ÄVEN GARAGE BEHÖVER SNYGG ORDNING

REKLAM FÖR ELFA

.

Just nu håller vi på att renovera våra två garage här hemma! Väggar, tak, dörrar och golv målas (blir just nu ljusgrått och fräscht) och så ska det bli BRA förvaring för alla grejer som vi har i vår familj – cyklar, hjälmar, verktyg, dynor, trädgårdsprylar, skottkärra, presenningar, julprylar, spadar osv osv osv.

.

.

.

Elfa är ju mästare på smart snygg förvaring och även när det gäller just garage/trädgård och förråd!

Systemet ovan vore ju verkligen DRÖMMEN i de två garagen.

.

.

.

Det smartaste med Elfa tycker jag är att man bara fäster upphägningsskenorna i bärlisten högst upp (som ovan tre stycken) och sen kan du välja dina hyllor/backar/krokar etc hur du vill och ändra lätt som en plätt

.

..

 

Ett riktigt bra tips är Elfas smarta planeringshjälp online där du kan få hjälp med att rita upp din förvaring gratis! Du hittar den här.

.

.

KRAM

.

.

.

3 kommentarer till “ÄVEN GARAGE BEHÖVER SNYGG ORDNING

 1. Hej Petra,

  Kul att få fint i garaget med!
  En helt annan sak… Ni gjorde ju en Sioox-behandling av er trall för nåt år sedan (2 år sen?). Är ni fortfarande nöjda, har det hållit sig bra? Visst var det vanlig impregnerad trall som ni slipade och behandlade? Vi står i begrepp att lägga ny trall men den är ju oftast bara riktigt fin första året så funderar på om vi ska behandla den direkt.

  MVH Karin

  1. Hej Karin,
   Vi sioo:x behandla vår trall efter ca:3 månader. Är supernöjda och det håller sig riktigt fint 4 år senare😊

 2. Hej Karin,
  Vi sioo:x behandla vår trall efter ca:3 månader. Är supernöjda och det håller sig riktigt fint 4 år senare😊

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg