MEN HALLÅ SOMMAR!

REKLAM/ANNONSLÄNK LINDEX

.

Men ÄNTLIGEN kom den ju på riktigt!!!

Sommaren och sommarkänslan, ja herregud som man har längtat. Yes nu är det ju iofs 2 J.U.N.I så det är ju inget extremt med det och sommarvärme men jag har verkligen tooklängtat efter den där sköna feelingen av riktig sommar…  Syrendoft, värme, bara ben och sool.

,

Njutit till max idag och har varit ute på språng non-stop – så himla härligt att man faktiskt bor i en sjöstad ändå! Njuter mer av Mälaren för varje år som går, att bo så nära en småbåtshamn och ett hamnliv och vackra promenadstråk efter vattnet är verkligen lyx så här års. Love it! Såå sugen på att skaffa en båt också… År ju uppvuxen med båtar men H är inte alls lika på sugen, vi får se om jag kan övertyga honom:)

.

.

.

Hemma är det lite k a o s på gården men det kanske inte syns på just dessa bilder haha! Hela övre terassen håller jus nu på att fixas med skrapning och målning av räcket osv  och på markplan ska ju en stor altan byggas. Sen ska faktiskt platsen ovan på bilderna få stenbeläggning! Fin smågasten i granit  – det vackraste jag vet. Så att man sen kan tassa ut från huvudentrén och hela vägen runt till altandörrarna på baksidan barfota utan att det gör ooont pga gårdsgrus (jojo det är jättefint men inte så jättelent för bara fötter direkt;) Ska bara hitta någon som har tid att lägga stenen jag beställt! (Har du tips på någon bra smågatstenläggare i Västerås – maila hemskt gärna houseofphilia@hotmail.com. Det är lite småbråttom:)

 

-.

.

(Gillar ni min söta sommarklänning förresten?? Den finns här!)

.

.

Ha en mysig kväll nu vänner så ses vi imorgon!

.

.

KRAM

.

.

..

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “MEN HALLÅ SOMMAR!

 1. Ja, välkommen sommar 2021 !
  Vilket fint matbord, var kommer det ifrån ?
  Trevlig sommar 😀

  1. Didn’t you already have stone tiles in your yard, and you absolutely wanted that gravel instead? And now patio tiles again?🤯🤡

   1. We had huge red concrete blocks that were there when we bought the house and that I never liked. Just concrete stone again was not an alternative. Since then, I have always wanted to have pavingstones in granite somewhere, but that is a cost issue. Small gravel is very beautiful and nice but not the kindest on the feet:)

  2. Förstår mig inte riktigt på sådana här kommentarer. Det var säkert skrivet med välmening men jag tror inte att man mår direkt bättre av att få en sådan kommentar. Det är som när någon säger att man ser trött ut. Man känner sig inte direkt piggare av en sådan kommentar 🙈

 2. Ja så jäkla nice med både värme och sol, äntligen! Riktigt gott här på västkusten också!
  Vi har köpt båt nu i år och det är verkligen det bästa beslutet på länge! Kommer bli många turer till Vinga, Marstrand och andra goa ställen som vi har nära till, så härligt.
  Bara att åka ut till någon av öarna i vår skärgård och äta middag i nån mysig hamn efter jobbet sätter en fin guldkant på vardagen. Verkligen en lyx och go känsla av frihet.
  Så tycker absolut ni ska köpa båt 🙂

  Ska bli kul att följa era terassprojekt!

  1. Men åh vad lyxigt och underbart med både Västkust och båt på sommaren! Avis på dig kexet!

 3. Det blir nog fint alltihop! Hur mår du nu? Stressa inte runt för mycket om du inte återhämtat dig riktigt?

 4. Åh så fint, vad kommer parasollet ifrån? Jag vill ha ett stort parasoll gärna 4 m i diameter.. Men svårt att hitta

Comments are closed.