PIRATKALAS

 

.

Arrrrrr! Idag har det varit full fart här hemma på Stallis för vi har ju haft piratkalas! Japp Maurits ville ha ett sådant nu när han fyller fem (imorgon) och eftersom jag älskar att fixa roliga kalas (och pga av sladdis, plötsligt får göra det igen) så var det så kul! Fast ganska trött blir man haha, finns väl inte mycket som gör en så slut efteråt! (Köra Tjejvasan helt otränad – peace of cake i jämförelse med ett barnkalas ju:)

..

..

.

Hur mycket gillar man fina supersöt kalasdetaljer? Dessa gick under namnet ”Pirate Party”, googla för att hitta (jag beställde från olika ställen för att få ”helt kit”)

.

.

.

Nästan hela familia var Pirater!

.

.

.

Alltså H var b ä s t som pirat – barnen älskade honom! Han dansade, han fixade, han flexade, han var gaaalen. En blandning av Gaytenoren/Lionel Richie/Obelix/Keith Richard. Helt underbar:)

 

 

.

Sen fick åtta små godingar gå på skattjakt i skogen! Snälla storasyster Bea hade fixat skattkarta och snitslad bana med röda ballonger upp på berget och i skattkistan (pinatan) fanns så klart massa chokladpengar!

.

.

.

Födelsebarnet/kapeten Sabeltand var så nöjd efter kalas, uppvaktning och jättefina presenter<3

.

.

Och nu hade jag planerat att ta en dusch, ett glas rött och krypa upp i soffan och se ett par avsnitt Snabba Cash och ha det mysigt men kom precis på att jag inte slagit in en enda present till imorgon! Eller dukat/fixat ballonger osv  – måste fixas pronto explosivo…

.

.

Ha en mysig kväll nu så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM

.

..

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “PIRATKALAS

  1. Vilket fantastiskt kalas! Det lär nog inget av barnen glömma i första taget. 😊

  2. Vilket kalas! Hur bär du dig åt? Allt, allt du gör blir så perfekt, jag försöker så det står härliga till men kommer inte i närheten av vad det du gör. Det måste vara roligt att vara så kreativ!🥰
    Kram från Skåne

  3. Imponerande verkligen. Speciellt kul att se både mamma och pappa gå all-in. Du har verkligen en härlig kreativ sida som genomsyrar ert livs- häftigt!

  4. Tjejvasan otränad vs barnkalas🤣
    Jag har inte kört tjejvasan men är med dig😃🙈 Så fint och kul du fixat och supersnygga är ni!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *