LITE SISÅDÄR VA

.

Idag vaknade jag med typ 15 ideér för denna freeedag som typ alla sen gick åt pipsvängen! Ta bara picset ovan haha, när jag tar med mig kameran då vi skulle göra lite ärenden och då är det enda som blev med skärpa?:) Så varsågoda, en sned bloggerskan på en ”dagens” i marsregnet framför en tyvärr stängd blomaffär… Skulle sen köpa lamm på saluhallen Slakteriet bredvid, då fanns det inget ”slakteri på Slakteriet” längre utan bara restauranger där istället med myycket folk så att man fick småpanik och bara ville ut igen.. Åkte då till Ica Maxi och skulle köpa lamm. Kom hem med lamm som skulle marineras och då var…asdåligt! Brrr. Alltså det luktade ju äckligt jäst kadaver? Bara att slänga allt… Så nu har jag inget lamm till kvällens middag utan bara ingredienser till ugnsrostade betor, chevrékräm och rödvinssås. Måste tänka om för alla lust på lamm har liksom försvunnit kan jag säga (uack) Sen så har bla tvättmaskinen gått sönder IGEN (vi var väl utan den i 6 veckor sist i nov/dec innan den lagades?) Vatten på hela källargolvet… Jag har fått typ ryggskott (kanske därför jag ser skev ut på bilden förresten!) och har ontont i bröstryggen… Beställda varor till ett jobb har fortfarande inte kommit och deadline var idag.. And. so. on.

.

Så nu när det ändå är freeeedag så ska jag inte pina er mer med min småmisslyckade fredag utan låta er njuta av er härliga istället!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “LITE SISÅDÄR VA

  1. Ha ha så kan det va ibland! Kul att höra ifrån dig ändå trots att det inte blev bilder som du tänkte dig. Mycket fräscht med ljus kappa, snyggt! Trevlig kväll o helg o tack för all inspo och din positiva inställning, jag blir alltid glad när jag tittar in här. Kram

  2. Some days are just like that where everything goes wrong. You should have taken the lamb back and got your money back. 💖

  3. Man skulle kunna tro att det var den 13:e igår. Hoppas att det blir en bättre dag idag! ❤️
    Kram från Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *