SNART – TERASSLIV!

REKLAM FÖR JOTEX

 

.

Il pleut! Det tokblåser och ät tok-kallt i Småstaden just nu! Inte alls något ljuvligt utomhuslivsväder kan jag intyga, brrrr. Gav mig ändå iväg igår och shoppade lite nytt på handelsträdgården och planterade i snålblåsten ute i mina fina nya urnor. Dessa blir ju finfina sen på den sprillans nya terassen som ska byggas här s n a r t tänker jag….

.

.

 

Bolliga syrenträd och olika klöver fick det bli och såna plättar, så himla snyggt ihop om ni frågar mig!

.

.

.

Jag gillar ju det klassiska när är det kommer till trädgård och stora svarta trädgårdsurnor är ju så fiiint. Nu kan man ju kanske tro att dessa maffiga pjäser är i gjutjärn eller iaf metall och väger maassor och kostar maassor men vet ni – de väger typ ingeting. Urnan tål frost och den blir inte blekt av solljus (är dessutom återvinningsbar och miljövänligare produkt) och materialet är återvunnet stenpulver, plast och träfibrer! Så snyggt och pampigt och de finns här och just nu med finfin rabatt..

l

Koden LOVEAPRIL20 ger nämligen 20% rabatt* på ett köp hos Jotex och är giltig till 7/5. (Ej giltig på rea eller elektronik)

.

.

Ljusslinga härriktigt stora snygga krukor här, strandmadrass här, mönstrad kudde här, ljusstake i järn här, rund kruka här

.

.

Nu längtar man eller hur!?!:)

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “SNART – TERASSLIV!

  1. Vilka snygga krukor! De blir jättefina i mitt nya växthus på Gotland!

  2. Så vackert 🤗 men jag undrar om det finns plats för syrenen att överleva i en så pass liten kruka? Eller blir det större nästa år?

  3. Väntar så på terrasstider! Idag fick vi snöblandat regn i södra Finland🥴

  4. Ljusslingan! Så fin! Men länken fungerar inte? Jag kommer till en microsoft sida?

Comments are closed.