PERFEKT KLIMAT – ÅRET RUNT!

SPONSRAD PRODUKT/REKLAM DYSON

.

Vill Lolo ha svalt, varmt eller mitt emellan? Tidsinställa temperaturen på vinden? Fräsch och fin och ren luft? Lätt fixat med denna! Går även att styra helt från mobilen och göra rummet varmt och härligt varmt tills du kommer hem – var du än befinner dig.

.

.

Bonsoir mes amis!

.

.

Tidigare i vintras fick vi hem en produkt för att testa här hemma och som vi, helt ärligt och sant, är så himla nöjda med! Så nöjda att ni måste få tips om denna:)

.

Lolo bor ju högst upp i vårt casa och har en totalrenoverad vindsvåning helt för sig själv som hon ääälskar. Gott om yta för kompisar och pojkvän och en stor garderob och så lite eget så där med att hon bor där uppe s j ä l v, vår tjej som nu går på gymnasiet! (omgomgomg!) När allt renoverades där uppe för 5 år sedan så fick vi dra upp vår fjärrvärme (alltså vattenburen värme som vi har i hela husets element) men trycket i de nya elementen har inte varit det bästa eftersom vi har ett gaammalt hus som liksom inte är riktigt gjort för att trycka varmt vatten tre plan upp… Halvvarmt på de iskalla dagarna men inte alls så varmt som Lolo vill ha när det är 10 minus ute.. På sommaren är det å andra sidan ganska hett där uppe trots ordentlig isolering! Är det dagar med runt 30 grader så behövs det absolut en fläkt för att få svalka på natten när hon ska sova…

.

.

.

Dyson Pure Hot+Cool-luftrenande värmefläkt känner av skadliga föroreningar och fångar upp dem! Därefter sprider den renad luft runt i hela rummet med hjälp av Air Multiplier och rapporterar resultaten i realtid. Värmer på vintern. Svalkar dig på sommaren. Dyson Pure Hot+ Cool ger spridning av renad och uppvärmd luft med stor räckvidd och värmer därmed upp rummet snabbt och jämnt. I varmare väder svalkas du av en kraftfull ström av renad luft! Du kan övervaka din luftkvalitet med Dyson Link-appen och den är prisbelönt för bra ljudkvalité.

.

.

.

Alltid perfekt klimat här uppe numera! Precis så som Lolo svalt eller varmt vill ha det och hon styr allt själv i sin Iphone. (Dessutom är apparaten stilren och snygg och går att vinkla och snurra och styra åt vilket håll du vill:)

..

Har du ett för varmt och/eller svalt rum hemma? Prova Dyson Pure Hot+Cool! (Finns att köpa hos Dyson, Elgiganten, Media Markt, Net on Net mfl)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “PERFEKT KLIMAT – ÅRET RUNT!

  1. Vill bara skicka lite kärlek. Du har världens bästa blogg, verkar superhärlig och är skitsnygg.

    Hoppas att du kan skaka av dig dumma kommentarer sådant handlar bara om dem som skriver det och säger ingenting om dig eller hur saker verkligen är.

  2. Petra, ta inte åt dig på så sinnessjuka kommentarer som att du skulle vara lik Jocelyn…Du är ju en skönhet, hon ser mest galen ut. Det vet ju du också 🙂
    Hoppas inte att det är pga dessa kommentarer du inte skriver nu. Förmodligen väldigt ledsen människa som skriver så till dig.Det gör det inte ok, men en människa som mår bra har inte det behovet av att såra en annan människa. Åsikter kan man ha, men det finns gränser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *