MELLOLÖRDAG

.

Tjohooo det är lördag OCH mello-lördag! Hade typ glömt bort att det är mello-veckor nu?? Kanske inte den största mellofesten i. år men man kan ju göra något festligt av det hemma ändå! Sätta på sig den  festligaste. puffigaste blusen och servera lika goda drinkar ikväll framför Melodifestivalen. Mitt tips på bland det godaste man kan sippa på är Margeritas eller Frozen Margeritas, mmmm. Tequila för bra gott OM det är bra tequila!

.

.

.

I vårt platsbyggda barskåp finns det godsaker! Till Margeritas behöver man cointreau (fransk pomeranslikör) och tequila i spritväg..

.

.

.

M A R G E R I T A

.

Du behöver: 4,5 cl tequila, 3 cl Cointreau, 1,5 cl limejuice, salt för att rimma kanten på glaset.

.

Gör så här: Fukta kanten på ett cocktailglas med lite citronjuice. Snurra glasets kant i salt. Häll ingredienserna i en shaker. Fyll den med is och skaka en bra stund. Sila upp i glaset och servera. Njut!

.

.

.

Så ikväll sitter vi bänkande! Veteranen Charlotte Perrelli är bla med i startfält 3 med Still Young och hon verkar ju supertaggad (och bara såå fräsch, jisses. Verkligen Still Young där liksom??) Hoppas på klassisk schlageruppställning med tonartshöjningar och kaxiga knasiga scenkläder osv! Fast absolut  bästa är ju Eurovisionlåten denna.  Jajaja den är inte riktig (Från Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga med  Will Ferell ni vet. Eller vet ni inte så se den, så rolig) men s å fin.

.

.

Ha en supermysig fortsatt lördag nu! .

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “MELLOLÖRDAG

  1. Visst är Perrelli så himla proffsig och fin. Dessutom är hon Småländska från samma trakter som jag själv. Jag gillade även Tusse. Hans låt är snäppet bättre tyckte jag. Jag tror att dessa två kommer ta första och andra platsen.

    Din melloblues var riktigt fin. Ha en fin söndag

    https://kamillaskamera.com/

  2. Perrelli är verkligen ett proffs, men låter var inte favorit hos oss, däremot Tusse!! Och Alvar.. så härligt låt och dans.
    Ha en mysigt söndag snygging!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *