B I S O U

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Först av allt, TACK alla ni snälla goa som skriver så mycket gulligt. Har fått otroligt fint pepp och snälla ord i DM på insta de senaste dagarna (tog upp påhoppen om mitt utseende som varit på story) och även så har många skrivit snällt i mail och här på bloggen om både det ena och det andra. Finaste bästa ni<3

.

.

.

Ja nu är verkligen läge att tänka lite extra på det där att vara kärleksfull och härlig istället för missunnsam och taskig  det är ju VALENTIN i helgen och det så klart firas ordentligt! Brukar alltid försöka göra något extra mysigt för hela la familj. Gott att äta och små gulliga gåvor. Behöver inte vara något superstora raketer och jättehäftigt utan det är kärleken och tanken som räknas! Hittade så mycket gulligt som passar extra bra just nu med temat L O V E som jag tänkte tipsa om idag<3

.

.

.

Snyggtisha med perfekt passorm och med ett litet pyttetryck med Bisou! (Puss på franska) Vissa tischor sitter bara så där rätt (och vissa bara så så fel:)

.

,

.

Jag har strl S på min tisha och den finns här. Byxorna är flarn och lite så där extra långa och vida och snygga (de petar jag gärna ner i ett par stövletter som ovan också) och sitter som en smäck och finns här (Jag har strl 36)

.

.

.

Men hur toksöööta jamasar med hjärtan hittade jag inte?? Till mig och Bea och tom Moje fick en! Finns ju både i damstorlekar och barn och babystorlekar<3

..

.,

.

Vem vill inte mysa runt i en hjärtpyjamas på Valentin? (Ni kan nog hinna få hem denna till helgen om ni beställer pronto explosivo. Jag beställde mina plagg igår:)

..

..

.

Pyjamasen till dam hittar du här och till barn här

.

.

.

Sen fick Bea och Moje varsin härlig cool LOVE- sweater som de kan få sprida lite kärleksbudskap med. Finns i vuxenstrl här och för barn här

.

.

Ber så mycket om ursäkt att jag varit lite off den här veckan men alltså jag har inte riktigt velat gå in på min blogg.. All negativitet tog till slut lite blogglusten ifrån mig faktiskt. Men jag vill ju sprida glädje och inspiration till alla er som GILLAR det jag gör! Vet ju att ni är många som gör det och som följt mig lääänge, kanske tom från start<3

.

.

Nu –  åka en tur med skidor i skogen! (alltså det går såååå kasst för mig haha. Herregud:)

.

STOR KRAM

.

P

.

.

.

30 kommentarer till “B I S O U

  1. Vi är många som saknar dina blogginlägg men jag har full förståelse för hur det känns! Och det är så fruktansvärt lågt av vuxna människor att kommentera någons utseende eller bara allmänt otrevlig.

    Du kanske inte ska släppa igenom otrevliga kommentarer? Varför ge luft och utrymme åt negativa människor som bara vill kräka av sig? Egentligen är jag för öppet klimat på bloggar men eftersom vissa (de är inte många) absolut inte kan bete sig så ska man kanske inte publicera deras kommentarer. För till vilken nytta låter man dem komma till tals? Du påverkas negativt och alla andra läsare likaså. Publicera inte negativa kommentarer och ta dig tid att svara på frågor, du kommer att vinna mycket på det.

    Ta hand om dig! Kram på dig

    1. Tyvärr får ju P dem iaf..även om vi inte ser dem. Nästa vore nog om ngn modererade åt henne. Petra kanske prova det?
      Som jag skrev tidigare. Du å Jocelyn är som + och minus = ingen likhet.
      Kram

  2. Det finns människor som verkligen kan förpesta tillvaron, och de borde lägga energi på bättre saker än att sprida negativitet!

    Håller med Katariina om att det kanske kan vara en idé att inte ta med de mest negativa kommentarerna? Jag har själv dragit mig från att gå in och läsa, för jag inte vill se de negativa kommentarerna. Du har en trevlig blogg och förtjänar så mycket bättre! Det vore synd om du tappar bloggsuget!

  3. Jag skulle också önska att dessa bittra människor inte fick något utrymme på nätet. Jag tycker ofta att du har fått lite för många knepiga och gnälliga kommentarer men det här senaste året har det spårat ur fullständigt. Om du hade drivit en kontroversiell blogg hade jag förstått kritiserande kommentarer, men det här är så långt ifrån en sådan man kan komma så jag förstår det verkligen inte. Och till er som ”bara säger sanningen” eller ”framför konstruktiv kritik, nej er sanning är subjektiv och nej nej nej majoriteten framför gnäll, krav och i många fall vidrigheter. Det är inte konstruktiv kritik.

    Jag läser i alla fall för inspiration och är glad över att du fortsätter att tipsa och inspirera. Lycka till på skidorna!

  4. Hej Petra!
    Det händer att jag tittar in på din blogg och blir väldigt nyfiken på hur du tänker kring klimatkrisen och hur du ser på hållbarhet! Vore väldigt spännande att få svar! Mvh Katarina

    1. She never answers…too busy to wallow in self pity. I just don’t get it, this is her job and still there’s virtually no interaction with readers/people who partially pays her wages, so to speak.

      Of course it’s nasty to call her Wildenstein but fact is that she has done quite a bit things to change her face, told about them many times herself.

      1. Oj, nu blev det fel..Ser ut som att jag svarade Lilli men det var Katarinas kommentar om hållbarhet, absolut inget annat!

    2. Varför är du så nyfiken på just Petras syn på klimatet? Finns väl de som är mycket mer insatta eller de som bloggar om just det, borde vara mer intressant för dig att diskutera klimat med dem. Frågar du alla du träffat om hur de ser på hållbarhet?

  5. Underbara pyjamasar! En sådan vill jag ha! Det är verkligen vidrigt hur människor beter sig och jag tycker att klimatet blivit hårdare. Vet inte om det har med pandemin att göra men det känns lite som att när pandemin började så försvann allt folkvett och respekt för andra människor. Och så undrar man varför barn mobbar, kanske skulle börja med de vuxna. Barn gör bara som vuxna gör.

  6. Dear Petra!
    That can only be envy!!! You are a beautiful woman, a loving mother. You are such an inspiration and motivation for me with your pictures of your home and your art of living.

    Greetings from Austria

  7. Det er hersketeknikk av verste sort å si at de som er kritiske til Petra er ulykkelige og misunnelige mennesker. Dette skal være en ”feelgood-blogg”, men både Petra og hennes forsvarer er snakker nedsettende om dem som våger å være kritiske. Det er Petras fanskare, som er de sanne nettrollene, etter min mening. Kjøpe sofa til 100000 kr? Det er lov å stille spørsmålstegn ved det, uten at man er et usselt og misunnelig menneske.

    1. Själv har jag handväskor för samma summa och maken en Harley Davidsson motorcykel. En del köper alkohol för hundratals kronor varje vecka. Andra röker för 40 kr/dag… vilka ska vi hata & ifrågasätta?

  8. Vil bare si at du og din blogg er min absolutte favoritt i bloggverden! Håper du får en fin helg! Mvh L

  9. Vad är det för fel på vissa, så dåligt att hålla på sådär. Bra grundregel är att man skriver på nätet så som man skulle uttrycka sig ansikte mot ansikte men det verkar ju ha gått dessa personer förbi.

    1. Heja dig Petra och TACK för en underbar blogg! Härligt att du fortsätter att inspirera OCH lyckas ”stå över” dessa elaka individer med sina bittra kommentarer. DU LYSER och gör ett fantastiskt jobb! Var glad & stolt över dig själv och det du åstadkommer. Varm Alla 💖 kram

  10. Älskar din blogg men blir så ledsen av de elaka kommentarer. Vad hände med ”har man inget snällt att säga så kan man vara tyst”? Hoppas våra positiva kommentarer väger över. Du är grym❣️💪

  11. Hej
    Verkligen beklagligt att detta drabbat även denna tjej. Var här och inspirerades för många många år sedan och tänkte söka lite inspiration nu igen, då jag mindes dig som väldigt sympatisk, duktig på inredning och hade så himla fina bilder.
    Tycker vi sett för mycket och för länge, hur människor som driver bloggar blir ledsna. Släpp inte in människor som inte uppför sig, släpp ut dom ❤️

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg