DAGEN EFTER

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

 

.

Nu är den här mamman med allt sitt pick och pack och skidor hemma i Småstaden igen! Vi hade en supermysig trerättersmiddag igår med underbar mat på Tällbergsgården och sen stöp vi i våra sängar kan jag lova. Passade oss helt perfekt att köket stängde tidigt så att vi fick sova zzzz. Vaknade upp idag med ingen värk överhuvudtaget i kroppen? Inga knän eller höfter som protesterade och ingen träningsvärk. SKÖNT. Mest bara lite stel i axlarna (stakade amatörmässigt nog 90% av Tjejvasan haha) Är fortfarande lite hög på att jag genomförde detta – typ helt okunnig? (Sara en av tjejerna som var med instruerade mig över några glas bubbel vid bordet kvällen innan ungefär hur man åker längd:) Så otränad och absolut inte i min fysiska toppform. Tvärtemot kan man nog säga..

.

Kom hem till ett helt vårigt soligt Stallis och sportlovsglada skatter! Lökar som börjar komma upp i rabatterna och hur härlig som helst<3

.

.

.

Tittar på ledsen orkidé haha. Känns btw som just att orkidéer är på väg in igen på riktigt?

,

,

 

.

Visar en ny skön varig outfit jag hittade! Tycker den här tröjan i 100% bomull bara är den finaste med sina små pompoms faktiskt. Älskar pompoms! Finns i gult också här  (Strl 36 på denna) På mig så där lagom vida jeans (jag har strl 36) med fin tvätt och hög midja som finns här

..

..

.,

,

Nu ska jag baka här med min lilla prins för det har jag lovat honom! Blir nog en saftig sockerkaka med kardemumma helt enkelt:)

.

.

Njut nu söndag alla godingar och tänk – imorgon är dett MARS!!! Äntligen v å r månaden mars!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “DAGEN EFTER

  1. Snyggt! 🤩 och bra jobbat med wasa-åket! Visst är man sugen på orkidéer? Fast det kanske man är på alltid på våren?! Så fina en kort period iaf 😉

Comments are closed.