HELT ENKELT TOKSNYGGT

REKLAM FÖR ELLOS

.

Ljuvlig himmelsblå Ibizasweater här, ljusbeige kappa här, svarta tights här, maglinne här, vit härlig maxiklänning här (finns i riktigt fin blå också här), ljusblå smockad puffig blus här, ljusa jeans här, vitt linne här och sweaterbyxor här

.

.

Bonjour ladies

.

.

Kikar in för att tipsa om dessa våriga toksnygga plagg som just nu finns inne hos Ellos Collection! Riktiga sköna snygga styles till vårdagarna – både på jobbet, utflykt på helgen eller bara hemma. Älskar klassiska färger och enhetliga genomtänkta säsongsgarderober – så fräscht alltid och överallt!

.

Nu har jag ju som alltid en rabattkod åt er som ger hela 33% på dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 30/4.

Koden är: 435410

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “HELT ENKELT TOKSNYGGT

Comments are closed.