PALL & TOPPAR!

REKLAM FÖR MODELIN

.

Tänk att man kan bli typ kär i en limiten pyttepall!? Alltså den här lilla godingen i amerikansk valnöt från Cassina passar ju bara så bra i mitt casa. Inte billig direkt men en liten pall för livet tänker jag! Vill tänka mer så:)

.

Just här ska iofs inte bara en ynka pall stå ensam och fjuttig men ni som hänger med vet ju att jag väntar på snyggsoffan och verkar få vänta ett tag… Men den som väntar på något gott ni vet!!:)

.

..

 

Dagens jag tänkte visa, förutom nya sammetslena gullepallen, några nya toppar jag fått hem från Modelin! Såna sköna vardagstoppar som den här beige tighta med liten krage, passar så fint till tex bootcutjeans. Finns här.

.

.

.

Sen den här sköna beiga godingen med ursnygga puffiga armar.

.

.

.

Det här så jag nu, snygg stickad tröja och sköna sweaterpants. Går jag ut – på med oversized kappa och ett par kängor eller sneakers. Så himla BEKVÄMT. Tror ni mysiga härliga loungemodet kommer fortsätta även efter pandemin?? Hoppas det! Det enda som varit riktigtbra senaste året typ:)

.

.

.

En lite tuffare kortärmad Second Femaletop men mönster och snygga ärmar finns här

.

.

Nu finns topparna jag visar ovan och alla andra snygga kläder hos Modelin på 20% så missa inte det! Kod SPRING21 i kassan bara!

.

.

Och vet ni vad besviken jag blev idag buhuu. Ni vet att jag pratade om växthus i höstas? Nu visar det sig att det jag ha bestämt mig ör inte kan levereras förra januari 2 0 2 2 på grund av denna (piiiiip)pandemi och att ett visst fartyg som tjotttade igen Suezkanalen förhindrade leveranser buhuuu. Kan ju inte ens planera så långt framåt! Vi kanske har flyttat då vem vet?? Ville ha detta växthus n u i sommar jue:(

.

Jaja, lyxproblem jag vet. Kanske får hitta på något annat nytt och kul på gården i sommar! En paviljong kanske? Eller en lyxig pool…. Nej en pool får vänta, oorkar inte med en icke simkunnig ostyrig blixtsnabb femåring (han höll förövrigt på att ramla rakt baklänges ner i trappen idag då han tyckte det var en bra idé att klättar upp på räcket och sätta sig…:/) och galna badtokiga tonåringar och den oron. Nope nej nada:)

.

.

Hoppas ni har en mysig kväll vänner? Tänk – imorgon är det fredag igen hurraaa! Och det ska bli varmt och härligt i helgen, ujujuj vad vi ska hänga ute på gården och greja då!

.

.

Njut nu kvällen så ses vi imorrn!

..

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “PALL & TOPPAR!

 1. Snajjsiga toppar! OCH söt pall🤎 Nyfiken på vad du fick till för kvällsgott härom kvällen utan socker, fett, nötter, alkohol eller grönsaksstavar🥕🥬😃
  Kraam

 2. Hej! Vad var det för växthus du hade bestämt dig för? Vart kommer det fina växthuset på Gotland ifrån?

 3. Vilket växthus hade du tänkt och var i er trädgård skulle det stå? Såå spännande, är själv sugen på ett.☀️

 4. Vet du, om ni skaffar en pool kommer han kunna simma på ett par veckor och bli riktigt bra på det dessutom. Lite varmare vatten än i sjön och bad varje dag gör susen. Sen ska man så klart ha uppsikt ändå, men ingen tvekan att de lär sig fort när de har en egen pool.

 5. Pool må vara lyxigt, men nej…
  Är det inte små barn som inte kan simma så är det fulla tonåringar och det gäller att minnas att det är poolägarens ansvar att se till att inget händer (att ingen kommer in på tomten och därmed poolen). Jag är normalt inte hispig, rädd eller ängslig, men pool på tomten vill jag inte ha.

  1. Ett pooltak med lås löser det! Sen självklart full uppsikt över badande barn samt låsa taket så fort man går från poolen 🙂
   Vi tänkte vänta med pool tills alla våra kunde simma men insåg att det är nu vi vill kunna använda den massor 🙂 Så här ser vi det så att barnen kommer lära sig simma snabbt istället 🙂

 6. Hello!
  Jeansen är från Lindex och sitter apdåligt i verkligheten, rätt ful färg dessutom.
  Hur fungerar det Petra? Skickar de plagg till dig som du visar upp och sönder tillbaka? Annars måste ju din garderob vara överfylld med lågpriskläder som du inte använder? Helt fascinerande kan jag tycka med tanke på dagens samhälle och hållbar utveckling… men…men…

  1. Nej jeansen är från Lois och sitter som en smäck tycker jag. Jag jobbar ju som influenser och visar som sådan upp kläder på uppdrag och får betalt för det. Inte så jättekonstigt eller jättefascinerande kanske:)

 7. Hur är den beiga toppen med liten krage i storleken tycker du? Tycker att den ser liten ut men det kanske den inte är! Brukar ha 36, kanske som du? Så fin i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *