I DID IT!

.

Vad har ni gjort idag vänner!? Själv har jag åkt TJEJVASAN!!! Omg det trodde jag aaldrig för bara tre veckor sedan haha. Det var då jag köpte och stod på skidor för första gången och med totalt fyra skidtillfällen i benen åkte jag alltså 3 mil idag? SÅ himla nöjd med det, man kan ju bara man vill (tack älskade pappa att du präntat det sen jag föddes<3) MEN det var nog det tråkigast jag gjort haha, skog skog skog skooog.. MEN jag är ju med bästa teamet – TEAM TYNGRE. Japp proffssponsrade från top till tå. Det team gör ju allt extremt härligt, dessa tjejer är maagiska och det är vädret och Tällberg också där vi bor.

.

NU – varm lång dusch och sen trerättersmiddag och fira våra prestationer tjohooo!

.

Tjejvasan liksom – tänk va:)

.

Njut nu lördagen darlings!

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

26 kommentarer till “I DID IT!

 1. Vilken bragd Petra! Hur i hela friden lyckades du med detta? Och det med näst intill noll erfarenhet..? Du måste bara komma med tips om HUR och delge dina 3 senaste veckors upptrappning- till att komma i mål på tjejvasan. Skulle själv vilja göra samma resa som du. Heja dig och stort GRATTIS – wow säger jag bara!

  1. Tusen tack snälla för din härliga hälsning!🙏🏼🥰Alla kan! Jag ska absolut skriva mer om detta! Kraam

 2. Bra jobbat!! 🥇Jag förstår att ni är vaccinerade eller har antikroppar då ni står så nära från 4 olika familjer😊

 3. Congratulations 👑🍾🍾🍾WOW👏👏👏👏👌🎉
  And what have you eaten? 3 Meals

 4. 3 mil….?! Trodde det var 9 du skulle köra. 3 mil är ju standard på vanliga träningar 😉

  1. What??? Haha nä åka 9 mil när man totalt åkt 1,5 mil i hela sitt liv är väl inte helt optimalt kanske😆

  2. Den genomsnittlige motionären kör knappast 3 mil på vanliga träningspass. 9 mil kan man rimligen inte åka om man knappt stått på skidor på många år, det är garanterat inte hälsosam.

Comments are closed.