LOVELY SOLIGA DAGAR

.

Nu börjar det hända grejer i trädgården!

VILKA dagar hörrni!

.

Både igår fredag och idag har ju varit helt magiskt fina och jag har bara njutit av sol och värme till m a x. Igår var det ju tjejlunch med gänget (eller l u s som det kallas dvs lunch-utan-slut:):) Trillade väl in hemma igen vid 21-tiden och då hade vi tagit första glaset rosé vid 12.30 så lite småseg är den här bloggerskan idag;I Men sååå trevligt var det och sååå värt (Fast gör inte som vi och få för er att dricka Grön Chartreuse för fyyy vad inte mår bra av det haha. Ja jisses alltså) Så skönt hur som helst att man kan sitta på uteserveringarna nu! Kajplatsen nere i hamnen i solnedgång en aprilkväll rekommenderas varmt<3

.

.

.,

Idag har vi bla varit på mysig lunchutflykt med vänner! Suttit med stormkök vid vattnet på Ängsö och gjort omelett och grillat korv.  Så har vi pysslat på gården och grejat. Magnolian är full av knoppar i år och kommer snart blomma!

.

.

.

Så härlig tid just nu när allt spricker ut och det tar fart i rabatterna! Planterade mycket tulpaner inför förra säsongen och många är på väg upp även i år (fick inte till att plantera några i höstas) Har köpt massa Dahlialökar som jag ska trycka ner (har aldrig haft Dahlior i trädgården) Något man ska tänka på när det gäller dem??:/

..

..

.

Gården hemma på gatan i stan!

.

.

Ikväll blir det lugn hemmakväll med film och massa gott-gott!

.

Njut nu kvällen alla så ses vi imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “LOVELY SOLIGA DAGAR

  1. Men vilka härliga vårbilder! Här uppe i norr är det fortfarande vårvinter vilket betyder snö, skoter och skidåkning. Vägarna är dock bara, så kanske kanske att det blir däckbyte nästa helg. Vi får se!

  2. Så fin trädgård! Hur tätt satte du dina bollpilar ut mot vägen, hur stora var de när du planterade dem och hur snabbt växte de?

  3. Dahlior tål inte frost. Plantera dem inomhus i 5-liters plastpåsar och plantera ut när frostrisken försvunnit. Då förlänger du blomningssäsongen.

  4. hej!
    Vad heter erat grus, vilken storlek på gruset?
    Är ute efter nåt i den stilen som ni har till vår framsida. Tar tacksamt emot tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *