BADSALT

.

Åh detta är nog ett av mina b ä s t a Youtubeklipp! Barnen älskar det också! Tröttnar aldrig haha (Joo, jag känner mig nog lite som Bosse också idag så detta passar rätt bra denna måndag – försöker liksom leverera ”lite trevligt och lättsamt” och så blir många av er läsare besvikna istället. Ingen idé att förklara heller. Bara så fel. Bara badsalt)

 

Hoppas ni alla mår bra iaf! Så ses vi imorgon igen:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

33 kommentarer till “BADSALT

 1. hahaha… det var ett klipp jag aldrig sett tidigare! Tack för dagens skratt! 😂

 2. Hahahahaha, ja tjatigt i kommentarerna har det varit ett tag nu. Jag älskar iaf din blogg och får bara inspiration även om mitt hem är långt ifrån lika fint ❤️

 3. Hahahahaha älskar din humor Petra! Så himla kul klipp och förstår precis hur du känner dig. Bara badsalt…. 🤣😂🤣😂 Kram!

 4. 😂😂😂 du är för skön Petra!! Jag gillar din humor o även innehåll på din blogg. Kram

 5. Åh gud, så pinsamt! Har inte sett den tidigare, kunde inte skratta då den var FÖR pinsam men så talande. Tänkte först att det måste vara uppgjort innan, men nej🙄
  Passar verkligen en dag som denna
  kram

    1. Det är en inspelad reklam för Riksgälden. Det är skådespelare och inte på riktigt. Men så roligt!

 6. Hihhihi…..
  Hoppas alla som har covid nu eller blir sjuk, skrattar hela väg till fjällen/Spanien/butiker/sjukhus. Eller? 🤦‍♀️

  1. Haha så underbart klipp skrattade så jag kiknade🙈😂
   Stackars kvinna tur det inte fanns sociala medier på den tiden men för alltid i cyberspace ändå. Vad beträffar din blogg bara fortsätt har läst den sen start och kommer fortsätta 😍

 7. Dear Petra.
  I like your blog very much, but really. Let’s be honest, darling You don’t do this out the goodness of your heart. You do it for the money. To sell more and more stuff. And that’s fine if you like it. But if you really would like to do something meaningful and useful to the society, it could be something like a nurse or teacher or researcher etc. Not a marketing person aka blogger. ❤ I really do believe you are a good person but let’s call spade a spade. 🥰

  1. Oh dear Piia I’m not good at being in care, I have been a care assistant and I was far too emotional and wanted to please the elderly and took the long-term patient out in the springsun and only got bark (yes even then). I’m good at blogging apparently and am still one of the more popular after all these years? Apparently you want to be amused and / or appalled by me. I’ll probably continue to be a spade darling

   1. Ok then😊
    Can one make a wish to you? Please leave out those a bit embarrasing going on’s how you just want to be like good will ambassador etc. No, you want to be good blogger-> bring home as much money as you can, advertise (unnecessary) things as much as possible. No matter how unecological it is. That is the spade. ❤

    1. Pia, I do not think you are very nice to Petra or to me who likes to follow blogs. This blog is like a magasin you can buy in the super market. Do you havé problèmes with them too? Sorry for thé autocorrection in french! I am a french teacher who loves Simone de Beauvoir but I also loveHouse of Philia!

 8. Hahaha, jaaaa den är så bra!! Finns några goa telefonsamtal från Bingolotto med Loket också som är klassiker🤣

 9. Klippet är en reklamfilm för premieobligationer från Riksgälden. Den(och en annan med Bosse Hansson) vann pris för att de var så bra. 😀

 10. Haha den är rolig!& diggar dig och din blogg, blir alltid glad och inspirerad och försöker bortse från alla troll..heja dig!

 11. OMG, fantastisk klipp😂😂😂 Du har en veldig inspirerende blogg, fortsett slik❤️

 12. En reflektion efter att läst igenom kommentarer på senaste inläggen funderar jag kring hur du som bloggare/influencer resonerar kring din yrkesroll. Vi lever i en pandemi med restriktioner, du gör egna val utifrån det. Jag funderar kring om du gör ett aktivt val du när du lägger ut exempelvis en resa. Vill du provocera? Generar det mer trafik?
  Jag är själv egenföretagare och nyfiken på hur du resonerar då jag själv vill och försöker leva efter de restriktioner som finns som att inte resa i nuläget för att föregå som ett gott exempel.

 13. Jag har läst din blogg länge, den är min absoluta favorit och fick jag bara välja EN blogg resten av livet skulle det bli din! Jag är en sån där tråkig läsare som aldrig kommenterar men något i mig fick mig att skriva idag. Jag vill bara säga att jag hoppas verkligen att du inte ger upp av alla tråkiga och onödiga kommentarer, förstår dock om du blir ledsen och trött. Ditt hem inspirerar och jag älskar blandningen och humorn på din sida i cyberspace. Så stort tack för det!

 14. Haha….jeg elsker din blogg, fortsett som du gjør og overse all negativ energi i kommentarfeltet.

 15. Jamen sååååååå roligt!!!!! TACK för dagens skratt!! Orkar inte, hahaha!!!

Comments are closed.