KOPPLA AV MED ETT MAGASIN

I ANNONSSAMARBETE MED READLY

 

.

Jag har så länge jag kan minnas älskat magasins! När jag var liten var det ju Lyckoslanten, Bamse och Min Häst som gällde, sen blev det Veckor Revyn och sen har det bara blivit fler och fler nya favoriter. För några år sedan fick man cykla ner till Pressbyrån för att njuta av intressanta artiklar – numera så finns allt och lite till i en app i mobilen! Readly heter den och där finns det över 5000  svenska och utländska tidningar att läsa för hela familjen. Just nu kan ni dessutom få läsa hur mycket ni vill gratis i hela två månader…

.

.

.

Just nu är jag inne i en riktig inredningsperiod som ni säkert har märkt! Vill göra om allt och lite till, vardagsrummet är tex just nu ”halvmöblerat” men jag försöker ta det lugnt och suger i mig massa härlig inspiration i mina favoritmagasin som Nya Rum. Mmmm. Har ni inte läst den bloggisar? Gör det, Såå mycket snyggt, inspirerande och intressant…

,

,

.

Barntidningar, ungdomsmagasins, absolut senaste skvallret, trädgård, mode, ja allt finns verkligen hos Readly!

 

 

.

Andra tidningar som jag gillar är tex Vogue, alla Elle (ni vet matvarianten, modevarianten och så inredningsvarianterna från typ alla länder. BÄSTA) och Womens Health! Nytt år och nya roliga träningsrutiner man bara vill bli riktigt inspirerad av…

.

 

Läs alltså DINA alla favoritmagasins direkt i mobilen, surfplattan eller datorn för en liten fast månadskostnad. (99kr) Nu kan du alltså även få prova Readly gratis i hela två månader genom att signa dig här

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “KOPPLA AV MED ETT MAGASIN

 1. Så bra erbjudande, måste prova.
  Jättebra att man får prova gratis först för att utvärdera!
  Använder du förresten din FOREO ufo puck som du gjorde reklam för för ett tag sedan? Jag önskade mig en i julklapp och fick det också men jag tycker inte den gör så stor skillnad från en vanlig mask. Jag märker ingen skillnad på det här med värmen och kylan i den och undrar om det är fler än jag som tycker så? Jaja, man får väl ta i med vassare saker, tant börjar komma upp i åren. Bara en liten reflektion till dig bästa Petra!
  Kram

 2. Har haft Readly länge och sparar massor av pengar, köpte tidigare magasin varje månad för hundratals kronor! Lättast att läsa på ipaden tycker jag🤓
  Kram till dig

 3. Tack för tips! Ska genast signa upp mig, finns inget bättre än att få ”bläddra” runt för inspo 😊
  Även på jakt efter sköna men samtidigt lite snyggare loungewear, var är ditt grå set ifrån? Tack för härlig blogg och inspiration!

 4. Vilket bra tips! Mina favoriter var Cosmopolitan och I form. Tröttnade dock på båda på grund av fokuset på vikt och att det bara stod samma saker i I Form hela tiden.

 5. Synd att Readly och Bonniers inte kom överens. Saknar deras Magasin (Amelia, Tara, Topp Hälsa m fl. ) Inte så många bra kvar….

 6. Hej! Den fina vita pläden i soffan, i det nya rummen i källaren, var har du hittat den?

Comments are closed.