LILLA ODLING

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Idag pysslade jag och Mojelito med vår lilla odling efter föris! Så himla mysig grej att göra tillsammans med små barn tycker jag. De odlar ju på föris också och Moje har full koll på att det behövs vatten ofta för det vi planterat ska växa och att man ska vara lite försiktig. Går ivrigt och kollar varje morgon vad som har hänt där sen sist!

,

,

Hahaha, skulle ju skriva vad vi odlat och vara duktig med prydliga små pinnar men blev avbruten (ni som har barn ni vet) och sen mindes jag inte i vilken låda vi stoppat vad! Detta kan vara tomater, det kan vara pumpa eller bönor också. Vi får se helt enkelt! Risken är ju rätt stor att det blir bra rörigt ute i planteringaslådorna sen. Hälften är ju blommor också..Hjälp:)

.

..

.

Och dagens är randig top som finns här och jeans som ger en riktig 80-talsrumpa här! (Yes de sitter helst annorlunda på mig än på bilderna och det är för at jag har strl 34:)

.

.

.

Måste ju förresten tipsa om att Lindex har 25% på ALLT tom imorgon! Tycker de har så mycket snyggt och prisvärt. Missa inte det!

.

.

Här håller jag just på och planerar ett litet 5-års firande för Moje som ju fyller år snaaart och klickar hem presenter! Men det är ju så svårt att veta vad man ska köpa i den åldern? Inte småbarnsgrejer längre och mycket till lite äldre barnen (typ lågstadiet) blir ofta för avancerat. Vill inte köpa några våldsgrejer och inte för puttenuttigt… Svårt! Bilar har han ju mängder av i alla varianter och tågbanan har tillräckligt med delar och börja bygga riktigt Lego är han lite för liten för tror jag så  ja vad ska man hitta pååå…

.

.

Ha nu en finfin kväll så ses vi imorgon vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

 

12 kommentarer till “LILLA ODLING

 1. Kul med odling! Våra kollar också varje dag vad som hänt i de små krukorna 🙂
  Presenter – Jag säger ändå Lego! Det kan sysselsätta våran 5.5 åring och 4-åring hur länge som helst 🙂 Finns anpassade byggsatser för de lite lägre åldrarna så även de klarar instruktionerna (om man nu vill följa dem). Ett annat tips är domino-brickor så man kan bygga banor. ”Tobar Dominoset” köpte vi till vår 4-åring. Han tycker det är så kul! Kräver både koncentration och tålmodighet – (även hos mamman här, haha).

 2. Det satt så mycket snyggare på dig än på Lindexmodellen 🙂 Va fräsch du ser ut!

 3. Min son älskade att bygga lego när han var fem år (men det kan förstås vara olika från barn till barn). Helst Lego City-grejer (polisstation, brandstation och sånt). Han gillade också Brio Builder (typ sånt här: https://www.webhallen.com/se/product/315981-BRIO-Builder-Activity-Set-34588?gclid=Cj0KCQjwyZmEBhCpARIsALIzmnIiXBPj7P3iMf2TDvxCRG7npoIIMFGRh-GbSNPsCa24UG_Cd-WYDsIaAtjTEALw_wcB). Även diverse utklädningskläder var omåttligt populärt.

  Hoppas du hittar nåt kul som kan passa!

 4. Har en tjej som fyller 5 och hon ska bl.à få ett spel (försvunna diamanten, juniormonopol eller barnalfabet) samt en bakbok för barn! (Underbara Claras bok) Kan vara lite tips 🙂

 5. Lego. Min son Julian snart 5 år har legt med lego i flera år. Hans storasyster bygger ihop det åt honom.

  1. Min snart 5 åring (om 1 v) är inte kompis med Lego. Slutar alltid med att han plockar isär delarna och så hittar man inte igen alla 🙁 Däremot playmobil älskar han. Super snygga jeans 🙂

 6. Jag röstar också LEGO. Min 4åring älskar att bygga fritt medans vi bygger byggsatsern åt honom som helg pyssel.
  Skulle även tipsa om HOT wheels bana man bygger ihop. Vår 4åring älskar den. Vi har en loop och en laucher och massa delar så banan kan bli hur lång som helst.
  Även pussel tipsar jag om och kanske något kul för sommarlek? En snygg badring elelr luftmadrass.

 7. Magna-Tiles är jättefina magnetiska byggklossar som går att bygga med i oändlighet. Kolla om det skulle vara något?

 8. Men jisses så mycket bättre jeansen satt på dig!!! Byt modell Lindex!, säger jag 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg