THE BROOKLYN BRUNCH

.

Gratinerade ostron och Mimosa Beverly Hills till frulle idag! (eller ja brunch då) Hur lyxigtoch gott  som helst!

.

.

Hallåååå mes amis!

.

.

S o r r y attt jag inte kikade in igår men jag hann inte för jag hade fullt upp med att njuta fredagen ungefär 100%! Vi hade nämligen fixat barnvakt och bestämde oss för att checka in på Steaman här i stan och bara vara riktigt överlarvigt tokromantiska. Gå all in på bubbel och spa och god mat! Alltså ingen har väl missat The Steam hotel och denna gång var nog vår bästa gång där, precis allt var perrfekt. Dessutom hade vi bokat bord på Småstadens sprillans nya it-shit The Brooklyn Brunch! Vad är det? FOODPORN extra allt med NY-klubbkänsla ute i orangeriet som kan vara Sveriges vackraste…

.

.

.

Så när vi vaknade utvilade på riktigt (Moje kommer alltid till vår säng och fäktas i sömnen preciis varje natt zzzz) tog en löptur i solskenet efter Mälaren och sen upp på rummet och fräscha snabbtsnabbt och sen blev det äntligen brunch och DJ och lite dags party . Vi var då tokhungriga vilket var tur för herreguuuud vad med m a t vi skulle få..

.

.

.

Först var det ”brunchstarters” i form av allt härligt ovan! Men huur fräscht? Jag som älskar mat var i heaven:)

.

.

.

Sen valde jag Egg Benedict Royale och till det serverades det sallad och loaded fries. Dricka – Steams Bloody Mary med bacon haha! Japp ska man göra något så ska man ju göra det ordentligt (Gå all in och slurpa baconfett, tomatjuice och vodka klockan 11:)

.

.

.

Eftersom det var Brooklyn Brunch så var det amerikansk tema och så klart en galet god och mastig efterrätt med bananbröd, bananchips, stekt banan och gräddglass. Mumsfillubabba. Fast sen fick jag matkoma ville typ lägga mig ner där direkt och sova i sammetsoffan lite bara…

.

.

...

Kunde jag inte göra så klart så det var att samla ihop sig, nyktra till och cykla den lilla biten hem istället och lägga sig på soffan haha! (Dagens jacka Moncler, stövlar Scorett, solisar+skärp och väska Gucci (lånade Lolo´s, måste skaffa en egen;) jeans Lois och blus Ellos.

.

..

.,

,

Ett magiskt dygn blev det men som gick i raketfart! Nu ska jag mysa extra mycket med min lille Maurits här och påskpyssla<3

.

.

Önskar er en underbar fortsatt lördag!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

21 kommentarer till “THE BROOKLYN BRUNCH

 1. Måste boka en tripp till Västerås och Steam, grymt läckert!!

  Men du, kan du inte svara på frågorna ang lamporna som du fick när du skrev om parfymen?

  1. En av lamporna heter ÎLE W153 – TRAFFIC WHITE, Wästberg. Finns lite här o var, på Artelleriet bl a.

 2. Covid is not problem your family?? Why you travel all over sweden, spain etc and you are not wearing mask. Reason is this s…it is not ending just you and same thinking people acting.

  1. Covid does not happen to influencers. Only to ordinary people 😉. The only thing you se is peoples true colour these days. Sorry, but that is how I feel about the situation.
   I feel a lot for the people at the hospital. They are on their knees now.

  2. If you were a true follower you’d know that Petra lives in Västerås and the Stram hotel is also located there.

   1. Jag vill inte gå igång i en lååång diskussion om det här igen och kommer inte att göra det heller. Det är inte bara ett resande som påverkar smittspridningen, även att fortsätta som man gjorde tidigare är det. Så fort du går utanför din dörr, så ökar du risken för att bli smittad själv, eller sprida smitta runt dig.
    De flesta är less på vår situation, jag med och säkert du också. Men att sätta sig i en lounge, gå på spa, bo på hotell, röra sig ute på allmänna platser, också värsta tänkbara platser där mycket folk rör sig, för sitt eget nöje, känns verkligen inte ok idag. Det kommer komma kritik när man gör det. Är det så himla konstigt eg?

    Jag förstår att man vill unna sig ngt kul, men nu är inte tiden för det. Alla hävdar att de håller avstånd, och det är inga människor där de är osv…men ändå sprids smittan just nu lavinartat igen. Viruset muterar och blir värre.
    Vårdpersonal vädjar ju till människor att inte leva som vi gör. Många har sagt upp sig efter orimliga arbetssituationer, inga semestrar och ständigt underbemannade avdelningar. Är vi inte mer rädda om varandra än så? Det är ju som att hånskratta dem i ansiktet.
    Förstår man inte allvaret alls, eller vad?

    Ingen är nog perfekt i det här, inte jag heller, men att gå all in och sedan skylta med det, känns väldigt märkligt och bara fel. Det skapar irritation och frustration hos många som inte lever på det viset.

    Allt gott!

    1. Du kanske inte ska anklaga alla. Vi är många som verkligen håller avstånd, tvättar händerna och inte umgås med folk men med det sagt behöver man inte sluta leva.

    2. Ja det här en evighetsdiskussion, vi kan inte sluta med allt. Hade precis alla gjort det för ett år sedan så hade vi inte haft något Steam hotel i Västerås. Inga hotel öht, eller restauranger, caféer, butiker. Vi kan absolut inte leva på som vanligt och som förut och det gör vi absolut inte heller. Vi undviker ställen med mycket folk och håller våra avstånd och spritar och tvättar händer. Det har än så länge fungerat och ingen i familjen har fått Covid. Men vi kan givetvis också få det när som, flickorna går i skolan tex som vanligt och Moje på föris. Tycker du verkligen att allt ska stängas ner i oklar tid? Det skulle också bli katastrof. Detta är skitjobbigt för alla och jag tycker givetvis oerhört synd om alla som drabbas svårt av denna pandemi. Men vi följer de regler och råd vi har i Sverige.

     1. Nej det finns ingen lätt väg ut ur detta, helt klart. Å nej, jag förstår helt klart problematiken om allt skulle stänga ner. Men du kan väl sluta visa upp det iaf?
      Du inspirerar med så mycket, men det behöver du inte inspirera med.

 3. Whaat, no Lindex clothes when outside your home?? What a huuuge surprise. Not. 🤣😂🤦‍♀️

   1. No, far from it. I just don’t appreciate Petras way of treating her readers like bunch of idiots. These false Lindex advertisements, as if she really would ever wear acrylic or polyester, badly made clothes. Instead, over hundred times more expensive ones, like Moncler. So, really 🤦‍♀️💩

    1. Maybe you should have done your research a little bit better. The blouse she’s wearing is from Ellos collection, an even cheaper low brand in Sweden than Lindex. And made of 100% polyester.

    2. Varför får man en känsla att du nog är en svensk läsare som är här och skriver negativt? Kom ihåg att inget är anonymt trots allt

 4. Vad härligt med lite egentid med mannen borta från hemmet. Min man och jag gör det flera gånger om året, som balsam för själen och relationen. Och vilken snygg outfit- me like a lot ❤️

Comments are closed.