BRÖLLOPSDAG NO 11

.

Nya fräscha naglar (körde franskt denna gång) och gammalt blingbling på fingret! Jepp i precis 11 år har jag varje dag burit den där vigselringen som jag älskar i brett vitt guld. Är fortfarande så glad över den och den där briljantslipade stenen (1,00 ct TW/VVS) – vigselringen som vi faktiskt designade ihop jag och H<3

.

Hurraaaa – idag är det ju vår bröllopsdag! Hela 11 år har vi varit gifta i år (Gifte oss den 8:e maj 2010 i Hevig Eleonora kyrka i Sthlm) och det känns ju helt fantastiskt härligt! Med det känns inte som 11 år? Typ 4 kanske? Och det är väl en bra grej gissar jag, att det inte känns som en eeeeevighet haha;)

.

..

 

Ikväll har vi varit på stan och ätit en tidig supermysig middag nere på Hatten och ja Moje och svärmor och svärfar var också med… Svärmor med på bröllopsdagen tänker ni?? Jahahadå, hon är den mysigaste som finns så nemas problemas! (Vi firade ju faktiskt också att hon och jag fyller år om bara ett par dagar:)

.

.

.

Älskar ju Apple och det vet ju H och eftersom vi tränar ihop nu med vår runstreak så har jag ojat om att det är så seegt att ha med min blaffiga ajfån på rundorna! Så därför gav min älskling mig en ursnygg Apple Watch med skinnarmband imorse. Som man kan ringa med och skicka mess och mäta puls och ha massa träningsappar i osv Självklart i rosé så att den matchar min laptop – stort gilla på det också (OCH HUR BRA är det inte med att ah allt som synkroniserar och lirar med varandra?? Blir lika häpen varje gång hur smidigt det är!)

.

Så nu ska vi lägga Maurits här och ha romantisk hemmadate bara vi två tjohooo! (alla andra barn är ute på vift och sover borta ikväll:)

.

.

Ha nu en mysig kväll alla!

 

,

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “BRÖLLOPSDAG NO 11

  1. Vilket par! Grattis!

    Jag har en liten önskan om att du visar dina Georg Jensen-föremål. Jag har ärvt flera delar och vill gärna ha tips på hur jag kan stajla dem.

  2. Åt råbiff på hatten för några år sen (blev inspirerad av dig) och den drömmer jag fortfarande om! Väl värt att åka 40 mil för 😉

    Grattis till dig idag!
    <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *