BARA SOFTA

.

Vet ni bloggisar? Jag mår helt ärligt inte helt tip-top just nu. Lika bra att jag skriver det för jag tror att det kanske kan anas lite ändå? Finns flera anledningar till detta och denna vecka har bara varit så påfrestande. Vill inte berätta riktigt varför den varit det men nej jag mår inte så där jättebra och det finns flera orsaker som stressar. Hinner inte med alls det ska göra heller (och en bidragande sak är tex att Mojes förskola har varit stängd då halva insjuknat in i Covid) Försöker ändå göra det så skönt och mysigt här hemma som jag bara orkar och kan. Känns som att allt blir lite lättare då? Lite sånt balsam för själen ni vet<3

.

.

.

Fick härligt bud från Shepherd idag, så himla uppskattat! Älskar verkligen deras produkter sen evigheter. Fantastisk kvalité.

.

.

.

Nya ljuvliga tokmjuka toksnygga tofflor – TACK Shepherd

.

.

.

Vad behöver man när man är lite så där skör, småkrasslig och inte så stark som vanligt – jo man behöver fredagsmys med pizzadelivery, massa tända ljus, massa barn och filmtajm nere i tvloungen.

.

.

.

Myspysen på och ett glas gott rött och steugnsbakad Quattro med gorgonzola istället för musslor (bästa pizzan) och Roald Dahls Häxorna som film. Älskar den boken och alla Rolad Dahls verk  (lite föör läskig för Moje dock:/)

.

.

Knipsade av bilderna ovan lite snabbt alldeles nyss och skriver nu lite bara så där direkt från hjärtat här ikväll! Kanske funkar det också? När det inte bara är stylat och superglatt allting också… Jag hoppas det.

.

.

Ha nu en riktigt fin kväll alla trogna goa och underbara läsare<3

.

.

KRAM
.

.

.

Rekommenderade inlägg

29 kommentarer till “BARA SOFTA

 1. Ja, det där som kallas livet. Upp och ner och sorg och skratt och allt däremellan. Jag önskar dig allt gott och hoppas det vänder för dig. För det gör det ju förstås, förr eller senare. Varm fredagskram till dig

 2. Livet är inte alltid en dans på rosor. Och du ska absolut inte behöva prestera fram något som inte känns bra. Måendet går före.
  Kram ❤️

 3. Ups and downs – livet… Ta hand om dig och ta den tid du behöver för att göra just det, vi finns kvar! ❤️

 4. Jag tror denna pandemi har fått var och varannan person att bli lite låga och ur gängorna. Det är svårt att se ljuset i tunneln när bla vaccinationstakten går så långsamt.

 5. Hälsan går först. Bara andas och ha tillit till att allt blir bra! En dag i taget. Släpp prestationen. Duktig, det kan du vara sen! 🦋

 6. Petra, du verkar vara en superfin toppenmamma och du bjuder alltid på fina bilder som ger mig som tittare en fin känsla. Hoppas du mår bättre snart!

 7. Jag tror att alla vi som läser din blogg kan relatera till att allt inte är på topp alltid! Livet! Så fantastiskt härligt och underbart och så jobbigt emellanåt!! Det är alltid som mörkast i gryningen! Sen kommer solen igen!! Ta hand om dig! Vi finns kvar!! 💕

 8. Stor Kram fina du!! Håller med övriga som skrivit fint och klokt redan.

 9. Ta hand om dig. Ta paus från bloggen om du behöver, vi finns kvar. Tack för toppenblogg💕

 10. Fint att du delar & berättar. Livet är inte alltid då glammigt som man vill.. vet precis… känner mig också lite låg.. och jag vet egentligen inte varför. Stor kram! 💖 fina tofflor!!

 11. Ta hand om dig! Gör sådant som du mår bra av. Stor cyberkram <3 Om du är här inne i kommentarerna och kikar så undrar jag vart de fina vinglasen kommer ifrån? Eller kanske någon annan som vet, eller har sett liknande?

Comments are closed.