VÅRSÅDD

.

Ja nu är vi hemma i Småstaden igen – så himla skönt ändå! Och fast det blåser iskalla vindar just nu så känns det ju ändå bra vårigt och härligt. Så jag satte igång projekt vårsådd, något jag gör varje vår med skatterna sen några år tillbaka. SÅ mysigt avkopplande fix att hålla på med – att välja fröer på handelsträdgården, så dem i fluffig såjord och vattna och se små skott komma upp och växa…

.

.

.

Brukar ställa sådden i matsalen, ljusast där, men lite ont om plats i fönstrerna så jag köpte dessa snygga vagnar på Mio! Perfekt för sticklingar och små plantor och går ju att rulla runt om man vill.

.

.

.

MYCKET trå kommer ju nu och vill man så kan man köpa fina stora fat på HM Home som jag gjorde (billiga!) Köpte massa roliga nya fröer med Moje, som svart paprika. (Dock ingen koll på om det är lätt att odla just paprika??)

.

..

.

.

Brukar ni också förså?

.

.

Japp bort bra men hemma bäst som vanligt alltså! Nu ska jag strax sätta tänderna i H´s grillade högrevsburgare här med alla smarriga tillbehör man kan önska sig (han är verkligen g r y m på att göra burgare min man) Så mysigt ändå att ligga här i vardagsrunnet och bara slappa medans middagen fixas och det doftar ljuuvligt<3

.

.

HAPPY KÖRDAGSKVÄLL VÄNNER!

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “VÅRSÅDD

  1. Låter som du haft en mysig dag <3 De där vagnarna var superfina…och jodå paprika är lätt att odla.
    Ungefär som tomater..;)
    Kram och ha en fin söndag!
    Katarina

  2. Hej! Så himla smart med vagnarna! Dem kan man ju lätt rulla in och ut när det blir dags att avhärda plantorna, vilket supertips😊

Comments are closed.