PÅSKLOV

.

Förlåt. för dålig uppdatering här på bloggen men jag har haft fullt upp med det ni ser ovan bla! Ja vi är i fjällen med vänner på lovet och ja vi har det riktigt riktigt fint och j a vi är så försiktiga och gör precis som vi ska. Allt är väldigt ordnat i backen med anpassade köer osv och de allra flesta gör helt enligt anvisningar och vi har bästa soliga vårfjällvädret och Moje har gått i Skidkskola hela veckan och blivit sååå duktig<3

,

,

Och idag har vi freeedag igen – härligt! Trots ledighet är jag jätte fredagspepp haha (Den här veckan har bara gått s å galet fort??)

Njut nu bästa dagen vänner – det ska jag göra!

.

Ses hemma igen<3

.

KRAM
.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “PÅSKLOV

  1. AVIS! Där hade jag oxå velat vara!
    Förösker mig på att boka en stuga i Härjedalen i sommar. Men det verkar som om ALLT redan är bokat. *suckar*

  2. Ljuvligt! Var i stöten för några veckor sedan. Så bra ordnat och coronasäkert att man knappt mötte en ”annan” människa än de i sitt sällskap. Bästa semestern!

  3. Härligt med fjällen! Jag undrar var du har köpt din snygga skidjacka?
    /Emma i Skåne

Comments are closed.