STIL – PAM EWING

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Idag visar jag en ursnygg glammig vårlook som jag raffasade åt mig för inte mycket och som jag verkligen tookgillar! Ni som följt mig ett tag vet ju att jag är svag för 80-tals-stilen i form av mönstrade färgglada blusar (gärna med axelvadd ja) höga fladdriga byxor och klackar. Gärna riktigt stora solisar och klackar till! Lite ”här är jag och ska luncha med Suzette och gänget på Miami-golf-Club” haha! Lite lyxigt och lite kul liksom:)

.

.

.

Omlottblusen är ju bara så söt och kommer bli finfin till svart omlottkjol också (sån kjol som typ ALLA har i garderoben, världens mest använda plagg) Finns här (Jag har strl S)

.

.

.

Jag och min stjärt!  Tänk att den ju var aalldeles för putig och voluminös när man var ung då det var mer androgyna mini-mjölk-rumpor som gällde på den tiden och TÄNK att nu är den faktiskt ganska så rätt numera? (I vissa modekretsar då haha. Gäller att passa på och njuta av det, plötligt är den ju helfel igen:) Byxorna sitter hur som helst riktigt skönt med mudd midjan och finns här (jag har strl 36)

.

.

.

Stora rökfärgade solisar finns här och stora örhängen med pärlor finns här

.

.

Nu ska jag ta mig en dusch och försöka skölja bort allt pollen som totalt grusar mina ögon! (Eller det kanske är ett förklimakteriebesvär det med haha? Ja jisses VILKA DISKUSSIONER DET BLIR:) Cyklade hem från ett jobb nere på stan idag och såg typ inget för att ögonen rann så. Skitiga fönster och tokjobbiga pollen – det klart absolut värsta med våren!

.

.

Ha en finfin lill-lördagkväll nu darlings!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “STIL – PAM EWING

 1. ”Rätt” el ”fel”? Vill tillägga att allas stjärtar är helt fantastiska. Inte sant 🥰

 2. Yes, glammigt värre. Visst är det härligt att uppdatera sin look, gärna med lite lyx som påminner om när man var liten. Visst älskade vi alla Pamela Ewing. Snygg outfit, det är ofta jag inspireras av dina outfits- det blir stiltips för veckan liksom

 3. Den blusen provade jag igår, men den var finare på dig 🤗 fick inte till alla band på den?
  Vårsolen å allt jävla damm som syns, trots idoget städande och torkande knäcker mig tycker jag 😅

 4. Vilket donna! 🙂 Du ser fantastisk ut på alla bilder. Riktigt snygg och elegant outfit! Jag skulle lägga ut min jacka över en vattenpöl för dig när som helst som gentlemän förr i världen så du slapp förstöra klackarna. Eller glöm det förresten…Jag skulle lägga mig på rygg i den själv så du kunde gå på mig! 😀

 5. Den här bildserien är som om konstnären Cindy Sherman skulle göra ett verk med titeln ”Suburban wife, small city”. Och det menar jag som en komplimang, jag diggar både din stil och Cindy Sherman!

 6. Vilken himla söt blus du har. Ha ha ja visst har rumpan ändrats genom åren och efter några barn. Men men sånt är väl livet. Min funkar fortfarande att sitta på så den får väl hänga med lite till.

  Byxorna ser supersköna ut. Jag får ta mig en titt på dem.

  https://kamillaskamera.com/

 7. Underbart med mode! Själv tänker jag på min nu bortgångna mamma som bara ville bära exakt sådana där byxor med resår i midjan och pressveck! Var tvungen att åka till Domus i Boden för att hon skulle kunna köpa några par! De fanns inte i Luleås Domus… : )))

 8. Denna stil har jag jättesvårt för. På mig adderar den 15 år och det är inga vackra stolta år. Jag blir en kärring.
  Du bär upp det mesta Petra, men byxor med gummiband i midjan kommer ingen undan 😆 såvida man inte döljer resåren med ett bälte.

 9. Läste kimakterietråden nu och fattar inte varför det är så känsligt, vi skall alla den vägen vandra! Peppande hjälpsamma kommentarer till största del inkl välmenande tips från utbildad coach – varför inte se ett sådant kommentarsfält som något positivt? Kvinnor som hjälper varann liksom! Istället ratas inspel t 100% samt flera ’raljerande’ (”jisses/eye roll”) kommentarer om kommentarer som lämnats- tyvärr inte första gången läsare bemöts så! Framstår ej som sympatiskt.

  1. Det jag tyckte det var mest komiskt var de som verkligen propsade på och som gav mig diagnosen förklimakterie för att jag nämnde mina sömnbesvär fast min läkare sagt det motsatta. Att jag inte har hormonbrist, att jag inte har några övriga tecken öht än. Det är jättefint med råd och pepp om det önskas och Jag VET att jag kommer dit jag med så klart men är ändå lite glad att jag inte är där än och inte har dessa ofta skitjobbiga besvär och kan jag inte bara få vara det. Är det verkligen osympatiskt?

   1. Nu tror jag du läste lite fel: Att jag skulle mena att det är din glädje över att vara utan besvär som jag uppfattade som osympatiskt? Det är väl fantastiskt att du är utan besvär, unnigt alla kvinnor! Well well. Sömnterapi finns ju också att ta hjälp av!

   2. Vad intressant, tar läkaren blodprov för att se hormonvärden? Har läst mig till att det är FSH och östradiol värden det kallas? Är det vad du har gjort? Vad låg dina värden på? Och hur lätt är det att få tid att kolla sina värden? Har också läst att genomsnittsålder för förklimakteriet är 40-45 år, så du är verkligen ett undantag, så då har du ju tur! Sen kan man tydligen vara både i förklimakteriet och klimakteriet utan just några besvär alls.

    1. ”Perioden (förklimakteriet) inträffar för de flesta kvinnor i 40–50 års åldern. Då äggstockarnas produktion av östrogen och progesteron gradvis minskar påverkas hela det reproduktiva systemet genom att gradvis sänka sin aktivitet, cykeln kan bli utan ägglossning (anovulatoriska) och äggreserven blir mindre. Mensen kan bli oregelbunden, rikligare eller knappt någonting, komma tätare, ofta med blodklumpar. Symtom som kan uppstå under denna fas är oro, ilska, irritation, nattsvettningar, trötthet/håglöshet, kraftigt ökad/minskad sexlust. Du kan få järnbrist, få ömma/tunga bröst och få en tendens att samla på dig vätska. Detta beror på att det uppstår en obalans mellan progesteron och östrogen, inte den faktiska mängden av östrogen utan relationen dem emellan. Detta innebär att man kan ha för mycket östrogen i relation till progesteron trots låga östrogennivåer. Den normala balansen mellan dessa hormoner är nu rubbad och nivåerna oberäkneliga och instabila” ”Olika metoder som kombineras för att undersöka detta: blodprover, symtombild, gynekologisk undersökning och ultraljud av livmoder och äggstockar” Du kan hamna i klimakteriet när du är 37 år och du kan man där när du är 57 år. Det är alltså 20 år som faktiskt kan skilja mellan olika individer. Finns ju maaaassa info på nätet om du vill veta mer men personliga uppgifter om min egna hälsa, värden, undersökningar etc kommer jag inte dela med mig av:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *