ETT FRÄSCHT HEM

REKLAM FÖR STÄDHEM

.

Jag och min vita trapp! Det finns väl inget som kan vara sååå fräscht som en kritvit målad gammal trapp – eller ofräscht… I en trapp samlas ju a l l t, det vet alla som har eller har haft en vit trapp (eller hua en mörk eller svart trapp! Ännu värre) och jag är ju som jag är – rätt ganska rejält noga med städningen här hemma. Får typ panik på smutsig trapp (hårstrån brrrr) tex så därför damsugs och torkas det o f t a här kan jag lova!

 

.

.

.

MEN numera inte lika ofta av bloggerskan själv för vi har ju anlitat en städerska sen något halvår. Men HUR BRA är det inte med en sådan lyx? Typ det bästa jag vet och den städkostnaden minus Rut och grejer per månad är ju helt överkomlig – ungefär som ett par Take-away för den här familjen:) Timpris för regelbunden hemstädning hos Städhem är 250 kr efter RUT-avdrag (Vårt hus på ca 230 kvm plus källare tar väl ca 4 timmar att städa) Materialet Städhem använder är miljömärkt och ingår i tjänsten.

.

..

.

Supersoft verkligen l e d i g Kristinehimmelsfärd förmiddag här i Småstaden! Jag glider runt i jamasen fortfarande och tar in en bukett nyknipsade tulpaner från rabatten, Trulle bjuder på blandade pinfärska bullar från Bageri Apri nere på stanl, jag lyssnar på Corinne Bailey Rae och dricker ex antal cappucinos. Det är så där ljuust och vårigt och härligt och ja då allt syns – pollen och damm osv! Men inte hos mig, här har duktiga Mirela varit fram med sitt trollspö och jag behöver inte tänka på sånt. Underbart, älskar den där  känslan av att allt är r e n t…

.

.

.

Helt pollenfritt svart marmorbord hurra! Fräscht som tusan men också så skönt för allergiker som jag. Ska nog ta och boka in en fönstertvätt om någon vecka hos Städhem, det blir ju så extra fint med sprillans rena fönster också…

..

.

.-

Vi har ju Städhem och jag kan verkligen rekommendera dem och deras personal. Som sagt Mirela är både superduktig och trevlig och det känns s å tryggt och bra på alla sätt! Regelbunden städning på samma veckodag och utförd av samma person, enkelt och okomplicerat. Städhem har tjänster som hem- och kontorsstädning, flyttstädning och fönsterputs och deras tjänster finns i Västerås, Enköping, Eskilstuna, Köping, Fagersta, Strängnäs och Mariefred med omnejd.

.

Här kan du läsa mer om Städhem och deras tjänster  och här kan du kontakta dem angående den tjänst du är nyfiken på.

.

Nu ska jag ut och fixa på gården i solskenet här men ha en uunderbar Kristi Himmelsfärddag alla!

 .

.

KRAM

.

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “ETT FRÄSCHT HEM

  1. Tack för städtips Petra! Även jag har en vit trappa och känner så väl igen mig i beskrivningen av hur damm, hårstrån och annat samlas på nolltid… En fundering, på bilden där du visar marmorbordet syns även en läcker keramik ”burk” med vackert motiv🤩😍, var har du köpt den? Kram!

Comments are closed.