SÄSONGSBYTE I GARDEROBEN

REKLAM FÖR ELFA

.

Nu är det ju ÄNTLIGEN vår och därmed dags att byta ut vintergarderoben mot en vårig sådan! Bort med tunga tjocka kläder och skor och in med sneakers, lätta jackor och solisar. B ä s t a känslan. Ovan ser ni vår smarta snygga lite gömda Elfaförvaring i hallen som räcker precis lagom åt oss för att ha det där vi använder varje dag i (Allt annat har vi i ett rum i källaren) Garderoben är alltså i en nisch med två skjutdörrar från golv till tak i praktiskt vitt kvalitetsglas och hela den lilla ytan utnyttjas till maximal förvaring. Som sagt,  mitt allra bästa förvaringstips är – kan du så bygg för all del in din familjs hallgarderob från golv till tak och med skjutdörrar framför!

..

..

.

Har fräschat upp förvaringen och organiserat ännu bättre med lite nya Elfaprodukter! Deras system går ju att förändra och anpassa i en oändlighet, allt för maximera förvaringen och göra vardagen smidigare och. enklare hemma. Här ovan har jag satt upp en nya förvaringstavla på de existerande skenorna (gick på 30 sek) Så några krokar och en hylla under och så vips så har jag en säsongsanpassad plats för allt från solbrillor och bilnycklar till airpods till löpturen – älskar ju sån här ordning!

.

.

,.

 Bort med oanvända ytor och maxa ordningen ännu mera!

,

,,

Elfa har ett planeringsverktyg där du själv kan rita eller få hjälp med att rita upp hur din förvaring hemma ska se ut helt kostnadsfritt. Du hittar det här

.

Vill du ha hjälp från Elfa angående din planering av dina garderober och förvaring så hittar du information om detta här

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *