SOM FÖRR!

 INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Jag och min söndagens! Glider runt här hemma och känner mig lite som Hedda Stiernstedt i någon av Vår-tid-är-nu-säsongerna! Ni vet då när modet var så där superklassiskt snyggt med höga vida byxor och liten blus eller kofta till (kan det varit på 40 eller 50-talet?) SÅ himla kvinnligt snyggt ju, kommer ihåg att min mams körde mycket den här stilen på 80-talet också:)

.

.

.

Fast typ 90% av den här söndagen har jag inte varit riktigt lika snitsig. Utan mer ruffsig tofs på huvudet och svettiga träningskläder! (Iofs så kör jag den stilen rätt ofta haha;) Först morgonens runstreak och sen behöll jag den looken hela dagen när vi fixade fint ute med nytt utematbord (eller det blev ett tillfälligt grått målat bord från IKEA då det jag helst vill ha så klart har evighetsleverans. Men helt ok blev det iaf!) och så tvättades det parasoll och skrubbades stolar och solsängar. Sen satt vi ute solen och åt lunch i 18-grader medans fåglarna kvittrade och ett sött litet propellerplan ritade en smiley rakt över våra huvud! Så mysigt som på film nästan<3

.

.

Men sen blev det rejäl uppfräschning och dusch och hemmaspa (har SÅ bra nya hudvårdprodukter jag ska tips er om, l o v e it)

.

.

Ja just det – om ni vill kika på min lurviga lilla kofta så finns den här och byxorna (alltså SÅ fina och finns även i knallrosa och svart) finns här

.

.

Hoppas ni också haft en härlig söndag!?

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “SOM FÖRR!

    1. Nej vi målade inte utebordet utan vi köpte ett målat utebord på IKEA (Bondholmen). Egentligen vill jag ha ett rejält stort i teak men det får vänta tydligen:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *