det bli sååå fint hemma nu, alla mattor hann komma och nästan alla gardiner är på plats och jag har konkat in stora stora granen. Ja alldeles själv. Man kan det mesta bara man vill tillräckligt mycket! (Pappas ständiga ordspråk till oss syskon<3)

..

.

 

 

Efter frissan blir det en snabb tur till Mästerb blomman för att köpa något tjusigt till middagsbordet! Åh vad jag längtar efter imorgon och myset med la familj och all god julmat!!! Tända massa massa vackra. ljus, duka fint, spela skön musik (givetvis min egen juliga Spotifyista – den bästa jueee;) och bara vara. Sprakande brasa, förväntansfulla barn, tomte, paket, pussel, spel, massa julgodis och bara 100% mys….

.

Ha en fin fortsättning på dagen nu (Här blir det uppesittarkväll med Bingolotto ikväll, paketinslagning och bubbel – som alltid:)

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “JULKLAPPAR TILL STORA & SMÅ

  1. Mysigt o få bli ompysslad en stund, här sitter vi framför Bingolotto nu ⛄️🎄🧑‍🎄 lugnt å skönt!

  2. Hej,

    Så fint! Skulle så gärna vilja veta färgkod till väggfärgen och varifrån dina nya mattor är.

    God Jul!

  3. Hej Petra, jag skulle så gärna vilja veta varifrån den urmysiga koftan kommer som du hade på dig i inlägget när ni var och köpte gran?

  4. Have a beautiful Christmas with your loved ones. I can’t wait to see photos from your Christmas and the new renovations.

Comments are closed.