TA IN KVISTAR!

.

Eftersom jag inte mår helt hundra så blir det inte blivit några turer ner på stan att köpa snittisar direkt men det behövs ju inte heller nu när det finns massa tulpaner och blommande fruktträd ute på gården! För visst är det himla fint med gröna kvistar i en vas? Man blir ju typ lycklig av det, det där krispigt våriga tokgröna… Typ det enda som är årigt just nu iaf, för fy vad kallt det är idag! Har fått sätta fart på alla våra gamla element igen, vi vill ha värme och soool. Har inte våren varit ovanligt kall i år förresten? Inte många gånger vi suttit ute och ätit och nu är det ju ändå slutet av maj… Nej vindstilla, 23 grader och inte ett moln vill vi ha nu tack!

.

.

.

Tur att vi iaf har en så mysig matsal att duka middag i. Så kan man ha dörren på glänt och höra fågelkvittret där ute och känna doften av när H grillar kvällens smarriga middag (Grillad marinerad rapsgriskarré med vattenmelon och fetasallad – tröttnar typ aldrig på just den grillkombon:)

.

.

Ha nu en fin måndagskväll snyggingar!

.

.

KRAM

.

.

.

10 kommentarer till “TA IN KVISTAR!

 1. Önskar jag kunde ta in fina kvistar, men både jag och sonen är allergiska. Hoppas du letar på dig för 💪. Mvh Åsa

 2. Krya på dig Petra! Älskar såna enkla tips för guldkant på vardagen, det är du så bra på! Kram

 3. Jo, både april och maj har varit ovanligt kalla, enligt meteorologerna. Jag hoppas det bättrar sig framåt helgen. Det ser så ut.
  Nu ska jag ut och plocka in en syrenkvist. Äntligen börjar de slå ut 💖

 4. Åh det gör jag från tidig vår och hela sommaren 😊 det är så vackert!
  Krya på dig och hoppas det vänder snart 😊

 5. Håller verkligen med! Nu behöver vi sol och värme. Så fint med kvistar som dekoration. Hoppas du blir frisk snart från den segdragna krassligheten <3

 6. Vattenmelon och fetaost är en så bra kombination. Däremot har jag svårt att hitta en riktigt bra feta. Någon som har tips?

 7. Så fint med kvistarna! Måste dock fråga om mattan i matsalen, den är också fin, kommer inte ihåg att du skrivit om den? Ser ut att vara måttbeställd men varifrån kommer den? Trevlig kväll!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg