VI VILL HA MÅÅÅL

.

Här hemma laddas det för fotbolls-EM och det är väl bara att hänga på gissar jag. Ni som följer sen ett tag vet kanske att bollsporter liksom inte är jätteintressant hos mig… Jo typ om Sverige spelar och det är viktig match så är det ju kul förstås men ex match mellan Belgien- Ryssland?? ”I dont caaare”:)

.

Men nu har jag numera 3 fotbollsintresserade killar hemma (Moje har börjat med fotboll) så smittar det ju av sig och jag ÄLSKAR ju allt som är festligt! Allt runt ett EM är ju bara härligt med kalasigt gul-blått Sverigetema högt och lågt. Maurits fick en ny riktig Sverigefotbollströja på Stadium idag och är jättenöjd kan jag lova haha. Gullunge!

..

.

.

När det ska kollas EM så ska det så klart vara temasnacks!

.

Hur är det med er bloggisar?

Älskar ni fotboll? Typ likgiltiga? Eller halvkul? Eller kanske krääks ni på allt runt fotboll??:)

.

.

Ha en mysig lördagskväll nu alla!!

.

.

KRAM

.

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “VI VILL HA MÅÅÅL

  1. Jag är mer intresserad av Eilersensoffor än av fotboll 😉 Vad har du beställt för nytt överdrag till din?

  2. Haha det brukar bli så att jag ser många fler matcher än jag missar, man kan kolla med ett getöga och det kan ju bli enormt spännande plötsligt 😀. EM är alltid EM, en folkfest o bra fotboll 👏

  3. Nope. Inte intresserad. Men tycker såklart festligheterna runtomkring är kul! Och chips och god dricka är alltid välkommet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *